- 19 Ekim 2012
- 152
- 162
- 53
Vallahi sevindim. Ama sen de sabirliymissin vesselam :)))))Aslında arada oldukça çıkan var canım.bu kadar umutsuz olmayın.1 yıl önceden beri ha oldu ha olacak ertelene ertelene 1 yıl geçti.ileri tarihe attı hep.
Bebekim sana bir mesaj attimCanlarım çok teşekkürler.inşallah devamıda çıkar evet evet 4 gözle bekliyorum.zamanında tutan hiçbişey olmadı çok çok sonra oldu malesef yaklaşık 1 yıl sonra...
Canlarım çok teşekkürler.inşallah devamıda çıkar evet evet 4 gözle bekliyorum.zamanında tutan hiçbişey olmadı çok çok sonra oldu malesef yaklaşık 1 yıl sonra...
Hello bacim ozelden yaz merak ediorum seniselam kizlar umarim herkes iyidir..bende bir suredir yoktum,merak etmeyin iyiyim :) cikan cikmayan fallarimi yazayim dedim..Online,da aylin ve klotho yakin zamanda,karsimdakinin ne dusundugu ile ilgili birseysoylediler,ben falda inanmamisken sonrasinda karsimdaki kisinin agzindan duyarak dogrulugunu ogrendim.Nairaninda durum analizleri cok iyi ve cikti diyebilirim.Geysu bilindik birisi oldugu iddia edilmisti fakat oyle bile olsa dogru yorumlamis..Tlf.da bakan herkes patladi, eylem,Yigit..Laf cafe cigdeme ekimde gittigimde is icin yurtdisina cikacagimi gidecegim ulkeyi bile soyledi,hic oyle bir ihtimal gorunmuyordu ama gecende dedigi ulkeye aniden gittim.Is konusundada cok biliyor bana ama ask anlaminda gunundeyse guzel bakti simdiye dek..Cafelerde patlayan,besiktas symbol nihal sadece gecmis ve ani bildi,gelecek cikmadi,damlalar tugba,yeter,edi,mandal cafede ada,murat aynene,sadece ani bildiler,gelecek patladi..Bir ara melis vardi bakirkoy beyaz melek cafede,o da bana bilmis ama kayboldu kendisi..Online da en bomba bilen ise falalem oguzhan olmus malesef ama artik yokO gecmis ve ani degil,direkt hic olusmamis gelecegi soylemis bana aylar oncesinden..Sevgi dumanda onun kadar olmasada gelecek soylemis iyi,ama malesef o da gitti..
selam kizlar umarim herkes iyidir..bende bir suredir yoktum,merak etmeyin iyiyim :) cikan cikmayan fallarimi yazayim dedim..Online,da aylin ve klotho yakin zamanda,karsimdakinin ne dusundugu ile ilgili birseysoylediler,ben falda inanmamisken sonrasinda karsimdaki kisinin agzindan duyarak dogrulugunu ogrendim.Nairaninda durum analizleri cok iyi ve cikti diyebilirim.Geysu bilindik birisi oldugu iddia edilmisti fakat oyle bile olsa dogru yorumlamis..Tlf.da bakan herkes patladi, eylem,Yigit..Laf cafe cigdeme ekimde gittigimde is icin yurtdisina cikacagimi gidecegim ulkeyi bile soyledi,hic oyle bir ihtimal gorunmuyordu ama gecende dedigi ulkeye aniden gittim.Is konusundada cok biliyor bana ama ask anlaminda gunundeyse guzel bakti simdiye dek..Cafelerde patlayan,besiktas symbol nihal sadece gecmis ve ani bildi,gelecek cikmadi,damlalar tugba,yeter,edi,mandal cafede ada,murat aynene,sadece ani bildiler,gelecek patladi..Bir ara melis vardi bakirkoy beyaz melek cafede,o da bana bilmis ama kayboldu kendisi..Online da en bomba bilen ise falalem oguzhan olmus malesef ama artik yokO gecmis ve ani degil,direkt hic olusmamis gelecegi soylemis bana aylar oncesinden..Sevgi dumanda onun kadar olmasada gelecek soylemis iyi,ama malesef o da gitti..
Çıkan fal haberi.şimdiye kadar beklediğim en önemli 2 şeyden biri çıktı.haberini aldım.1 yıla yakındır benim beklentime göre olumlu olacağını söyleyen falcılar olmuştu. Umudumu tam yitirirken oldu.....bilenler ve ısrarla olumsuzsa söyleyin dememe rağnen hayır böyle böyle okacak diyip lekline kadar bilenler biryolunvar aylin-fama-kahinvanga
Telwe geysu-monaspeckle-serüven-geysu-bilgehatun
Falsepeti_zeus
Falalem-meryem-naira şuman
Evet arkadaşlar darısı başınıza umarım diğer beklentimde çıkar. Mevzu özel bi durum o yüzden ayrıntı burdanda özeldende yazamıyorum.
