Binnaz Abla

cnm bnde famaya baktırdım sen humaya baktırdnmı

Çok üzüldüm köpeğine kuzucum

Hadi bakalım haberdar et bizi de :)

Kesinlikle diyebiliiriz :)

ben hümaya baktırmıştım bana pembe değildi. şu an eskisiyle bi deneme içinde .. bence onu kabul etme gözüm hiç tutmadı onu demişti:) heniz bi gelişme yok ama pembe değildi
Genelde pembeci diyorlar onun icin demek serkanla benzer seyler soylemis

Peki cnm katina ve tarotta kimi öneriyosun... Genelikle kahve atiyorum ben.. Katinayi da bi nesibeye baktiriyorum... Kimler iyi
Bende kahveyi sevmiuorum nedense .ban katinada aylin , serkan, sedef celik (binnaz) anlik durumda huma (binnaz),binnazda birde gonca polat var cook eskiden atmisim ama bildigini gordum onuda oneririm.valla genelde bunlar cnm yeni birilerini hic denemiyorum

Benim kahve atma nedenim katina ve tarot 20. gün beklemek gerekiyomus yeniden baktirmak icin.. Sonucta simdi iki kisiye katina atsam birincisi kötü cikiyor ikinci kez sectigimde kartlar cok gzl cikiyor buda bana pek inandirici gelmiyo gibi.. Ne düsünüosun bu konuda

Nur Banu nun çıkan falı var mı? okudum da esski falımı yani nekadar güzel uzun bakmış orda daha ayrılmamıştık bimkyle ilk başıydı 6 ay flort olur arada küsüp barışmalar yaşanacak demiş nasıl 6 ay bi ilişkimiz olmayacak mı yaa okadar zaman diye okuduğumu hatrlıyorum.. gerçek sanki ya... gizem hatuna da baktrmıştım oazamanlar nurbanudan sonra .Aynı kişiiyse eğer nurbanu daha iyiymiş sanki..

Kizlar birsey sorcam hep kahve attim icin bugun katina aticam bir iki kisiye ama farkli isimle atarsam veya hic isim vermesem nekadar dogru olur.. Sanki isimden taniyolar beni gibime geliyo haha

Bana da ani cok iyidii ama zaman olarak kisa vade verdi ve patladi ama cok iyi bilmis durumu.. Sen kahve mi attin nurbanuya

Biz hep ayni diye dusunuyoruz belkide kardes yada akraba ama bir sey var

Biraz olumsuza yonlendirir ben onu gozlemledim neden anlayamadigim sekilde iyi bitirdigi falin soru kismina illa bir fitne atar bir kafa karisir aa dersin olumluydu suydu buydu bir vesvese veriuor yani bende oyle oldu

Ya ben katina atiyorum hissi olan falcida bicbirsey farketmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…