Binnaz Abla

Az once falları okudum da bırkerebır bılmıs bana...Sema ocak subat mart demıs cıkmadı....Fama ya gelırsek 29 eyluldekı falında olacak dedıgı seye dun dıyo kı sen sole sle yapmıssın olmamıs hanı kesın konusuyodu hep yalan dolan valla

birkerebir in sana bildigi nasil bir sey di, cikan bir sey mi olumlu veya olumsuz?

Az once falları okudum da bırkerebır bılmıs bana...

birkerebir in sana bildigi nasil bir sey di, cikan bir sey mi olumlu veya olumsuz?
Minecim bende merak ettm birkerebir'in bildiği şeyi. Cesi de baktırmıştı ona....

Bu arada Serüven mart için çok emin konşmuştu patladı. Kesira Sirel,medyum sahande patladı. Byzmelek 2.falnda sordgm kişinin mart ayında iş durumunda düzelme olacak demişti bu olay-zaman olarak aynen çıktı,esas konu çıkmadı.

Fama, birkerebirin dediği "rüyalarla"ilgili,üstelik spefisik bir seyi aynen söylemiş ve bence fama an ve gecmişi çok iyi bilyor.

Eski fallarımı okudgmda en begendgm 3lü birkerebir,monaspeckle ve ester kira. Birkerebirin dedklerinden çıkan var,esas konu için 3ü de geniş bir zaman aralığı vermşlerd o yuzden beklemede

Su an sadece telwe medyum zagnosu merak ediyorum. Naiad'a baktgı falı okudum,adam 5 tllik falda famanın 50tllik falında dedklerine yakın seyler demiş resmen. Kendimi yumrukladm resmen nasıl baktrmadm diye. Adam uzakta görnyor,tellweye msj attm,mailinden ulasıp sizi tekrar aramzda görmek isteyenler var dermsniz diye. Mail atmşlar ama gelen-giden yok.

sana cıktımı semanın falı :)

bana anda ve geçmişte ne kadar iyi olsa da söylediklerinden tek kelime çıkmadı. hatta nesibenin yapma dediği bir şeyi selena yap dediği için selenayı dinledim işler tamamen çıkmaza girdi. bir arkadaşım attığında adamın hayatında başkası varmış, selena bunu görmemiş kız sonra selenaya söyledi bunu. ben görmedim, görsem de üzülme diye söylemezdim demiş. ama söyledikleri de oldu garip yani.

Cevir kazi yanmasin olmus yani

Birkerebır ıs konusuyla alakalı sordugm seye olmayacak demıstı aynen cıktı...FAMA sole bak alatayı olacak dedıgı olay ıcın karsı taraf yalan soluyormus fama olacak dedı bı de guzel senaryo yazdı oh mıs gıbı agustosa da evlenıyodum ben guya sora 6 ay sora gene fal baktırdım ben bu sfer tersı bı senaryo ama yemem artık :) bu arada benım konum ole ask mesk degıl karısık bıraz tam slemıyım o yuzden cok umut baglamayın sora benım gıb hayal kırıklıgı olmasın.....bırkerebır ve gızem sıtare olumsuz dedı olumsuz oldu

Merhaba kızlar, kahve falı baktıracağım ama kime atsam karar veremedim.
fama, geysu ve kahinvanga ile ilgili tecrübesi olanlar paylaşabilir mi bu falcılarla ilgili iyi kötü yorumlarını? :) bekliyorum.

Hmmm anladim.. Ozmn hic bulasmiyim...

