Arkadaslar merhaba bende uzun süredir online fal baktiriyorum benim durumum zamana dayalı bir olay ve bu sitedeki yorumlara bakıpta cok fal atmisimdir ben çıkan fallarım var diyemiyorum ama yorumcuların anlık ve geçmişle ilgili deneyimlerini paylaşmak istiyorum
Binnazabla
Acelya tuğra katina ve tarot yorumu aldım karsı tarafın düşüncelerini cok iyi analiz ediyor
Alev Öztürk bilemedi
Alev tansel bilemedi
Anna vedunya iyi kart yorumluyor
Aren Yıldırım tam bir fiyasko
Asenat kılıc. Cok cok başarılı hem katina hem iskambilde
Asude ışık güzel bir enerjisi var kesinlikle hısli cok yorum almaz ve özenerek yazar az yazar öz yazar
Ayse melek kahvesi daha iyi
Bade emren beğenmedim
Başak ünlü beğenmedim
Benna küçüker beğenmedim
Bilge ozdogru beğenmedim
Çağrı bilgin cok acayip nokta atışları var kimsenin bilmediği gecmiste yapmış oldugum birşeyi gelecekte yapma diye uyardı zamanları karıştırdı ama bunu kimse bilememişti ve bazı dediği seyleri yaşadım
Çağan ariman olumsuzu güzel anlatır
damla Aksoy gerçekçidir ve iyi niyetli biri
Deniz devrim beğenmedim
Ebru iyihuylu beğenmedim
Ekin sarpen iyiler arasındadır
Elif hanzade gecmisi ani ve karsı tarafı birebir anlatır
Elif ışık tutarlı ve dediklerin arkasında olan hisleri olan biri
Fahriye isiksacan beğenmedim
Gizem sitare fali anlayamadım
Gonca Polat fena degil
Hira soydan cok iyi yorumlar
Hülya Demir cok pozitif
Huma bal bazı falları cok isabetli bazen tutmuyo
İnci Turan olayların arka yüzünü gösterir
Humeyra Taşpınar kararsızım
Kesire sirel karmaşık yorumluyor ama pembeci degil
Lena koval beğenmedim
Maya Demir bence karsı tarafı ve ani okuyor
Meral güven Çolak denenebilir
Muge Aydın cok dora ve dediği bir şeyi yasadım pembeci değildir neyse o
Nehir atesoglu karsında gibi bakıyor cok severim harf ve kisi tarifleri süper
Nil güneş kararsız kaldım
Öykü gezgin beğenmedim
Kerem avşar beğenmedim
Sahra Buhari candir o ve yorumları cok cok iyi
Selin imer pembeci
Şentürk Yıldırım denenebilir
Sevval Erdal kahvede daha iyi
Tumay cennet Katrina'da başarılı
Yıldız yetkin hiç beğenmedim
Zeynep sabah beğenmedim
Sezgi candan daha karar veremedim muaallaktayim
telwwe
Geysu cok cok iyi
Yesilcingene anda ve karsı tarafta iyi
Falalem
Rezzan abla kahvede harika
Haleh Çetiner nokta atışları var
Fal sepeti
Nesibe kesinlikle cok iyi biri ama enerjimiz uymadı Venüs amblemlede uymadı
Medyum gizem hayal kirikligi
Alex cok olumsuzdu
Ayisigi hayal kirikligi
Yagmur cok şaşırtan bir yorumdu ama kahve atacaksanız karsı tarafın ismini ve burcunuda atın
Ben cok baktirdim geysu Rezzan abla Elif ışık sahra Buhari asenat kılıc yağmur Elif haznedar muge Aydın en icime sinenler oldu cok para harcadim ama artık bastırmıyorm ters tepiyor olaylar bastırdıkca onun yerine mesela yirmi liraya fal mı atican onun yerine o parayı ihtiyac sahibine ver ve Rabbimden dile sadaka verilirken edilen dua cok makbul bende cok zor dönemlerden geçiyom birinin dedigini digeri farklı diyince onada atayım bunada atayım diyoruz sonu yok bu arada unuttum fama ve Serkan hiç b
Merhaba kızlar, kahve falı baktıracağım ama kime atsam karar veremedim.
fama, geysu ve kahinvanga ile ilgili tecrübesi olanlar paylaşabilir mi bu falcılarla ilgili iyi kötü yorumlarını? :) bekliyorum.
Defne tanrikulu binnazda baktiran varmii daha dogrusu fali ciktimi birinize
fama, geysu ve kahinvanga ile ilgili tecrübesi olanlar paylaşabilir mi bu falcılarla ilgili iyi kötü yorumlarını? :) bekliyorum.
