- 19 Ekim 2012
- 152
- 162
- 53
Evet canım bulasmamak lazım. Ben ebced hesabı bile öğrendim de :)))))) haha yaa insan bu kadar fal baktirinca bulasiyor bir yerdenhaha süpermiiissss... Bende katinayi okdr cok okudum ki ve dogum haritasi olaylarini dedim neyse hic bulasmiyim bu islere ...
Evet canım bulasmamak lazım. Ben ebced hesabı bile öğrendim de :)))))) haha yaa insan bu kadar fal baktirinca bulasiyor bir yerden
Evet burç da bulunuyor evlilik hesabı falan. Benim burcu boğa ebced e göre yay çıktı sonra yildiznamesini okudum aynen ben falcilar ismi doğru verdigimizde buna göre kişilik analizi yapıyor :))))))))) bende ebcede gore burcumu bulmustum
Ebced hesabimiEvet canım bulasmamak lazım. Ben ebced hesabı bile öğrendim de :)))))) haha yaa insan bu kadar fal baktirinca bulasiyor bir yerden
Evet burç da bulunuyor evlilik hesabı falan. Benim burcu boğa ebced e göre yay çıktı sonra yildiznamesini okudum aynen ben falcilar ismi doğru verdigimizde buna göre kişilik analizi yapıyor :))))))
Yildiznameden okudun mu akrep i?) ben akrep ciktim
Yok canım o kadar detaylı bilmiyorum. Onun kitabı falan var. Sadece burç vs. O kişi ile uyumlumusun vs. KadarEbced hesabimibakiomusun cnm neler cikiyo
Canim anne ismin ve kendi ismini topluyorsun 12 ye boluyorsun kalan sayiya gore diyelim 9 kaldi ona karsilik gelen burc senin ebcede gore burcun oluyorYildiznameden okudun mu akrep i?
Evet ben de öyle yaptım. Bir de mesela sevdiğin kişi ile isimlerinin Ebced ini toplayıp 9 a boluyorsun kalan sayıya göre evlenmen iyi mi olur kotumu öyle bir hesap var. Bir falcidan duymuştum hesapladim ama Ebced baya karmaşık bişey yıldızlar ile ve başka güçlerle bakılıyor onu biz yapamayız. Yapmayalim da zaten :)))Canim anne ismin ve kendi ismini topluyorsun 12 ye boluyorsun kalan sayiya gore diyelim 9 kaldi ona karsilik gelen burc senin ebcede gore burcun oluyor
Canim o bana inandirici gelmedi ona gore cogu insan mutsuzEvet ben de öyle yaptım. Bir de mesela sevdiğin kişi ile isimlerinin Ebced ini toplayıp 9 a boluyorsun kalan sayıya göre evlenmen iyi mi olur kotumu öyle bir hesap var. Bir falcidan duymuştum hesapladim ama Ebced baya karmaşık bişey yıldızlar ile ve başka güçlerle bakılıyor onu biz yapamayız. Yapmayalim da zaten :)))
Evet haklısın ama ilişki hesabında bir tutarlılık var yine deCanim o bana inandirici gelmedi ona gore cogu insan mutsuz))
Bizde de ben cikmistim o anlamda dogruEvet haklısın ama ilişki hesabında bir tutarlılık var yine de( mesela benimkinde ilişkiyi hep onun yöneteceği çıkmıştı ben ilişki bittikten sonra baktım gerçekten de hep karşı taraf yonlendirmisti ilişkiyi :)))
Canim patladı derken zaman olarak mi yoksa tüm olay mi patladiBenim bütün fallarım patladı kızlar aklınıza gelebilecek hepsi hiç biri çıkmadı boşuna ümit edip kendimi rezil ettiğimle kaldım ne yapıyosak kendimize biz yapıyoruz
Kahvede Sezgi Candan a baktirabilirsin yakalarsan BinnazdaBuradan tavsiye edebileceğiniz var mı canlarım, bakalım deneyelim bu akşam 2 kişiyi...
Benim bütün fallarım patladı kızlar aklınıza gelebilecek hepsi hiç biri çıkmadı boşuna ümit edip kendimi rezil ettiğimle kaldım ne yapıyosak kendimize biz yapıyoruz
Sendemi uyuyamadin ,)ayy kimlere baktırdınseni yönlendirdiler mi şöyle yap diye falan niye kendini rezil ettin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?