Binnaz Abla

Bana da ani cok iyidii ama zaman olarak kisa vade verdi ve patladi ama cok iyi bilmis durumu.. Sen kahve mi attin nurbanuya

ben kahve atmıştım evet.. Ocak ayında atmışım ve şu isimde biriyle tanıştım nasıl görünüyor demişim soruda başka bilgi vermemişim. onu baya iyi anlatmış ve küsüp barışmalar 6 ay şeklinde devam edecek demiş. aklını kullan sabırlı ol falan sonu çok iyi olacak ... bı sorun var dememişim hiç soruda. sitede arama yaptım ama çıkan da olmamış pek sanki.. Gizem hatuna nur banudan sonra attım o da baya benzerdi ondan aynı kişi diye şüphelendim türkçeyi kullanmaları kelime seçimleri bile aynı. ama fiyatı yuksek diye mi neyse daha uzun yazmış nurbanuda:)

Kızlar selamlar, Aylinle ilgili ;geçen adı çok geçince özellikle su falı şaşırmaz gibi bir laf etmiş sanırım bir arkadaşımıza; bunun üzerine kasımda baktırdığım su falım vardı ona.okudum sonra minicik birşey bile çıkmamış, ne iş ne aşk, anda da kötüymüş.
Sadece baktırdığım katinası vardı orda 1 vakit sonra görüşme var demiş , zaten bunu çıktı diye önce ki mesajlarımda yazmıştım; o zamanlar 1 hafta sonra görüşme oldu ; fakat köprünün altından çok sular geçti. Dolayısı ile Aylin bende detaylarda da kötü gelecek zaten patlak.

Ya bu Hüma bal gerçekten memnun kalıyor musun? 1 sene önce ki falımda resmen masal anlatmıştı bana o zaman hoşlandığım biri vardı çıkma filan yoktu; yok kaderin bu senin girişin var çıkışın yok gibi laflar etti , adam 1 sene sonra başka biriyle evlendi

Ankara84 canim nurbanu ya tarot attim efsane bakmisti hic online fal atmayan bi arkadasim nurbanuya tarot atti o da cok begendi uc hafts verdi benimkinin karakterini ani gecmisi cok bildi .Daha once de cikan varmis nurbanun fali ins cikar.

Sonucuna cok inanmiyorum canim anlik olaylarda inaniyorum

Ankara84 canim nurbanu ya tarot attim efsane bakmisti hic online fal atmayan bi arkadasim nurbanuya tarot atti o da cok begendi uc hafts verdi benimkinin karakterini ani gecmisi cok bildi .Daha once de cikan varmis nurbanun fali ins cikar.
Sanki tarotta daha iyi birde cok detay vermeyin soruya gore gidebilior

Sanirim en iyi katinada

Nurbanunun kahvesi bana da çıktı. Aralıkta baktırmıştım, iki üç aya kadar olacak dediği bir şey Şubat sonunda dediği gibi oldu. Aylardır ısrarla olacak dediği şey olmadı mesela. Tamamı çıkmadı falın ama çok başarılıydı benim açımdan. İkinci defa yine kahve attım karşı tarafın hayatında olan durumları ciddi şekilde bildi. Gizem hatunla aynı kişi olduklarını ben de düşünüyorum hatta bence Geysu da aynı kişi. O yüzden Gizemle Geysuyu bıraktım. Atacaksam Nurbanuya atıyorum sadece

Ben sadece nurbanuya benim gorustugum biri vardi ama bu kisiyle sevgili degildik bu adam benim hakkimda ne dusunuyor dedim.Cok fazla detay verirseniz fali ona gore yonlendiriyorlar.Kadin resmen nokta atislari yapmis

Ya hüma bana feci pembeci gibi geliyo... Nasil okadar herkes memnun pek anlam veremiyorum cikanlariii hic duymadim

bana hümanın ilk falları çıktı canım sonra sürekli gitmeye başladıkça pembeleşmeye başladı ama

katinaya çok meraklı olduğum için ben söyliyim. katinada aynı soruyu yeni gelişme olmadan sürekli sorarsan kartlar olumsuza dönmeye ve seninle dalga geçmeye başlar, senin ona güvenmediğini düşünür. bu benim de başıma geldi bunları öğrenmeden önce. katinanın ağırlığı fazladır, merak ettiğin konuda sana net cevap verir altı üstü kart diyip geçmemek lazımmış

Sezgi candan in eski falina baktim hic bilememis detay verdigii icin o zaman cikacak sanmisim ama hic olmamis hikaye yazmis olmicak adama olacak yok sorunlu sinirli demis

kuzu sen huma bala baktıerdınmı

Sezgi candan in eski falina baktim hic bilememis detay verdigii icin o zaman cikacak sanmisim ama hic olmamis hikaye yazmis olmicak adama olacak yok sorunlu sinirli demis

sezgiye en son geçen sene atmıştım ben de anda çok iyi gelmişti aynen senin gibi o kadar detay bilince kesin çıkar bu demiştim, o zamanki bütün falcılarla aynı tarihi vermişti ama hiçbiri çıkmadı benim de. detay veren falcıya denk gelince çok umutlanıyordum eskiden

Onlarda bunu kullaniyorlar inandirici gozukmek adina

serkana attinmi sen cnm bazen zamanlari bilemiyorlar

Serkan a su falı atmıştım o daha uzun bir zaman verdi daha zamanı var onun ama aylin çok iddialıydı ve çok attım çünkü sevdim kadını çok güzel enerjisi var diye.. Her faldan atmışımdır aylin e ama o konuda israrli ama dediği tarihler geçti. .

Belki de dediğin gibi tarihler tutmadı ama ben artık atmayı bıraktım en azından böyle bir yararı oldu bütün paralarım gitti çunku fallara :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…