Aynen ya Naira enerji okuyor sank, cok uzun vade degil ama yakin zaman ve anda sahane dedigin gibi..Aylinde aynı,ykin zaman cikiyor onda da..Oguzhan neden tutmadi sende acaba,esref aninami denk geldim ben aceba nedirOğuzhan bende de iyiydi yaa ve döncek dedi dönmedi
Bu arada Naira anda şahaneler yaratıyo bende de ve bi iki ufak çıktı ama ona hep durum için giderim ,Geysuya da..Aylin çok baktığı için bende artık tekrara düşüyo:/
Aynen ya Naira enerji okuyor sank, cok uzun vade degil ama yakin zaman ve anda sahane dedigin gibi..Aylinde aynı,ykin zaman cikiyor onda da..Oguzhan neden tutmadi sende acaba,esref aninami denk geldim ben aceba nedir
ya bana donecek falan gibi demedi,sıfırdan gelecek yeni kisiyi,ne sekilde iliskimizin baslayacagini,nsil biri oldugunu zamaninini vs soylemisti..onu farkettim oğuzhan tuttu, döncek denmişti yazacakken döncek dedi yazmışım, bana da tutmuştu yoksa senle konuştuğumuz gibi falcıların çoğu aynı :) nasılsın bu arada ?
ıyiyim canim ya,sen nasilsin?onu farkettim oğuzhan tuttu, döncek denmişti yazacaktım, ama gelmedi bi onun bi luna nın çok istiyorum dönmesini .. bana da tutmuştu yoksa senle konuştuğumuz gibi falcıların çoğu aynı :) nasılsın bu arada ?
ya bana donecek falan gibi demedi,sıfırdan gelecek yeni kisiyi,ne sekilde iliskimizin baslayacagini,nsil biri oldugunu zamaninini vs soylemisti..
Canım katılıyorum akışına bırakınca süpriz oluyor.evet bilenler direk bu yazdıklarım bunların dışında yok kimse.yeşilçingene bende berbattı.ne an ne geçmiş...İnan benim de 1-2 fal dılında çoğu çıkan tarihlerden hep sonra umudu, beklentiyi ve zihinsel enerjiyi tamamen üzerlerinden çektiğim zamanlarda oldu.Sadece fallarda değil,sanırım tüm olaylarda çokm odaklanmak yerine rahat olduğunda birtakım gelişmeler yaşanıyo.
Ortak falcıların olması da güzel; bende de onlar çok iyi + birkaç farklı kişi daha son zamanlarda YeşilÇingebeyi de çok beğendim.Peki tam olarak bunlar mı en doğru bildi?
canım gonlune gore olsun her sey sevındırdın bızı
Heee :) evet donmedi,ben pek sanmiyorum artık donecegini cok zaman gectiOğuzhan dönecektiii :))) dönmedi ...
Istemeyen insan sana o sekilde yazmazdi dikkat cekmek ister gibi
Çıkan fal haberi.şimdiye kadar beklediğim en önemli 2 şeyden biri çıktı.haberini aldım.1 yıla yakındır benim beklentime göre olumlu olacağını söyleyen falcılar olmuştu. Umudumu tam yitirirken oldu.....bilenler ve ısrarla olumsuzsa söyleyin dememe rağnen hayır böyle böyle okacak diyip lekline kadar bilenler biryolunvar aylin-fama-kahinvanga
Falsepeti_zeus
Evet arkadaşlar darısı başınıza umarım diğer beklentimde çıkar. Mevzu özel bi durum o yüzden ayrıntı burdanda özeldende yazamıyorum.
Canım benim o daha kötü oluyor bende günlerce gecelerce veterinerde kaldım resmen en son yapacağımız bişey kalmadı ama son bişey denicez dediler gittim yanına sarıldım öptüm kuyruk salladı günler sonra çıktığımda ardımdan geldi veteriner kaybettik diye 2sene alamadım bi daha sonra başka bi tane evlat edindim şimdi o var ablası 5yaşında minnoşum deli gibi aşığım diyebilirim
Çok zor yani Nasıl hissettiğini öyle iyi anlıyorum ki bende dikkat etmemiştim alırken sakinliğine ama çok dikkatli olmak gerekiyormuş
Merak edenler icinnn gecennn günleree buraya butun hepsine baktirdimi söylemiiistim! Bugunden itibaren hepppsiiii PATLADI!!!!! Öylesine baktirdimi etkilenmedimi nekadar düsünsemde kendimi kandirmisim...
Hep mutlu ol canim cok sevindimÇıkan fal haberi.şimdiye kadar beklediğim en önemli 2 şeyden biri çıktı.haberini aldım.1 yıla yakındır benim beklentime göre olumlu olacağını söyleyen falcılar olmuştu. Umudumu tam yitirirken oldu.....bilenler ve ısrarla olumsuzsa söyleyin dememe rağnen hayır böyle böyle okacak diyip lekline kadar bilenler biryolunvar aylin-fama-kahinvanga
Falsepeti_zeus
Falsepeti_zeus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?