Binnaz Abla

Cok gidiuor canim bilirim serkan basta olmaz diyorsa genelde olmuyor cok kiside sahit oldum buna adam sabit sureler neye gore degisiyor onu tam anlayamadim canim bende

Cok gidiuor canim bilirim serkan basta olmaz diyorsa genelde olmuyor cok kiside sahit oldum buna adam sabit sureler neye gore degisiyor onu tam anlayamadim canim bende

Yani ben bu süre içinde hiçbir şey yapmadım yani dicem ki ben etki ettim öyle bi şey de yok hep beklemedeyim valla ben de anlamadım bu süreler neye göre uzuyor :)) en azından param bana kalsın ben öyle beklemede kalayım dedim en son cnm

Serkan olumlumu canim olumsuz konusan varmi

Serkan olumlumu canim olumsuz konusan varmi

Serkan olumlu , olumsuz olarak bi binnaz da defne tanrikulu bir de ecem23 dedi tellwe de .yani bunlar da iletişim olacak ama sonu yok bu işin diyenler .. henüz bir iletişim yok öyle diyeyim :) onun dışında hep güzel yorumlardi dinlerken okurken iyi geliyor ama zamanlar geçince de ümit kesiliyor yavaştan

insallah olur canimm

kızlar slm siz haklı cıktınız umut ısıgın falı cıkmadı yalancı! huma balda cıkan varmı beklıyorum cevaplarınızı gecen gu basınızı sısrdım bıtanre ınek yuzunden kusura bakmayın

Canim acını paylaşıyorum. Köpeğin için . Melek olmuş sabır diliyorum. Benim de kızım var Allah kimseye göstermesinevlat gibiler. En kötü acimiz sevgili olsun . Hepimiz için dönerlerse dönerler donmezlerse de iyi olmayacağı içindir. Sevgiler :))

Bunlari bende okudum canim hatta katinayi severim tarotu pek sevmem o dalga gecme komusunu bende duymustum ama demek istedigim mesela iki yorumcunun katinasini merak ediyorum ve iki kere bi günde katina attim ozmn ilk attigim katina dogru ikinci yanlis gibi olmuyormu? Ve canim gelisme gerceklesene kadar mi beklemek gerek yoksa 20 gün fln gecincemi öyle birsey de okumusdum cünkü..

onu ben de çok yaptım bir günde 3-4 katina rahat attığım oluyordu içim rahat etmediği için ama yorumlar genelde aynıydı, yorumcuyu iyi seçmek lazım. mesela senin enerjin düşmüştür olumsuz kartlar seçmişsindir onu da gidip sadece kart yorumlayan his mis katmayan kesira sirele yorumlatırsan hem kafan karışır hem moralin bozulur. ben bir ara 2 ay boyunca abartısız günde 3-4 katina attığımda sonlara doğru kartlar fena saçmalamaya başlamıştı, beni bilen yorumcular olduğu için uyarmışlardı bazısı kendisi baştan bakmıştı. o 20 gün olayını hiç duymadım benim duyduğum yeni gelişme olana kadar ama zaten falları da 21 günde bir atın demişti bana bir kaç falcı. biz abartıp gaza gelip herkese atıyoruz ama yanlışmış. geçenlerde burda biri yazdı sanırım nesibe ikinci kez aynı olaya tarih söylemiyormuş yoksa enerji değişirmiş diye. hüma da benzerini demişti bana çok sık fal baktırırsan olacak şeyi de erteletirsin enerji akışın değişir diye

Ben de katına seviyorum ama katına daha anlık ve yakın gelecek söylüyor ve daha net cevap veren bir fal bence. Ama katinayi gerçekten iyi bakan biri olmalı ve en az 1 ay sonra tekrar baktirilmali diye düşünüyorum. Hele ki ilişkilerde katına kesin sonuç veriyor hani başkası varmı vs. Konularda. Tarot daha genis bir fal diye düşünüyorum. Ama artık falcı olucam bu gidişle. Hatta geçen sen tellwede yorumcu olmuştum. İşte ilk başta 100 fal bakıyorsun eğer %100 başarılı olursan normal falı oluyorsun. %100 başarılı olmuştum. Ayy durmadan fal geliyordu . Bir de insana bir sıkıntı geliyor. O insanların sıkıntıları sana geçiyor yogunlasirsan. Sonra bakmadım 5 kuruş para da kazanmadim :))) almadım çünkü birikeni o kadar zor bi iş eğer gerçekten insanların hakkını yemek istemezsen. .

Onu ben söylemistim canim nesibeye bu konuyla ilgili üc kez attim birinci falda zaman verdu diyerlerinde zaman vermiyorum dedi enerjler karismasin tarih uzamasin diyeymis

haha süpermiiissss... Bende katinayi okdr cok okudum ki ve dogum haritasi olaylarini dedim neyse hic bulasmiyim bu islere ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…