Gordum o acidan ve iki kuzenimin fallarini bildigimden soyler serkan pembeci asla degilOlumlu mu soyluyor :) hahah . falımı okusan bu adamın hiç acıması yok mu dersin :)))VivianLeigh bilir :)
Az once falları okudum da bırkerebır bılmıs bana...Sema ocak subat mart demıs cıkmadı....Fama ya gelırsek 29 eyluldekı falında olacak dedıgı seye dun dıyo kı sen sole sle yapmıssın olmamıs hanı kesın konusuyodu hep yalan dolan valla
Az once falları okudum da bırkerebır bılmıs bana...
Minecim bende merak ettm birkerebir'in bildiği şeyi. Cesi de baktırmıştı ona....birkerebir in sana bildigi nasil bir sey di, cikan bir sey mi olumlu veya olumsuz?
sana cıktımı semanın falı :)SuFali ni begendigimi ve acil durumlarda hemen ona attigimi yazmistim ben de. Su ani nepnet goruyor. Falci sema da anda mukemmeldi . Medyumsahande yi begendim ben , yine yazmistim. burda begenen de var begenmeyen biri de . Yani eskiden falima bakan biri degilse eger gayet basariliydi ben bilgi vermedim hic durumu kendisi anlatmisti
Kizlar selenaya baktirmayi düsünüyorum bi türlü baktiramadim 30. siralardaydim diye.. Ama cok merak ediyorum bu kadini.. Gecmis ve gelecegi karistirdigini bi kac kez okudum burda.. Sizce biraz gecmisden bahsetmelimiyim , karistirmasin diye? Vee nasil biri bu selena??
kzılar huma bal nasıldır
cnm huma bal sana cıktımıO zaman binnaz abla da hüma bala ,ve sonrasında yakalrsam gizem hatuna baktıracağım ve bitireceğim yoksa kafam karışıyor teşekkür ederiimm
Cevir kazi yanmasin olmus yanibana anda ve geçmişte ne kadar iyi olsa da söylediklerinden tek kelime çıkmadı. hatta nesibenin yapma dediği bir şeyi selena yap dediği için selenayı dinledim işler tamamen çıkmaza girdi. bir arkadaşım attığında adamın hayatında başkası varmış, selena bunu görmemiş kız sonra selenaya söyledi bunu. ben görmedim, görsem de üzülme diye söylemezdim demiş. ama söyledikleri de oldu garip yani.
Cevir kazi yanmasin olmus yani
Hep bir sacmalama oluyor canim ya degisen fallar beni rahatsiz ediuoraynen bu olaydan sonra atasım varsa da atmazdım falı çıkmış olsaydı bile
Yok çıkmadı canım o kadar alakasız şeyler yaşadımki ,çıkıyo diyenlere çok şaşırdım hattacnm huma bal sana cıktımı
Minecim bende merak ettm birkerebir'in bildiği şeyi. Cesi de baktırmıştı ona....
Bu arada Serüven mart için çok emin konşmuştu patladı. Kesira Sirel,medyum sahande patladı. Byzmelek 2.falnda sordgm kişinin mart ayında iş durumunda düzelme olacak demişti bu olay-zaman olarak aynen çıktı,esas konu çıkmadı.
Fama, birkerebirin dediği "rüyalarla"ilgili,üstelik spefisik bir seyi aynen söylemiş ve bence fama an ve gecmişi çok iyi bilyor.
Eski fallarımı okudgmda en begendgm 3lü birkerebir,monaspeckle ve ester kira. Birkerebirin dedklerinden çıkan var,esas konu için 3ü de geniş bir zaman aralığı vermşlerd o yuzden beklemede
Su an sadece telwe medyum zagnosu merak ediyorum. Naiad'a baktgı falı okudum,adam 5 tllik falda famanın 50tllik falında dedklerine yakın seyler demiş resmen. Kendimi yumrukladm resmen nasıl baktrmadm diye. Adam uzakta görnyor,tellweye msj attm,mailinden ulasıp sizi tekrar aramzda görmek isteyenler var dermsniz diye. Mail atmşlar ama gelen-giden yok.
Hmmm anladim.. Ozmn hic bulasmiyim...bana anda ve geçmişte ne kadar iyi olsa da söylediklerinden tek kelime çıkmadı. hatta nesibenin yapma dediği bir şeyi selena yap dediği için selenayı dinledim işler tamamen çıkmaza girdi. bir arkadaşım attığında adamın hayatında başkası varmış, selena bunu görmemiş kız sonra selenaya söyledi bunu. ben görmedim, görsem de üzülme diye söylemezdim demiş. ama söyledikleri de oldu garip yani.
Merhaba kızlar, kahve falı baktıracağım ama kime atsam karar veremedim.
fama, geysu ve kahinvanga ile ilgili tecrübesi olanlar paylaşabilir mi bu falcılarla ilgili iyi kötü yorumlarını? :) bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?