Binnaz Abla

bu rezzan ablada işini biliyo gerçekten kızlaar..hala tutarlı falı rahatlatmaya çalışmış beni de canım ya..olumlu bakarım hep biliyosun olumsuzları araya sıkıştırırım ama olumlu bu durum üzülme demiş:)
çok candan bu hoşuma gidiyo.ilişkim hariç dediği şeyler çıktı zaten bakalım ya aralıkta dananın kuyruğu kopuyo çoğu falcıya göre:)))

kızlar ester kira sıçrama yapmış, 1 günde 5 fal bakmış.. varmı baktırıp, dediği çıkan, memnun kalan :44:

Merhaba herkeseee,
Çıkan fallarım oldu hemen sizlerle paylaşmak istedim.
İlk olarak Rezzan Abla. Zaten hep derim her dediğini yaşıyorum diye. Asıl sonuca daha vaktim var ama o zamana kdr olacak dedikleri şeyleri yaşadım yine. İkincisi burda hiç paylaşmadığımız bir isim. Bir gün sıkıntıdan tellwe'de birini deneyeyim dedim.Vadivatan ismi. Çok tatlı bir bayan. Böyle kafelerde fal bakan samimi kadınlar tatlılığıyla baktı. Çok ta mütevazi.Benden daha iyiler var beklemek istemezsen onlara gönder falını demişti ama ben bekledim. Bana falda işle ilgili bir durumum olacağını söylemişti ki ben öğrenciyim hala ve çalışmayı hiç düşünmüyodum.Geçenlerde hakkaten işle ilgili bir fırsat çıktı karşıma.Olması çok muhtemel. Ha bir de bana bir yolculuktan bahsetmişti ki aralık sonuna kadar seyahat planım yoktu.Yine hesapta olmayan bir yol yaptım. Kısaca 2 dediğini yaşadım. Denemek isteyenlere duyrulur.Bir de binnaz ablada yeni yorumculardan, yağmur uluhan.çok iyi yorumlar almış.Dün de ona baktırdım.Mevcut durum hakkında çok memnun kaldım.Bir de rezzan ablayla aynı tarihi verdi.

canım çok özel değilse neleri bildi etti bana bi özelden anlatır mısıııın?
rezzana yolladım gene bugün ben nalan onlinedı ama değiştirmiyim diye:))

Vallahi dostlar yarın ikinize de msj çakarım.

Parayla ilgili dediği çok belirgin bir şey çıktı An tespitleri süperdii gönülgözü açık bir insan.

Son düzenleme:

burda bazı arkadaşlar falcıların avukatlığını neden yapıyor anlamadım yok yazık emeği var yok günah . günah olan zaten fal bakmak ve baktırmak . biz çaresizlikten işte can sıkıntısnından yapıyoruz bunu . herkese herşey tutucak diye birşey yok . burde çıkanı çıkmayanı yazıyoruz . ne demek ya . rahatsız olan yazmasın yada okumasın bu topiği . herkes yaşadıklarını yazıyor . bilenleride yazıyorum bilemeyenleride kime ne . sana tutan bana tutmadı belki . ben nesibeye hiç baktırmadım . ama melek,ilkay ,sezene baktırdım . en iyisi ilkaydı diyebilirim oda mantıklı konuştuğu için yoksa onunda bildiği birşey yok . iyi bir falcı yakalarsam yazıcam zaten . biz deneyimlerimizi paylaşıyoruz . neden rahatsız olunuyor anlamıyorum . hemen savunmaya geçiliyor ne alakaysa .

Sana tamamen katılıyorum.Bana bilen yüzde yüz çok iyi falcıdır ,dokunulmazdır,hakkında asla olumsuz yazılamaz diye bişey yok .Bu hangi falcı olursa olsun yok öyle bi dünya.Kendi açımdan bi örnek veriyim.Rezzan ablam.Beş fal baktırdım.Şu ana kadar dediklerinin hiçbiri çıkmadı.En son şubat ayında söyledikleri tamamlanacak.Oda çıkmazsa al işte beş falda çöp.Burda da Rezzan abladan memnun pekçok insan var.Olucak tabikide.Memnun kalanların sòz hakkı olmayacakmı?Ben mesela Açelya ve Melek öz den çok memnunum.Bi sürüde memnun kalmayan arkadaşım var burda e buda çok normal.Napiyim memnun kalmayanları çok dürüst falcılar niye memnun kalmıyosunuz diye sorguliyim mi?Harkes istediğinden memnun kalır istediģinide eleştirir.Dün tolin in yazdığı bi cümle aslında herşeyi özetliyor.Burası falcıların değil,fal baktıranların topiği.Hiçbirimizin falcı savunma gibi bi lüksü burada olmamalı.Ha beğenirsin yada beğenmezsin bunuda belirtirsin olur biter.Ötesi bana anlamsız geliyo.

Arkadaşlar,
Muhtemelen gerçek hayatta pek çoğumuz buradan kimseyi tanımıyor, mesela ben kendi adıma kimseyi tanımıyorum.
Hal böyle iken, birbirimizin ruh halini anlamak zor olduğu gibi, söylediklerini yanlış yorumlamakta mümkün.
Bu sebeple birbirimizi kırmaya çok gerek yok..

