ya hakkımız ama, söke söke alırız dermişimne var dünyanın heryerinde yılbaşına özel indirim oluyor, falda da indirim olsa olmaz mı
bugünde kahve içmişim aksilik turkcellde bir türlü telefonuma kontür yüklemedi. gönderemedim.neyse kısmet değilmiş, kendim bakıyorum artık
Nalan abla derim başka bir şey demem kızlar
Nalan abla derim başka bir şey demem kızlar
canım çok özel değilse neleri bildi etti bana bi özelden anlatır mısıııın?
rezzana yolladım gene bugün ben nalan onlinedı ama değiştirmiyim diye:))
Vallahi dostlar yarın ikinize de msj çakarım.
Parayla ilgili dediği çok belirgin bir şey çıktıAn tespitleri süperdii gönülgözü açık bir insan.
Parayla ilgili dediği çok belirgin bir şey çıktıAn tespitleri süperdii gönülgözü açık bir insan.
napalım pekı beyza nesıbe rezzan melek hakkında hıcmı olumsuz bısey yazmayalım?cıkan fallarını bıle cıktımı dıyelım? ayrıca gel beraber matematık hesabı yapalım nesıbe hergun 10 tane fal alıyo bunların hepsı kahve falı olsa gunde 10*10=100 lıra yapar 30 gunde 3 bın lıra para yapar hepsi tarot olsa ayda 6 lıra para yapar yanı kahve bakarken aldıgı para yarı yarıya dusuyo sımdı dıyceksınkı o paranın hepsını nesıbe almıyo eee yarısı nesıbeye dıger yarısıda sıteye kalırsa o zamanda tarottan aldıgı para 3 bın lıra yapar ya yazıcı karttuşu dedıgın şey 200 lıra bıle dııl yanı bunu almak cokmu zor?
Sana tamamen katılıyorum.Bana bilen yüzde yüz çok iyi falcıdır ,dokunulmazdır,hakkında asla olumsuz yazılamaz diye bişey yok .Bu hangi falcı olursa olsun yok öyle bi dünya.Kendi açımdan bi örnek veriyim.Rezzan ablam.Beş fal baktırdım.Şu ana kadar dediklerinin hiçbiri çıkmadı.En son şubat ayında söyledikleri tamamlanacak.Oda çıkmazsa al işte beş falda çöp.Burda da Rezzan abladan memnun pekçok insan var.Olucak tabikide.Memnun kalanların sòz hakkı olmayacakmı?Ben mesela Açelya ve Melek öz den çok memnunum.Bi sürüde memnun kalmayan arkadaşım var burda e buda çok normal.Napiyim memnun kalmayanları çok dürüst falcılar niye memnun kalmıyosunuz diye sorguliyim mi?Harkes istediğinden memnun kalır istediģinide eleştirir.Dün tolin in yazdığı bi cümle aslında herşeyi özetliyor.Burası falcıların değil,fal baktıranların topiği.Hiçbirimizin falcı savunma gibi bi lüksü burada olmamalı.Ha beğenirsin yada beğenmezsin bunuda belirtirsin olur biter.Ötesi bana anlamsız geliyo.burda bazı arkadaşlar falcıların avukatlığını neden yapıyor anlamadım yok yazık emeği var yok günah . günah olan zaten fal bakmak ve baktırmak . biz çaresizlikten işte can sıkıntısnından yapıyoruz bunu . herkese herşey tutucak diye birşey yok . burde çıkanı çıkmayanı yazıyoruz . ne demek ya . rahatsız olan yazmasın yada okumasın bu topiği . herkes yaşadıklarını yazıyor . bilenleride yazıyorum bilemeyenleride kime ne . sana tutan bana tutmadı belki . ben nesibeye hiç baktırmadım . ama melek,ilkay ,sezene baktırdım . en iyisi ilkaydı diyebilirim oda mantıklı konuştuğu için yoksa onunda bildiği birşey yok . iyi bir falcı yakalarsam yazıcam zaten . biz deneyimlerimizi paylaşıyoruz . neden rahatsız olunuyor anlamıyorum . hemen savunmaya geçiliyor ne alakaysa .
Sana tamamen katılıyorum.Bana bilen yüzde yüz çok iyi falcıdır ,dokunulmazdır,hakkında asla olumsuz yazılamaz diye bişey yok .Bu hangi falcı olursa olsun yok öyle bi dünya.Kendi açımdan bi örnek veriyim.Rezzan ablam.Beş fal baktırdım.Şu ana kadar dediklerinin hiçbiri çıkmadı.En son şubat ayında söyledikleri tamamlanacak.Oda çıkmazsa al işte beş falda çöp.Burda da Rezzan abladan memnun pekçok insan var.Olucak tabikide.Memnun kalanların sòz hakkı olmayacakmı?Ben mesela Açelya ve Melek öz den çok memnunum.Bi sürüde memnun kalmayan arkadaşım var burda e buda çok normal.Napiyim memnun kalmayanları çok dürüst falcılar niye memnun kalmıyosunuz diye sorguliyim mi?Harkes istediğinden memnun kalır istediģinide eleştirir.Dün tolin in yazdığı bi cümle aslında herşeyi özetliyor.Burası falcıların değil,fal baktıranların topiği.Hiçbirimizin falcı savunma gibi bi lüksü burada olmamalı.Ha beğenirsin yada beğenmezsin bunuda belirtirsin olur biter.Ötesi bana anlamsız geliyo.
