Binnaz Abla

Merhaba millet,
Burda çok fazla ismi geçtiği için Sezgi Candan'a fal attım. 3 gün boyunca yakalamak için uğraştım yakalanması zor biri gerçekten
Geçmiş veya anla ilgili bir fal değildi, çoğu gelecekle ilgiliydi bu yüzden bir şey diyemiyorum ama benimle ilgili söylediği bir iki şey doğru
Falcıların bilip bilmemesi değil de karşıdakine gösterdiği saygıyı daha çok önemsemeye başladım. Fal çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama memnun kaldım. Yakalayabilirseniz 20 TL'ye güzeldi.

Canim anne ismin ve kendi ismini topluyorsun 12 ye boluyorsun kalan sayiya gore diyelim 9 kaldi ona karsilik gelen burc senin ebcede gore burcun oluyor
Evet ben de öyle yaptım. Bir de mesela sevdiğin kişi ile isimlerinin Ebced ini toplayıp 9 a boluyorsun kalan sayıya göre evlenmen iyi mi olur kotumu öyle bir hesap var. Bir falcidan duymuştum hesapladim ama Ebced baya karmaşık bişey yıldızlar ile ve başka güçlerle bakılıyor onu biz yapamayız. Yapmayalim da zaten :)))

Canim o bana inandirici gelmedi ona gore cogu insan mutsuz ))

Canim o bana inandirici gelmedi ona gore cogu insan mutsuz ))
Evet haklısın ama ilişki hesabında bir tutarlılık var yine de ( mesela benimkinde ilişkiyi hep onun yöneteceği çıkmıştı ben ilişki bittikten sonra baktım gerçekten de hep karşı taraf yonlendirmisti ilişkiyi :)))

Buradan tavsiye edebileceğiniz var mı canlarım, bakalım deneyelim bu akşam 2 kişiyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…