Beyza arkadaşımız Nesibe konusunda belki bütün falları çıktığı, belki onu tanıma fırsatı bulduğu yada bize göre
daha iyi tanıdığı için Nesibe konusunda hassas davranıyor olabilir.
Ama kimseye de Nesibe hakkında olumsuz konuşamazsınız demiyor.

Nesibenin son falı bana çıkmadı. Fakat bu Nesibe iyi falcı değil anlamına gelmiyor.
Nesibe bana en olası seçeneği sundu ama ben o seçeneği yaşamayı tercih etmedim anlamına da gelebiliyor.
Çünkü seçimlerimizle hayatımız biz şekillendiriyoruz.
Bu sebeple Nesibe'yi ben de diğerlerinden ayrı bir yere koyuyorum...
Sevgilin dönecek ve barışacaksınız dedi.
Evet sevgilim döndü ama ben düşününce onunla yola devam etmenin benim için iyi olmadığına karar verdim
ve barışmadım.. Yani son söz hep bizim...
Falların bazen çıkmama sebebi biziz...

Kahve falı mevzuuna gelince...
Evet, Nesibenin yazıcısının bozulduğuna ben inanıyorum...
Ama evet istese tamir ettireceğine de inanıyorum..
Fakat Nesibe eğer kendisini tarotta da başarılı buluyor ve öyle faydalı olacağına inanıyorsa bu onun
tercihi...
Burada şu haklı bir eleştiri Nesibe bırakınca diğer falcılarda kahveyi bıraktı genel olarak..
İyi de aynı emeğe hatta daha fazla emeğe 10 Tl. almayı kim ister.
Falspeti kahve falını 15 TL. yapsa pek çok falcı açacaktır kahve alımını....

Tüm falcıları eleştirebiliriz..
Ama enerjimiz tutmadı diye eleştirmek güç..
Özensiz baktıysa, baştan savmaysa veya kendi karamsar ruh halini bize yansıttıysa
eleştirmek çok doğal...
Sonuçta herkes bir para veriyor ve karşılığını almadığında söz söylemek hakkı....

Kısaca eleştirelim ama kırmayalım birbirimizi...
Zaten hepimizi epey bir mutsuzuz bu hayatımızdaki erkeklerden :))
Bari burada biraz gülümseyip mutlu olalım...

Merhaba kizlar, bende size çikan fallarimi paylaşmak istedim.

Mert Reiki/ Hoennir:
Dediği 3 şeyi yaşadim. Hala inanamiyorum. Son 3 hafta ayni onun dediği gibi gelişti.
Hoşlandiğim kişiye sevgimi söyleyeceğimi, nasil şekilde söyleyeçeğimi vs. bilmişti.
Kasimin ilk iki haftasinin zorlu geçeceğini söyledi, öyle oldu. Ve bu zorlu iki haftasinin ardindan, sevdiğim kişi ile durumlar düzeleceğini söyledi, iki günden beri gerçekten öyle. Hala inanamiyorum, çünkü ben gerçekten o kadar fal baktirdim, ama neredeyse hiç bir falcinin dediğini tam olarak yaşamadim.

Rezzan: onunda birkaç kere dediklerini yaşadim

Klothoyağmur ve MedyumHiper:
Mert Reiki ile parallel şeyler söylediler,yani onlarin dedikleride çikti

ben melek özü beğenmedim dedim diye yemediğim laf kalmadı. bak sana çıkmış bana çıkmamış e doğal yani olabilir . sana tutmuştur sölediği bana tutmamıştır . ama nedir yani bu savunma . öle bir konuşuluyor ki insan diyor acaba fake mi bu kişiler ben sorguluyorum açıkcası . yani neden savunuluyor anlamıyorum . eleştirmeyeceksek burda işimiz ne . burası falcıları övme yeri mi ?ben bu kişiyle tartıştım diye ceza aldım ya . böle birşey yok . sizlede tartışmasına izin vermeyin . büyük ihtimalle falcıları övüyor çünkü dediklerine inanmak istiyor . olumlu falan konuştularsa . o yüzen ters birşeye tahammülü yok . bence yazmayın tartışmayın boş yere ceza alırsınız gerek yok kızlar .

Canım umarım Mert Reiki'nin bana söyledikleri de çıkar :))
Sayende umutlandım...

Sonunda derdimi anlatabildiğim birinin olmasına nasıl sevindim anlatamamm :)) teşekkür ederim... Çoooookkk teşekkür ederimm :))

Belincim hiçbiri bizim babamızın oğlu değil.Hepsinin hakkını veriyoruz.Karşılığını alıyomuyuz almıyomuyuz orasını halen çözemedim.Bak sana Melek çıkmamış olabilir o kadar doğalki..Bana bi dediği çıkmış olmasına rağmen söyleyebileceğim tek şey budur,çıkıp çıkmadığı.Ama açıkçası ne Melek nede başka bi falcı için ne seninle nede bi başkasıyla tartışmam.Belincim sana yemin ediyorum vallahi billahi Rezzan abla yere göğe sığdırılamıyor ama bana tutmadı işte falı.E napiyim yani keşke hepimize söylenen güzel herşey çıksa ama yok işte.Olmadımı olmuyor.Ama sonuç olarakfalcının hiçbiri için burdaki hiçbi arkadaşımın kalbini kırmam.İsteyen övsün ,istemeyen sövsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…