- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
- 103
Serkaninkini attim sana biliyosun) ayy insl onun dedikleri cikar.. Ama ilkayi begenmeyeni yok gibi bisey.. Bekleyip görcem artik kim dogru ama serkanin gelecekle dedigi bana yavas yavas imkansiz gibi geliyo.. Ama umudumuda kaybetmiyorum iste... Fakirin ekmegi malum
kızlar ilkayın olumlu fallarından çıkan var mı aranızda ?
teşekkür ederim. bana gelecekle ilgili olumlu konuştu baya. umarım bana da çıkarbenim çıkmıştı
Ben oneriuorum kendisiniarkadaşlar serkana fal atıcam önerirmisiniz ?
)) insallah olur bana olacak gibi geliyor
valla bana da Serkan'ın dediği imkansız gibi gelse de çok isterim keşke o doğru çıksa inşallahh Allah'ım aminn
Istemeyen insan sana o sekilde yazmazdi dikkat cekmek ister gibiAyy insallah canimm, seninde istedigin olluur insallah
Canim sana olumsuz diyenler kimler kiBen artık hiç bi falımın çıkıcağını düşünmüyorum.Kime baktırsam hepsi olumluydu ama artık umudum falan kalmadı.Adam gününü gün ediyor o kadar Zaman'ı sanki hiç birlikte geçirmemişiz gibi davranıyo.Yokluğumun zerre umrunda olmadığını görüyorum.Gece hayatına dönmüş bile.Yani kızlar olumlu da çıksa falınız bence çok umut bağlamayın.Sonra daha çok yıkılıp üzülüyoruz.Yani en azından ben artık uzun bi süre baktırmayıp olumlulara umut bağlamayıp durumu kendime kabullendirmeye çalışıcam.
Şuana kadar baktırdığım kimse olumsuz konuşmadı canım.Hepsi olumluydu.Ama ortada hiç bişey yok hatta daha da çıkmaza gidiyo herşey.Yani çıkmaları imkansız gibi bişey.Bana göre hepsi patladı yani.Ha güneş doğudan batar Batı'dan doğar dünya tersine dönerse işte Ozaman bi ihtimal çıkar hepsi.Canim sana olumsuz diyenler kimler ki
Harikaaa canimmmÇıkan fal haberi.şimdiye kadar beklediğim en önemli 2 şeyden biri çıktı.haberini aldım.1 yıla yakındır benim beklentime göre olumlu olacağını söyleyen falcılar olmuştu. Umudumu tam yitirirken oldu.....bilenler ve ısrarla olumsuzsa söyleyin dememe rağnen hayır böyle böyle okacak diyip lekline kadar bilenler biryolunvar aylin-fama-kahinvanga
Telwe geysu-monaspeckle-serüven-geysu-bilgehatun
Falsepeti_zeus
Falalem-meryem-naira şuman
Evet arkadaşlar darısı başınıza umarım diğer beklentimde çıkar. Mevzu özel bi durum o yüzden ayrıntı burdanda özeldende yazamıyorum.
Çıkan fal haberi.şimdiye kadar beklediğim en önemli 2 şeyden biri çıktı.haberini aldım.1 yıla yakındır benim beklentime göre olumlu olacağını söyleyen falcılar olmuştu. Umudumu tam yitirirken oldu.....bilenler ve ısrarla olumsuzsa söyleyin dememe rağnen hayır böyle böyle okacak diyip lekline kadar bilenler biryolunvar aylin-fama-kahinvanga
Falsepeti_zeus
Evet arkadaşlar darısı başınıza umarım diğer beklentimde çıkar. Mevzu özel bi durum o yüzden ayrıntı burdanda özeldende yazamıyorum.
Çok sevindiim diğer beklediğin de çıkar umarım hayırlısıylaÇıkan fal haberi.şimdiye kadar beklediğim en önemli 2 şeyden biri çıktı.haberini aldım.1 yıla yakındır benim beklentime göre olumlu olacağını söyleyen falcılar olmuştu. Umudumu tam yitirirken oldu.....bilenler ve ısrarla olumsuzsa söyleyin dememe rağnen hayır böyle böyle okacak diyip lekline kadar bilenler biryolunvar aylin-fama-kahinvanga
Falsepeti_zeus
Hayırlı olsun canım. Birinin falı da çıkmış ya mutlu oldumÇıkan fal haberi.şimdiye kadar beklediğim en önemli 2 şeyden biri çıktı.haberini aldım.1 yıla yakındır benim beklentime göre olumlu olacağını söyleyen falcılar olmuştu. Umudumu tam yitirirken oldu.....bilenler ve ısrarla olumsuzsa söyleyin dememe rağnen hayır böyle böyle okacak diyip lekline kadar bilenler biryolunvar aylin-fama-kahinvanga
Falsepeti_zeus
Harikaaa canimmm
çok sevindim canıminşallah 2. kısmı da hayırlısıyla çıkar :)
Çok sevindiim diğer beklediğin de çıkar umarım hayırlısıyla
Peki canım zamanını da tutturan oldu mu ?
Aslında arada oldukça çıkan var canım.bu kadar umutsuz olmayın.1 yıl önceden beri ha oldu ha olacak ertelene ertelene 1 yıl geçti.ileri tarihe attı hep.Hayırlı olsun canım. Birinin falı da çıkmış ya mutlu oldum)) peki olması 1 yıl mi sürdü? ? Yoksa söylenen zaman mi 1 Yıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?