- 20 Mart 2016
- 73
- 52
- 38
Hepsi yönlendirdi hepsi karşı taraf olumlu dedi ama zamanında adım atmıştı(fama aylin rezzan abla hüma gizem hatun cemile ilkay) ben istemiyo gibi görünmüştüm bir şeyler istiyorsan sen adım atmalısın diye hepsi beni gaza getirdi başta ilkay olmak üzere ben de internet üzerinden takip ettim fakat o geri dönmedi asenat inadına yapıcak senden intikam almak için süründürücek seni demişti ama bilmiyorum artık sanmıyorum umutlarım öldüayy kimlere baktırdınseni yönlendirdiler mi şöyle yap diye falan niye kendini rezil ettin ?
zaman olay olarak hepsi patladı aklına gelebilecek herkese baktırdım burda adı geçen burda olumsuz söylüyo dediklerinize de baktım ısrarla onlar bile olumluydu fakat bana bir ilgisi yokmuşCanim patladı derken zaman olarak mi yoksa tüm olay mi patladi(((
Canim bekle sakin ol belki donus yapar ego yapmistir serkan ne demisti birde baktirdiysanZ
zaman olay olarak hepsi patladı aklına gelebilecek herkese baktırdım burda adı geçen burda olumsuz söylüyo dediklerinize de baktım ısrarla onlar bile olumluydu fakat bana bir ilgisi yokmuş
Ona baktırmadım bitek olumsuz diye adı çıkanlardan kredi aldım tam baktırcaktım ilkayın eski fallardan bazı şeyleri bildiğini görünce yine ona attım olan öyle oldu zatenCanim bekle sakin ol belki donus yapar ego yapmistir serkan ne demisti birde baktirdiysan
Iyiyim bebegim senden naber :))
kızlar banada cvp verın nolur seyı merak edıyorum misal katınada 3 4 kez baktırsak yada tarot ilki doğru ıkıncısımı yanlıs yanı kartların enerjısı gercekten gercekmi hanı katına falına ınanmak cıdden gerekırmı katına falı cıkanlar benı aydınalatbılrımı teşekkürlerOnu ben söylemistim canim nesibeye bu konuyla ilgili üc kez attim birinci falda zaman verdu diyerlerinde zaman vermiyorum dedi enerjler karismasin tarih uzamasin diyeymis
slmIyiyim bebegim senden naber :))
kzılar slm huma bala baktırdnımızmıCanim acını paylaşıyorum. Köpeğin için . Melek olmuş sabır diliyorum. Benim de kızım var Allah kimseye göstermesinevlat gibiler. En kötü acimiz sevgili olsun . Hepimiz için dönerlerse dönerler donmezlerse de iyi olmayacağı içindir. Sevgiler :))
şekeler humanın falı size cıktımıYok kız çakması, şimdi baktım Hüma 4 kişiyle binnazda şuan, senin dediğin Hüma Balımm sanırım Byv ye taklitçisi gelmiş gibi, çok komik olmuş ama :)))))
kızlar banada cvp verın nolur seyı merak edıyorum misal katınada 3 4 kez baktırsak yada tarot ilki doğru ıkıncısımı yanlıs yanı kartların enerjısı gercekten gercekmi hanı katına falına ınanmak cıdden gerekırmı katına falı cıkanlar benı aydınalatbılrımı teşekkürler
Ona baktırmadım bitek olumsuz diye adı çıkanlardan kredi aldım tam baktırcaktım ilkayın eski fallardan bazı şeyleri bildiğini görünce yine ona attım olan öyle oldu zaten
tmm bıtanem cok teşekkürler çok tatalsın canım benım :) bide sana cıkan fallar hangisi :)Yine gelmişsin ama herkes banladığı için seni görmüyorlar yazdıklarını bu kadar hem özelden hem burdan yazıyorsun bi yerden sonra olumsuz görüyoruz yapma dedikçe yaptığın içinde kimse dönüş yapmıyor :)
Katina kartlarına tek soru için bir kez bakılır sonra aradan 21-28gün geçmesi gerekir eğer sürekli baktırırsan kartların enerjisi terse döner ki yukarda kızlar herşeyi anlatmış oku onları tek tek her yazdığına cvp isteme biraz araştır forumu her sorunun cvbı zaten var sana özel yazılmasını beklemene gerek yok canım benim .ayrıca Son baktırdığın falın enerjisi kalır olumlu yorum alırsan beklemen en doğrusudur biz ne kadar bunu başaramasakta ama kart baktırıyorsan eğer beklemen gerekir yoksa yanlış yönlendirme yaparlar.
Hüma sorunada cevap vereyim bana geçmiş an gelecek hiçbirşey bilemedi.
Diğer soruların için lütfen foruma bi tık tık yap oku
kzılar slm huma bala baktırdnızmıAaa niye ki limiti dolmuş olabilir belki.
Evetttt canım dolmuş limiti
kzılar slm humanın falları sıze cıktımıKarıştırmıyosam eğer Hüma bal ya bi başka yerde farklı isimle bakıyodu ya da copy paste yapıyodu. Bişey vardı ama tam hatırlamıyorum hatırlayanlar beni düzeltsin lütfen
tmm bıtanem cok teşekkürler çok tatalsın canım benım :) bide sana cıkan fallar hangisi :)
kzılar slm huma bala baktırdnızmı
tmm bitanem :)Tatlım zaten Umut ışık patlamış sende geçen onunla doldurdun buraları şimdi huma çıktı mı diyorsun :) bekle çıkarsa sürpriz olsun acele etme
bir de Hüma hazır gündeme gelmişken konuşmadan edemeyeceğim.bana Hümanın ilk falları çıktı canım sonra sürekli gitmeye başladıkça pembeleşmeye başladı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?