Geysu patladi hicbirsey bilemedifamanın ve vanganın kahvesi bana çıktı. vanganın katinası da çıktı hatta ama son falı berbattı çok baştan savmaydı bir daha atmayı düşünmüyorum. geysuya hiç atmadım güvendiğim biri değil burdan bilgi topladığını düşünüyorum. aralarından en iyisi fama bence, dediklerinden ikisi ertesi hafta çıktı üstelik biri aklımın ucundan bile geçmezdi
Geysu patladi hicbirsey bilemedi
Cok fesat zaten bende onu anladimgeysuya hiç güvenmiyorum ben fotoğrafı bile çok fesat geliyor ordaki ve buralarda dolandığına eminim diyebilirim. sanki birilerinin mutsuz olmasından zevk alıyor gibi geliyor
Neeeyyyy pembemiydiiiiiçok pembeydi falı bana, hiçbir şey de çıkmadı. binnazda doğru düzgün falcı yok ya zaten
Neeeyyyy pembemiydiiiiiyaaaaa bana olumsuuuzdu taktim ben bu kadinaa iki kez yolladim iki kez olumsuz konustu.. Canim binnazi gecen seneden biliyorum zaten yani baktirmiyorum sirf burda okuduklarkmi denedim onlarda elif hanzade, asenat, ayse melek, gizem sitarre ve bilge özdogru.. Bunlar olumluydu ama defne olmicak diye tutturdu
Neeeyyyy pembemiydiiiiiyaaaaa bana olumsuuuzdu taktim ben bu kadinaa iki kez yolladim iki kez olumsuz konustu.. Canim binnazi gecen seneden biliyorum zaten yani baktirmiyorum sirf burda okuduklarkmi denedim onlarda elif hanzade, asenat, ayse melek, gizem sitarre ve bilge özdogru.. Bunlar olumluydu ama defne olmicak diye tutturdu
boşver ciddiye alma benim falım aşırı olumluydu hiçbiri de olmadı. orada anda iyi olan sezgi candan dışındaki kahvecileri beğenmiyorum, binnazda yorumuna güvendiğim 1-2 kişi var zaten. bu dediklerin bende hep patladı aralarında en sağlamı asenattı, çok doğruydu yorumu şu sıralar çıkan duydum ama bana çıkmadı enerji meselesi gerçi. o kadar olumlu fal arasında mutlaka moral bozan tersini söyleyen fallar olur bende de çok oldu takma kafana bana neler neler dediler hiçbiri doğru değilmiş
Bana da defne olumsuz konuştu herkes olumlu yorum yaparken.. bir de ben olumsuz konuşmayı hiç sevmem ama malesef.. diye yazmış ben pek moralimi bozmadım ama, sanki çıkan var da olumlulardan:) .. artık bu çıksa ne olur çıkmasa ne olur. Ama canım bence senle bana bakılan fallar aynı doğrultuda ya olumlular patlayacak bize ya da olumsuzlar :)
Naira dinlerken çok iyi gelmişti ama hiç çıkmadı sonra. Nurbanunun tarotu da iyi ama kahve atıyorum ben atacaksam söylediği bir şey tarihiyle birlikte çıktı ilk falında. İkinci falında da ben genel baktırmıştım ama şu an ne varsa söyledi. Pek tahmin edilemeyecek şeyler. Tavsiye olarak alma lütfen çünkü benim enerjim tutmuş olabilir.Kizlar falalem naira suman byv da nurbanuya fal atip cikan var mi ben ikisini de tarot attim ikisi de cok iyiydi anda karsi tarafin dusuncelerinde ikisi de ayni tarihi verdi uc hafta dediler.Var midir bu ikisini deneyen fali cikan.
Bende cogunluk olumluydu iste ama bi kac gün önce bi haber aldim hepsi patladi diyebilirim venus haric..yani o da olumluydu ama bu olayin olcagini bildi sorasi düzlck fln dedi.. Sora bu durumla ilgili bi kac kisiye tekrar baktirdim, yine olumlu ama süreyiii uzatti hepsi.. Vallah bilmiyorum artik bu fal isini birakiyim diyorum cünkü biseyler iyi gitmiyo gjbi sora merakimdan sakinlesiyim diye tekrar atiyorumsenin durumu bilmiyorum ama nasil ilerliyor su an olumlu mu olumsuzmu , buyuk ihtimal ask hayatiyla ilgili diye düsünüyorum...istersen bana özelden yazabilirsin ben yazamiyorum cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?