- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 38
.Ben saydiklarindan bir ecem23 e baktırdım o da yani iletişim olacak ama sonu gelmeyecek diye olumsuza bağlamış. binnaz da ise asenat ve sitare olumlu konustular bir tek defne olumsuzdu. O zaman bana da ecem ile defne nin dediği mi olacak yaHadi ya.. Aynen öyle cnm.. Bana olumsuz konusanlar, defne, rezzan (gibi) sacmaladi biseyler olursa olur olmasa tirt fln filan, ester kira, ada yildiz, ecem23, cemile basaran ve hestia kizil diye biri puan var diye atiyim dedim, atmaz olaydim neyse..gelecektenhaberler tayfasida olumsuzdu.. Diger aklina gelebilivek hepsi olumluydu simdi ama olumsuz yönde ilerliyor hala.. Sende kimler olumsuzdu
Kizlar falalem naira suman byv da nurbanuya fal atip cikan var mi ben ikisini de tarot attim ikisi de cok iyiydi anda karsi tarafin dusuncelerinde ikisi de ayni tarihi verdi uc hafta dediler.Var midir bu ikisini deneyen fali cikan.
bunların hepsi benim için farklı konulardı canım, asıl baktırdığım yüz küsür falcıya musallat olduğum olay aynen aşkla alakalıydı..konu kapandı benim için bir önemi kalmadı ama o kadar falcı arasından olumlu konuşan da çok oldu, olumsuz konuşanlar da. hiçbirininki tam olarak çıkmadı hele olumsuz konuşanların söylediklerinin hiçbiri yaşanmamış o süreçte. o olumsuz fallardan sonra ağladığımı bilirim..bana sadece tarih tutturan oldu o konu için..ama gidişatı kimse bilemedi. ne zaman falları bıraktım o zaman bir şeyler düzelmeye başladı diyebilirim.günde 3-4 fal rahat gönderiyordum o zamanlar ve her falda sadece tarih değişiyordu. şimdi güvendiğim 2-3 kişiden birine çok ciddiye aldığım bir şey olursa ayda 1-2 kere falan atıyorum tavsiye ederim fal bağımlılık yapan bir şey çünkü ama üstünden zaman geçip eski fallara baktığında çoğunun patladığını gördüğünde yedirdiğin paralara üzülüyorsun sadece.
Ayni durumdayimm... Artik iyice abartim bu fal olayini bendede tarih uzatiyolar sadece. Jübileyi güya venüs le yapip bitircektim sora bu olmusuz olay olunca yine dayanamayip attim. Ve bugun son falimi baktircam cok ilginc bi fincanim varsora da kahve icmeyi birakiyorum ... Belki biseyler düzelir...garip garip rüyalar görmeye basladik cünkü artik bu fal olaylarindan
Nurbanu bir kez bende cikti arama zamaninda ancak gorusme icin olumsuz konusmustu dedigi gibi olmadi bazen olumsuza yonlendiriyorKizlar falalem naira suman byv da nurbanuya fal atip cikan var mi ben ikisini de tarot attim ikisi de cok iyiydi anda karsi tarafin dusuncelerinde ikisi de ayni tarihi verdi uc hafta dediler.Var midir bu ikisini deneyen fali cikan.
Birde su var sekiz ay oncesinden olay icin olumlu konusuyorlar o an icin yeni1 senedir 300ün altında fatura ödemeyip üstüne de paypaller eklenince mecbur bırakıyorsunşimdi olay sonuçlanmadığı için her falcıya koşasın geliyor anlıyorum bu durumu :)) ama olay sonuçlandıktan sonra bakıyorsun ki 3-4 kişi bilmiş ama sen kaç falcıya attın 100ün üstünde beni ilkay uyarmasa ben hala atıp atıp tarih erteliyordum belki de hala. zaten geleceği madem çok iyi biliyorlar bir gün birine sayısal loto sonuçlarını falan sormayı düşünüyorum
Birde su var sekiz ay oncesinden olay icin olumlu konusuyorlar o an icin yeni
Birini gormuyorlar ne hikmetse sonra yeni biri daha cikiuor falda onu neden gormedin daha once gorusmeyi goruyorsan onuda gormen gerek
Canim ben ilk tarot attim baya bir zaman once istersen ozelden yazayim sana olurmuVivianleigh sen nurbanuta tarot mu atmistin sana tarih olarak hafta mi vermisti.Durum analizi karakterimi cok iyi vildi
Yeni biri agizlarina pelesenk olmus bende asla o yeni biri olmadiaynen bana yeni birini gören sadece ilkay oldu o kadar fal arasında. bir de hep onun etrafında başka bir kadın var, ortalık karıştıran biri var derler ama ben sapım benim etrafımda hiç erkek yok zaten asıl benim etrafımda ortalık karıştırmak isteyen bir sürü erkek var ama onu söylemezler
1 senedir 300ün altında fatura ödemeyip üstüne de paypaller eklenince mecbur bırakıyorsunşimdi olay sonuçlanmadığı için her falcıya koşasın geliyor anlıyorum bu durumu :)) ama olay sonuçlandıktan sonra bakıyorsun ki 3-4 kişi bilmiş ama sen kaç falcıya attın 100ün üstünde beni ilkay uyarmasa ben hala atıp atıp tarih erteliyordum belki de hala. zaten geleceği madem çok iyi biliyorlar bir gün birine sayısal loto sonuçlarını falan sormayı düşünüyorum
Serkani dinle derimbunlarin özel hayatlari ne durumda acaba bunu da merak ediyorum, Ya ilkay bende nasil diyim bu olay icin 3 kez baktirdim olur diyo son tur ama ve bende is bitiyomus yani ben istemicekmisim...ve bu kisiyle evlenicegini hissetmiyorim demis Benim istememem pek inandirici degil ama bilmiyorum olumsuz gibi bu durumda fali.. Aylin fama serkan tam tersini diyo bakalim. Ilkay seni hangi durumda uyardi.. Cok fal atma tarih mi uzar diye??
.Ben saydiklarindan bir ecem23 e baktırdım o da yani iletişim olacak ama sonu gelmeyecek diye olumsuza bağlamış. binnaz da ise asenat ve sitare olumlu konustular bir tek defne olumsuzdu. O zaman bana da ecem ile defne nin dediği mi olacak yatuhhh olumlular daha güzel yorumlamışlardi ama durumu ; asenat ı beğenmiştim mesela , Fama, aylin , nurbanu bunlar daha durumla ilgili doğru ayrıntılar bilmislerdi ama işte zaten zaman geçtikçe de olumlu olmasına yönelik inancım da kalmıyor
Serkani dinle derim
Defne tanrikulu binnazda baktiran varmii daha dogrusu fali ciktimi birinize
bunlarin özel hayatlari ne durumda acaba bunu da merak ediyorum, Ya ilkay bende nasil diyim bu olay icin 3 kez baktirdim olur diyo son tur ama ve bende is bitiyomus yani ben istemicekmisim...ve bu kisiyle evlenicegini hissetmiyorim demis Benim istememem pek inandirici degil ama bilmiyorum olumsuz gibi bu durumda fali.. Aylin fama serkan tam tersini diyo bakalim. Ilkay seni hangi durumda uyardi.. Cok fal atma tarih mi uzar diye??
Serkaninkini attim sana biliyosun) ayy insl onun dedikleri cikar.. Ama ilkayi begenmeyeni yok gibi bisey.. Bekleyip görcem artik kim dogru ama serkanin gelecekle dedigi bana yavas yavas imkansiz gibi geliyo.. Ama umudumuda kaybetmiyorum iste... Fakirin ekmegi malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?