Arkadaslar merhaba bende uzun süredir online fal baktiriyorum benim durumum zamana dayalı bir olay ve bu sitedeki yorumlara bakıpta cok fal atmisimdir ben çıkan fallarım var diyemiyorum ama yorumcuların anlık ve geçmişle ilgili deneyimlerini paylaşmak istiyorum
Binnazabla
Acelya tuğra katina ve tarot yorumu aldım karsı tarafın düşüncelerini cok iyi analiz ediyor
Alev Öztürk bilemedi
Alev tansel bilemedi
Anna vedunya iyi kart yorumluyor
Aren Yıldırım tam bir fiyasko
Asenat kılıc. Cok cok başarılı hem katina hem iskambilde
Asude ışık güzel bir enerjisi var kesinlikle hısli cok yorum almaz ve özenerek yazar az yazar öz yazar
Ayse melek kahvesi daha iyi
Bade emren beğenmedim
Başak ünlü beğenmedim
Benna küçüker beğenmedim
Bilge ozdogru beğenmedim
Çağrı bilgin cok acayip nokta atışları var kimsenin bilmediği gecmiste yapmış oldugum birşeyi gelecekte yapma diye uyardı zamanları karıştırdı ama bunu kimse bilememişti ve bazı dediği seyleri yaşadım
Çağan ariman olumsuzu güzel anlatır
damla Aksoy gerçekçidir ve iyi niyetli biri
Deniz devrim beğenmedim
Ebru iyihuylu beğenmedim
Ekin sarpen iyiler arasındadır
Elif hanzade gecmisi ani ve karsı tarafı birebir anlatır
Elif ışık tutarlı ve dediklerin arkasında olan hisleri olan biri
Fahriye isiksacan beğenmedim
Gizem sitare fali anlayamadım
Gonca Polat fena degil
Hira soydan cok iyi yorumlar
Hülya Demir cok pozitif
Huma bal bazı falları cok isabetli bazen tutmuyo
İnci Turan olayların arka yüzünü gösterir
Humeyra Taşpınar kararsızım
Kesire sirel karmaşık yorumluyor ama pembeci degil
Lena koval beğenmedim
Maya Demir bence karsı tarafı ve ani okuyor
Meral güven Çolak denenebilir
Muge Aydın cok dora ve dediği bir şeyi yasadım pembeci değildir neyse o
Nehir atesoglu karsında gibi bakıyor cok severim harf ve kisi tarifleri süper
Nil güneş kararsız kaldım
Öykü gezgin beğenmedim
Kerem avşar beğenmedim
Sahra Buhari candir o ve yorumları cok cok iyi
Selin imer pembeci
Şentürk Yıldırım denenebilir
Sevval Erdal kahvede daha iyi
Tumay cennet Katrina'da başarılı
Yıldız yetkin hiç beğenmedim
Zeynep sabah beğenmedim
Sezgi candan daha karar veremedim muaallaktayim

telwwe
Geysu cok cok iyi
Yesilcingene anda ve karsı tarafta iyi

Falalem
Rezzan abla kahvede harika
Haleh Çetiner nokta atışları var
Fal sepeti
Nesibe kesinlikle cok iyi biri ama enerjimiz uymadı Venüs amblemlede uymadı
Medyum gizem hayal kirikligi
Alex cok olumsuzdu
Ayisigi hayal kirikligi
Yagmur cok şaşırtan bir yorumdu ama kahve atacaksanız karsı tarafın ismini ve burcunuda atın
Ben cok baktirdim geysu Rezzan abla Elif ışık sahra Buhari asenat kılıc yağmur Elif haznedar muge Aydın en icime sinenler oldu cok para harcadim ama artık bastırmıyorm ters tepiyor olaylar bastırdıkca onun yerine mesela yirmi liraya fal mı atican onun yerine o parayı ihtiyac sahibine ver ve Rabbimden dile sadaka verilirken edilen dua cok makbul bende cok zor dönemlerden geçiyom birinin dedigini digeri farklı diyince onada atayım bunada atayım diyoruz sonu yok bu arada unuttum fama ve Serkan hiç b

Merhaba kızlar, kahve falı baktıracağım ama kime atsam karar veremedim.
fama, geysu ve kahinvanga ile ilgili tecrübesi olanlar paylaşabilir mi bu falcılarla ilgili iyi kötü yorumlarını? :) bekliyorum.

Fama ve geysuya baktirabilirsin ama vangayi hiiiiic tavsiye etmiyorum gecenlerde yollamistimm okadar kötü yorumlamiski burda paylasam o fali bidah kimse baktirmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…