Binnaz Abla

Şu sıralar Sezgi Candan rüzgarı esiyor sanırım. Kendisine eylülde baktırmıştım falının bir kısmı çıkmış bir kısmı çıkmamış. Çıkan kısımda da tarihi bilememiş.

Ayrıca herkesin sevgilisini "naif ve sakin yapıda" olarak anlatıyordu diye hatırlıyorum

Yok yok benimkini gayet egolu kendinden başka kimseyi düşünmeyen biri olarak anlattı ve kendileri tam da öyle biri olur

asenatla sezgi arasında kaldım ben :)
İkisine de baktırdım hemen hemen aynı tarihleri verdiler.İkisinin de birbirinden ayrı çok nokta atışları oldu.Sezgi anda çok iyi yanı benim hissettiklerimi kafamda ki soru işaretlerini falan çok iyi bilmiş.Asenatta hiç bi bilgi vermememe rağmen çok önemli bi noktayı bilmiş.Ama ikiside karşı tarafın düşüncesi için farklı konuşmuş.Tabi bunu teyit etmem imkansız.Sonuç dersen ikisi de olumlu.

ben geçenlerde asenata iskambil atmıştım çok net şeyler söylemedi bir de katinasını deneyim diyorum. sezgiyi de merak ediyorum ama yazılı olduğu için pek içime sinmiyor. siz katina mı atmıştınız asenata ?

Evet katına atmıştım.Ama şöyle söyliyim sezgiye asenattan sonra attım. asenatın falı geldiğinde Cidde'n çok iyi dedim yanı şimdiye kadar baktırdıklarım arasında belki de en iyisiydi.Taa ki sezgiye baktırana kadar.Sezgi benim için şuan Asenatın üstünde daha gerçekçi geldi yorumları açıkçası.

Bende de hic cikmamis

Valla bana hiç de sakin ve naif demedi. Bildi de zaten dış görünüşü çok narin ama içinde bir o kadar agresif ve kaba dedi. :)))) çok da doğru tarif.

Benimde Sezgi anı sanki yanımda oturuyorum da konusmalarimizı duymuş gibi anlattı. Henüz gelecek olmadı. Nisan Mayıs haziran temmuza dayalı bir gelecek çünkü bakalım :&&&&
Olumlumuydu size

Rezzan ablanın falı berbattı şaka gibi inanamadım param resmen boşa gitti olabilir olmaya da bilir inşallah öyle değildir dua edelim falan nasıl desem bütün fal böyle geçti hüsran

Rezzan ablanın falı berbattı şaka gibi inanamadım param resmen boşa gitti olabilir olmaya da bilir inşallah öyle değildir dua edelim falan nasıl desem bütün fal böyle geçti hüsran
Ona baktirmayali baya yillar oldu binnazdayken atmistim cok yuvarlak konusurdu uyduruktu

Aslında ilk baktırdığım fal böyle değildi hatta söylediklerine yönelik bikaç şey çıktı ama bu fala inanamadım resmen fal bile denemez yani bir daha asla atmam
Bir kaç kere gittinmi aynı facia sapitiyorlar. Bu nasıl olsa geliyor diye baştan savma. O yüzde baktirdigin olmadıkça bir daha gitmemeli de . Rezan bana da yuvarlak gelirse ilişki olacakmış dedim. Yok sana bağlı yok o gelince konusursunuz falan gecistirmisti ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…