Binnaz Abla

Fama ve Serkani unuttum bu arada fama cok soğuk ve kaba geldi bakmak için bakıyor gibi serkanda hanfendi beyfendi derken kafayı sıyrdim bu arada ayininde kahvesi iyi

Merhaba kızlar, kahve falı baktıracağım ama kime atsam karar veremedim.
fama, geysu ve kahinvanga ile ilgili tecrübesi olanlar paylaşabilir mi bu falcılarla ilgili iyi kötü yorumlarını? :) bekliyorum.

hiç birinin geleceği çıkmadı:/ geysu yıl olucak patlayalı ve anda da iyi değildi. kahinvanga aralık demişti iş ve aşk için patladı. fama yeni diye eskiyi tarif etti, nisan dedi olucağını sanmam ama görücez. iş için de nisan demişti yanlış hatırlamıyorsam, daha zamanı var yani onun:) ama nispeten durum tespitleri daha gerçekçi ve iyiydi. doğru harfler vermişti. fama en iyi derim illa içlerinden biri olsun diyorsanız.

fama, geysu ve kahinvanga ile ilgili tecrübesi olanlar paylaşabilir mi bu falcılarla ilgili iyi kötü yorumlarını? :) bekliyorum.

famanın ve vanganın kahvesi bana çıktı. vanganın katinası da çıktı hatta ama son falı berbattı çok baştan savmaydı bir daha atmayı düşünmüyorum. geysuya hiç atmadım güvendiğim biri değil burdan bilgi topladığını düşünüyorum. aralarından en iyisi fama bence, dediklerinden ikisi ertesi hafta çıktı üstelik biri aklımın ucundan bile geçmezdi

famanın ve vanganın kahvesi bana çıktı. vanganın katinası da çıktı hatta ama son falı berbattı çok baştan savmaydı bir daha atmayı düşünmüyorum. geysuya hiç atmadım güvendiğim biri değil burdan bilgi topladığını düşünüyorum. aralarından en iyisi fama bence, dediklerinden ikisi ertesi hafta çıktı üstelik biri aklımın ucundan bile geçmezdi

Bikac gun once serkana katina atayim dedim. Kahvede olumsuz dedigi seye katinada olacak dedi soru kisminda gecen sefer olmayacak demistiniz dedim olacak dedi. Bu arada bir durumdan ilk basta semaya bahsetmistim. Fama ve serkan da bunu fallarinda kullandilar.

Geysu patladi hicbirsey bilemedi

çok pembeydi falı bana, hiçbir şey de çıkmadı. binnazda doğru düzgün falcı yok ya zaten
Neeeyyyy pembemiydiiiiiyaaaaa bana olumsuuuzdu taktim ben bu kadinaa iki kez yolladim iki kez olumsuz konustu.. Canim binnazi gecen seneden biliyorum zaten yani baktirmiyorum sirf burda okuduklarkmi denedim onlarda elif hanzade, asenat, ayse melek, gizem sitarre ve bilge özdogru.. Bunlar olumluydu ama defne olmicak diye tutturdu

Kizlar falalem naira suman byv da nurbanuya fal atip cikan var mi ben ikisini de tarot attim ikisi de cok iyiydi anda karsi tarafin dusuncelerinde ikisi de ayni tarihi verdi uc hafta dediler.Var midir bu ikisini deneyen fali cikan.

boşver ciddiye alma benim falım aşırı olumluydu hiçbiri de olmadı. orada anda iyi olan sezgi candan dışındaki kahvecileri beğenmiyorum, binnazda yorumuna güvendiğim 1-2 kişi var zaten. bu dediklerin bende hep patladı aralarında en sağlamı asenattı, çok doğruydu yorumu şu sıralar çıkan duydum ama bana çıkmadı enerji meselesi gerçi. o kadar olumlu fal arasında mutlaka moral bozan tersini söyleyen fallar olur bende de çok oldu takma kafana bana neler neler dediler hiçbiri doğru değilmiş

Bu arada yesilcingeneye katina atmistim bir ay once bu adam senden hoslabiyor dun aksam da tarot attim seni gorsel olarak begenmise dondu anlamadim yani.

