Binnaz Abla

.Ben saydiklarindan bir ecem23 e baktırdım o da yani iletişim olacak ama sonu gelmeyecek diye olumsuza bağlamış. binnaz da ise asenat ve sitare olumlu konustular bir tek defne olumsuzdu. O zaman bana da ecem ile defne nin dediği mi olacak ya tuhhh olumlular daha güzel yorumlamışlardi ama durumu ; asenat ı beğenmiştim mesela , Fama, aylin , nurbanu bunlar daha durumla ilgili doğru ayrıntılar bilmislerdi ama işte zaten zaman geçtikçe de olumlu olmasına yönelik inancım da kalmıyor

Kizlar falalem naira suman byv da nurbanuya fal atip cikan var mi ben ikisini de tarot attim ikisi de cok iyiydi anda karsi tarafin dusuncelerinde ikisi de ayni tarihi verdi uc hafta dediler.Var midir bu ikisini deneyen fali cikan.

Ben de Nur banu ya baktırdım çok beğendim gerçekten doğru yorumları var, durum analizi çok iyi ama bende de beklemede şu an

Ayni durumdayimm... Artik iyice abartim bu fal olayini bendede tarih uzatiyolar sadece. Jübileyi güya venüs le yapip bitircektim sora bu olmusuz olay olunca yine dayanamayip attim. Ve bugun son falimi baktircam cok ilginc bi fincanim var sora da kahve icmeyi birakiyorum ... Belki biseyler düzelir...garip garip rüyalar görmeye basladik cünkü artik bu fal olaylarindan

1 senedir 300ün altında fatura ödemeyip üstüne de paypaller eklenince mecbur bırakıyorsun şimdi olay sonuçlanmadığı için her falcıya koşasın geliyor anlıyorum bu durumu :)) ama olay sonuçlandıktan sonra bakıyorsun ki 3-4 kişi bilmiş ama sen kaç falcıya attın 100ün üstünde beni ilkay uyarmasa ben hala atıp atıp tarih erteliyordum belki de hala. zaten geleceği madem çok iyi biliyorlar bir gün birine sayısal loto sonuçlarını falan sormayı düşünüyorum

Kizlar falalem naira suman byv da nurbanuya fal atip cikan var mi ben ikisini de tarot attim ikisi de cok iyiydi anda karsi tarafin dusuncelerinde ikisi de ayni tarihi verdi uc hafta dediler.Var midir bu ikisini deneyen fali cikan.
Nurbanu bir kez bende cikti arama zamaninda ancak gorusme icin olumsuz konusmustu dedigi gibi olmadi bazen olumsuza yonlendiriyor

Birde su var sekiz ay oncesinden olay icin olumlu konusuyorlar o an icin yeni
Birini gormuyorlar ne hikmetse sonra yeni biri daha cikiuor falda onu neden gormedin daha once gorusmeyi goruyorsan onuda gormen gerek

Birde su var sekiz ay oncesinden olay icin olumlu konusuyorlar o an icin yeni
Birini gormuyorlar ne hikmetse sonra yeni biri daha cikiuor falda onu neden gormedin daha once gorusmeyi goruyorsan onuda gormen gerek

aynen bana yeni birini gören sadece ilkay oldu o kadar fal arasında. bir de hep onun etrafında başka bir kadın var, ortalık karıştıran biri var derler ama ben sapım benim etrafımda hiç erkek yok zaten asıl benim etrafımda ortalık karıştırmak isteyen bir sürü erkek var ama onu söylemezler

Vivianleigh sen nurbanuta tarot mu atmistin sana tarih olarak hafta mi vermisti.Durum analizi karakterimi cok iyi vildi

Yeni biri agizlarina pelesenk olmus bende asla o yeni biri olmadi

bunlarin özel hayatlari ne durumda acaba bunu da merak ediyorum, Ya ilkay bende nasil diyim bu olay icin 3 kez baktirdim olur diyo son tur ama ve bende is bitiyomus yani ben istemicekmisim...ve bu kisiyle evlenicegini hissetmiyorim demis Benim istememem pek inandirici degil ama bilmiyorum olumsuz gibi bu durumda fali.. Aylin fama serkan tam tersini diyo bakalim. Ilkay seni hangi durumda uyardi.. Cok fal atma tarih mi uzar diye??

Serkani dinle derim

Bizim durum nekadar ayni ya.. Bendede olumular daha ayrintili ve dogruydu yorumlari ecem de bana sana dediginin aynisini dedi defne gecmisi prk konusmadi daha cok gelecekle ilgili defnede ben istemicekmisim ilerde dedi yani geri dönüsü olcakmis pisman olcakmis ama benim hayatima bu sene yeni biri girdiginde dank edicekmis ve o yeni gelen kisi herseyi unuturvakmis.. Afedersinde b.. Unuturur bunca seneyi pek tutarli degil yani bilmiyorum.. Seninle benim enerjimiz tuttu baya

Serkani dinle derim

Serkaninkini attim sana biliyosun ) ayy insl onun dedikleri cikar.. Ama ilkayi begenmeyeni yok gibi bisey.. Bekleyip görcem artik kim dogru ama serkanin gelecekle dedigi bana yavas yavas imkansiz gibi geliyo.. Ama umudumuda kaybetmiyorum iste... Fakirin ekmegi malum

Defne tanrikulu binnazda baktiran varmii daha dogrusu fali ciktimi birinize

Bana çıktı ama görüşeceksiniz bu ay dediği oldu kişi karakter ve harf tarifiyle istedim ben falı baktım doğru tarif etmiş onu hatta baya iyiydi evlilik için vaktin var demişti şimdi daha atmadım ama görüşeceksiniz dediği çıktı

yok yeni birileri var alternatifleri değerlendir dedi ertesi hafta dediği gibi oldu..ilkayın falları çıkanlardan biri bende. bu sonunu pembeye bağlamayı aylin bana da yaptı, ilkay tersini söyledi.senin durumun gibi olmuş. ikisi de mantıklı geldi ama ilkaya ilk fal baktırdığımda başka hesaptan atmıştım aynı şeyi orda da demiş gelecek açısından. o faldaki her şey çıkmış geçenlerde dinlerken fark ettim..uzun vadeli sonuçlara çok takılmıyorum artık, en ufak bir değişiklikte fal da değişiyor zaten

)) insallah olur bana olacak gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…