Merhaba kizlar, bende size çikan fallarimi paylaşmak istedim.
Mert Reiki/ Hoennir:
Dediği 3 şeyi yaşadim. Hala inanamiyorum. Son 3 hafta ayni onun dediği gibi gelişti.
Hoşlandiğim kişiye sevgimi söyleyeceğimi, nasil şekilde söyleyeçeğimi vs. bilmişti.
Kasimin ilk iki haftasinin zorlu geçeceğini söyledi, öyle oldu. Ve bu zorlu iki haftasinin ardindan, sevdiğim kişi ile durumlar düzeleceğini söyledi, iki günden beri gerçekten öyle. Hala inanamiyorum, çünkü ben gerçekten o kadar fal baktirdim, ama neredeyse hiç bir falcinin dediğini tam olarak yaşamadim.
Rezzan: onunda birkaç kere dediklerini yaşadim
Klothoyağmur ve MedyumHiper:
Mert Reiki ile parallel şeyler söylediler,yani onlarin dedikleride çikti
Arkadaşlar,
Muhtemelen gerçek hayatta pek çoğumuz buradan kimseyi tanımıyor, mesela ben kendi adıma kimseyi tanımıyorum.
Hal böyle iken, birbirimizin ruh halini anlamak zor olduğu gibi, söylediklerini yanlış yorumlamakta mümkün.
Bu sebeple birbirimizi kırmaya çok gerek yok..
Beyza arkadaşımız Nesibe konusunda belki bütün falları çıktığı, belki onu tanıma fırsatı bulduğu yada bize göre
daha iyi tanıdığı için Nesibe konusunda hassas davranıyor olabilir.
Ama kimseye de Nesibe hakkında olumsuz konuşamazsınız demiyor.
Nesibenin son falı bana çıkmadı. Fakat bu Nesibe iyi falcı değil anlamına gelmiyor.
Nesibe bana en olası seçeneği sundu ama ben o seçeneği yaşamayı tercih etmedim anlamına da gelebiliyor.
Çünkü seçimlerimizle hayatımız biz şekillendiriyoruz.
Bu sebeple Nesibe'yi ben de diğerlerinden ayrı bir yere koyuyorum...
Sevgilin dönecek ve barışacaksınız dedi.
Evet sevgilim döndü ama ben düşününce onunla yola devam etmenin benim için iyi olmadığına karar verdim
ve barışmadım.. Yani son söz hep bizim...
Falların bazen çıkmama sebebi biziz...
Kahve falı mevzuuna gelince...
Evet, Nesibenin yazıcısının bozulduğuna ben inanıyorum...
Ama evet istese tamir ettireceğine de inanıyorum..
Fakat Nesibe eğer kendisini tarotta da başarılı buluyor ve öyle faydalı olacağına inanıyorsa bu onun
tercihi...
Burada şu haklı bir eleştiri Nesibe bırakınca diğer falcılarda kahveyi bıraktı genel olarak..
İyi de aynı emeğe hatta daha fazla emeğe 10 Tl. almayı kim ister.
Falspeti kahve falını 15 TL. yapsa pek çok falcı açacaktır kahve alımını....
Tüm falcıları eleştirebiliriz..
Ama enerjimiz tutmadı diye eleştirmek güç..
Özensiz baktıysa, baştan savmaysa veya kendi karamsar ruh halini bize yansıttıysa
eleştirmek çok doğal...
Sonuçta herkes bir para veriyor ve karşılığını almadığında söz söylemek hakkı....
Kısaca eleştirelim ama kırmayalım birbirimizi...
Zaten hepimizi epey bir mutsuzuz bu hayatımızdaki erkeklerden :))
Bari burada biraz gülümseyip mutlu olalım...
ben melek özü beğenmedim dedim diye yemediğim laf kalmadı. bak sana çıkmış bana çıkmamış e doğal yani olabilir . sana tutmuştur sölediği bana tutmamıştır . ama nedir yani bu savunma . öle bir konuşuluyor ki insan diyor acaba fake mi bu kişiler ben sorguluyorum açıkcası . yani neden savunuluyor anlamıyorum . eleştirmeyeceksek burda işimiz ne . burası falcıları övme yeri mi ?ben bu kişiyle tartıştım diye ceza aldım ya . böle birşey yok . sizlede tartışmasına izin vermeyin . büyük ihtimalle falcıları övüyor çünkü dediklerine inanmak istiyor . olumlu falan konuştularsa . o yüzen ters birşeye tahammülü yok . bence yazmayın tartışmayın boş yere ceza alırsınız gerek yok kızlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?