Binnaz Abla

selam kizlar umarim herkes iyidir..bende bir suredir yoktum,merak etmeyin iyiyim :) cikan cikmayan fallarimi yazayim dedim..Online,da aylin ve klotho yakin zamanda,karsimdakinin ne dusundugu ile ilgili birseysoylediler,ben falda inanmamisken sonrasinda karsimdaki kisinin agzindan duyarak dogrulugunu ogrendim.Nairaninda durum analizleri cok iyi ve cikti diyebilirim.Geysu bilindik birisi oldugu iddia edilmisti fakat oyle bile olsa dogru yorumlamis..Tlf.da bakan herkes patladi, eylem,Yigit..Laf cafe cigdeme ekimde gittigimde is icin yurtdisina cikacagimi gidecegim ulkeyi bile soyledi,hic oyle bir ihtimal gorunmuyordu ama gecende dedigi ulkeye aniden gittim.Is konusundada cok biliyor bana ama ask anlaminda gunundeyse guzel bakti simdiye dek..Cafelerde patlayan,besiktas symbol nihal sadece gecmis ve ani bildi,gelecek cikmadi,damlalar tugba,yeter,edi,mandal cafede ada,murat aynene,sadece ani bildiler,gelecek patladi..Bir ara melis vardi bakirkoy beyaz melek cafede,o da bana bilmis ama kayboldu kendisi..Online da en bomba bilen ise falalem oguzhan olmus malesef ama artik yok O gecmis ve ani degil,direkt hic olusmamis gelecegi soylemis bana aylar oncesinden..Sevgi dumanda onun kadar olmasada gelecek soylemis iyi,ama malesef o da gitti..

Canlarım çok teşekkürler.inşallah devamıda çıkar evet evet 4 gözle bekliyorum.zamanında tutan hiçbişey olmadı çok çok sonra oldu malesef yaklaşık 1 yıl sonra...

İnan benim de 1-2 fal dılında çoğu çıkan tarihlerden hep sonra umudu, beklentiyi ve zihinsel enerjiyi tamamen üzerlerinden çektiğim zamanlarda oldu.Sadece fallarda değil,sanırım tüm olaylarda çokm odaklanmak yerine rahat olduğunda birtakım gelişmeler yaşanıyo.

Ortak falcıların olması da güzel; bende de onlar çok iyi + birkaç farklı kişi daha son zamanlarda YeşilÇingebeyi de çok beğendim.Peki tam olarak bunlar mı en doğru bildi?

Hello bacim ozelden yaz merak ediorum seni

Oğuzhan bende de iyiydi yaa ve döncek dedi dönmedi

Bu arada Naira anda şahaneler yaratıyo bende de ve bi iki ufak çıktı ama ona hep durum için giderim ,Geysuya da..Aylin çok baktığı için bende artık tekrara düşüyo:/

canım gonlune gore olsun her sey sevındırdın bızı

Aynen ya Naira enerji okuyor sank, cok uzun vade degil ama yakin zaman ve anda sahane dedigin gibi..Aylinde aynı,ykin zaman cikiyor onda da..Oguzhan neden tutmadi sende acaba,esref aninami denk geldim ben aceba nedir

Aynen ya Naira enerji okuyor sank, cok uzun vade degil ama yakin zaman ve anda sahane dedigin gibi..Aylinde aynı,ykin zaman cikiyor onda da..Oguzhan neden tutmadi sende acaba,esref aninami denk geldim ben aceba nedir

onu farkettim oğuzhan tuttu, döncek denmişti yazacaktım, ama gelmedi bi onun bi luna nın çok istiyorum dönmesini .. bana da tutmuştu yoksa senle konuştuğumuz gibi falcıların çoğu aynı :) nasılsın bu arada ?

onu farkettim oğuzhan tuttu, döncek denmişti yazacakken döncek dedi yazmışım , bana da tutmuştu yoksa senle konuştuğumuz gibi falcıların çoğu aynı :) nasılsın bu arada ?
ya bana donecek falan gibi demedi,sıfırdan gelecek yeni kisiyi,ne sekilde iliskimizin baslayacagini,nsil biri oldugunu zamaninini vs soylemisti..

ıyiyim canim ya,sen nasilsin?

Canım katılıyorum akışına bırakınca süpriz oluyor.evet bilenler direk bu yazdıklarım bunların dışında yok kimse.yeşilçingene bende berbattı.ne an ne geçmiş...

canım gonlune gore olsun her sey sevındırdın bızı

Kuzumm çok tesekkürler diğer beklentimde çıkarsa çok daha sevinicem..darısı seninde başına..

Ah süpermiiiiss isimleri duyunca bi umutlandim yine hahaa .. Canim iki önemli seyden biri cikmis demissin... Bu cikan ask hayatiyla mi ilgili .. Bii sene sora bi geri dönüsmü? Yoksa is konularimi cikti

Merak edenler icinnn gecennn günleree buraya butun hepsine baktirdimi söylemiiistim! Bugunden itibaren hepppsiiii PATLADI!!!!! Öylesine baktirdimi etkilenmedimi nekadar düsünsemde kendimi kandirmisim...

Sağolun canlarım. Köpeğimi kurtaramadık. Bu arada benim konuyla ilgili birşey oldu. Olay sıcakken Aylin'e attım bilemedi. Şimdi anda iyi dediğimiz birisi var bugün yakalabilirsem deneyeceğim. Bu da gelişmeleri bilemezse fal işi yatar. İlk defa teyit edebileceğim durum oldu çünkü.

Hep mutlu ol canim cok sevindim

Fama pembeci gibi geliyor bana ama Serkan pembeci değil bana sorduğum kişiyle olmayacak iyi ki de olmuyor hayırlı değil dedi iki kez baktırdım. ama umduğum pembe olanların famanınkinin gerçekleşmesi:)
Yan

Yani simdi fama ve aylinin karsi tarafin dusunceleri ile ilgili soyledikleri seylerin dogrulugu yuksek diyebilir miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…