Bana da defne olumsuz konuştu herkes olumlu yorum yaparken.. bir de ben olumsuz konuşmayı hiç sevmem ama malesef.. diye yazmış ben pek moralimi bozmadım ama, sanki çıkan var da olumlulardan:) .. artık bu çıksa ne olur çıkmasa ne olur. Ama canım bence senle bana bakılan fallar aynı doğrultuda ya olumlular patlayacak bize ya da olumsuzlar :)

Bende cogunluk olumluydu iste ama bi kac gün önce bi haber aldim hepsi patladi diyebilirim venus haric..yani o da olumluydu ama bu olayin olcagini bildi sorasi düzlck fln dedi.. Sora bu durumla ilgili bi kac kisiye tekrar baktirdim, yine olumlu ama süreyiii uzatti hepsi.. Vallah bilmiyorum artik bu fal isini birakiyim diyorum cünkü biseyler iyi gitmiyo gjbi sora merakimdan sakinlesiyim diye tekrar atiyorum senin durumu bilmiyorum ama nasil ilerliyor su an olumlu mu olumsuzmu , buyuk ihtimal ask hayatiyla ilgili diye düsünüyorum...istersen bana özelden yazabilirsin ben yazamiyorum cünkü

Hadi ya.. Aynen öyle cnm.. Bana olumsuz konusanlar, defne, rezzan (gibi) sacmaladi biseyler olursa olur olmasa tirt fln filan, ester kira, ada yildiz, ecem23, cemile basaran ve hestia kizil diye biri puan var diye atiyim dedim, atmaz olaydim neyse..gelecektenhaberler tayfasida olumsuzdu.. Diger aklina gelebilivek hepsi olumluydu simdi ama olumsuz yönde ilerliyor hala.. Sende kimler olumsuzdu

Kizlar falalem naira suman byv da nurbanuya fal atip cikan var mi ben ikisini de tarot attim ikisi de cok iyiydi anda karsi tarafin dusuncelerinde ikisi de ayni tarihi verdi uc hafta dediler.Var midir bu ikisini deneyen fali cikan.
Naira dinlerken çok iyi gelmişti ama hiç çıkmadı sonra. Nurbanunun tarotu da iyi ama kahve atıyorum ben atacaksam söylediği bir şey tarihiyle birlikte çıktı ilk falında. İkinci falında da ben genel baktırmıştım ama şu an ne varsa söyledi. Pek tahmin edilemeyecek şeyler. Tavsiye olarak alma lütfen çünkü benim enerjim tutmuş olabilir.

bunların hepsi benim için farklı konulardı canım, asıl baktırdığım yüz küsür falcıya musallat olduğum olay aynen aşkla alakalıydı..konu kapandı benim için bir önemi kalmadı ama o kadar falcı arasından olumlu konuşan da çok oldu, olumsuz konuşanlar da. hiçbirininki tam olarak çıkmadı hele olumsuz konuşanların söylediklerinin hiçbiri yaşanmamış o süreçte. o olumsuz fallardan sonra ağladığımı bilirim..bana sadece tarih tutturan oldu o konu için..ama gidişatı kimse bilemedi. ne zaman falları bıraktım o zaman bir şeyler düzelmeye başladı diyebilirim.günde 3-4 fal rahat gönderiyordum o zamanlar ve her falda sadece tarih değişiyordu. şimdi güvendiğim 2-3 kişiden birine çok ciddiye aldığım bir şey olursa ayda 1-2 kere falan atıyorum tavsiye ederim fal bağımlılık yapan bir şey çünkü ama üstünden zaman geçip eski fallara baktığında çoğunun patladığını gördüğünde yedirdiğin paralara üzülüyorsun sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…