Binnaz Abla

be
Ona baktirmayali baya yillar oldu binnazdayken atmistim cok yuvarlak konusurdu uyduruktu

bendeki şansa bakar mısın ? :) hazır uzun zamandan sonra şekilli kahvem çıktı Sezgiyi merak ettim atayım dedim, saatlerdir yenile yenile,az önce gördüm ileti yazmış; bu gec fal almayacağım diye :)) fincanlar elimde patlıcak :))

Aylin gercekten olumsuzu da soyluyor mu kizlar ya. Benim bu son durumlardan sonra ayline attim hemen cunku anlik dusuncede ona cok guveniyorum. Seni seviyo ama problemleri var herseyi sana anlatmiyo vs filan demis.
Gayet de keyfi gozukuyor yaptigi adamin. Ic yuzunu bilemem tabi.
Acaba uzmemek icin mi konustu bana boyle diye kizmis gibi oldum biraz fal sorumda ayline. O da bana kizmis kibarca hahah . Ama cok tatli bi kadin gonul ister gercek olsun soyledikleri

Bana da öyle tamamen ihtimaller ve inşallahlarla doluydu. İlkaya da yeniden attım ilkay nasıl ilk falından memnundum

Aylin bana da olumlu söyledi ama burda geleceği çıkan arkadaşlar yazmıştı. Olumsuz yorum yapan falci görmedim ben sonunu yine olumlu bağlıyor hepsi ama bazıları olamayacak kadar olumlu da soyleyebiliyor:)))))

Rezzan ablanın falı berbattı şaka gibi inanamadım param resmen boşa gitti olabilir olmaya da bilir inşallah öyle değildir dua edelim falan nasıl desem bütün fal böyle geçti hüsran

Ben de birdaha asla atmam.. Ilk falimda yuh dedirti bana sora hep attim sacmaladi iyive bi kac gün önce attim.. Sanki bi arkadasim konusuyo gibiydi.. Amaan boosver bence iyi olmus böyle hayirlisi üzülme hersey olcami variyo cart curt bu ne ya.. Bunlari duymak istesem gidip arkadasimla dertlesirim..Olcak olmicak bisey yok keske ilk fal gibi baksa , cok severdim kendisini ama iyice bozduuu

Kizlar selenaya baktirmayi düsünüyorum bi türlü baktiramadim 30. siralardaydim diye.. Ama cok merak ediyorum bu kadini.. Gecmis ve gelecegi karistirdigini bi kac kez okudum burda.. Sizce biraz gecmisden bahsetmelimiyim , karistirmasin diye? Vee nasil biri bu selena??

) demekki iyi bir fal olmayacakmis bende cikmamis cnm o

Aylin bana da olumlu söyledi ama burda geleceği çıkan arkadaşlar yazmıştı. Olumsuz yorum yapan falci görmedim ben sonunu yine olumlu bağlıyor hepsi ama bazıları olamayacak kadar olumlu da soyleyebiliyor:)))))
Serkana atmismiydin cnm o dan diye olumsuz soyluyor da merak ettim

Kırk yıldaa bir giriyom ondada bişi yaratıyo gibi olcamda yıllardır fal atıyorum selena telve sitesiyle bağlantısı olan biri o Yüzden diğer fallar ve nokta atışları dikkate alınsın çıkanlarda tesadüf

Aylin fama Meryem bilgehatun üçüne dikkat et bacım sade birine at hepsi tanıdık ortaklaşa bakarlarr

Aylin fama Meryem bilgehatun üçüne dikkat et bacım sade birine at hepsi tanıdık ortaklaşa bakarlarr
Vallahi ben Meryem ve bilgehatun u bilmem ama Aylin ve Fama aynı İnsan değil bence. Çünkü yakın zamanda ikisine de fal attım. İkisi de olaya çok farklı açılardan nokta atışı yapmış. Aynı İnsan olmadiklarina eminim. Yada ortaklaşa baktiklarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…