Binnaz Abla

ayy kimlere baktırdın seni yönlendirdiler mi şöyle yap diye falan niye kendini rezil ettin ?
Hepsi yönlendirdi hepsi karşı taraf olumlu dedi ama zamanında adım atmıştı(fama aylin rezzan abla hüma gizem hatun cemile ilkay) ben istemiyo gibi görünmüştüm bir şeyler istiyorsan sen adım atmalısın diye hepsi beni gaza getirdi başta ilkay olmak üzere ben de internet üzerinden takip ettim fakat o geri dönmedi asenat inadına yapıcak senden intikam almak için süründürücek seni demişti ama bilmiyorum artık sanmıyorum umutlarım öldü

Z

zaman olay olarak hepsi patladı aklına gelebilecek herkese baktırdım burda adı geçen burda olumsuz söylüyo dediklerinize de baktım ısrarla onlar bile olumluydu fakat bana bir ilgisi yokmuş
Canim bekle sakin ol belki donus yapar ego yapmistir serkan ne demisti birde baktirdiysan

Onu ben söylemistim canim nesibeye bu konuyla ilgili üc kez attim birinci falda zaman verdu diyerlerinde zaman vermiyorum dedi enerjler karismasin tarih uzamasin diyeymis
kızlar banada cvp verın nolur seyı merak edıyorum misal katınada 3 4 kez baktırsak yada tarot ilki doğru ıkıncısımı yanlıs yanı kartların enerjısı gercekten gercekmi hanı katına falına ınanmak cıdden gerekırmı katına falı cıkanlar benı aydınalatbılrımı teşekkürler

kzılar slm bıtanelerim bınnazda huma balın falları sıze cıktımı cıkan yazarmı lutfen

kzılar slm huma bala baktırdnımızmı

Yok kız çakması, şimdi baktım Hüma 4 kişiyle binnazda şuan, senin dediğin Hüma Balımm sanırım Byv ye taklitçisi gelmiş gibi, çok komik olmuş ama :)))))
şekeler humanın falı size cıktımı

Yine gelmişsin ama herkes banladığı için seni görmüyorlar yazdıklarını bu kadar hem özelden hem burdan yazıyorsun bi yerden sonra olumsuz görüyoruz yapma dedikçe yaptığın içinde kimse dönüş yapmıyor :)

Katina kartlarına tek soru için bir kez bakılır sonra aradan 21-28gün geçmesi gerekir eğer sürekli baktırırsan kartların enerjisi terse döner ki yukarda kızlar herşeyi anlatmış oku onları tek tek her yazdığına cvp isteme biraz araştır forumu her sorunun cvbı zaten var sana özel yazılmasını beklemene gerek yok canım benim .ayrıca Son baktırdığın falın enerjisi kalır olumlu yorum alırsan beklemen en doğrusudur biz ne kadar bunu başaramasakta ama kart baktırıyorsan eğer beklemen gerekir yoksa yanlış yönlendirme yaparlar.

Hüma sorunada cevap vereyim bana geçmiş an gelecek hiçbirşey bilemedi.

Diğer soruların için lütfen foruma bi tık tık yap oku

Ona baktırmadım bitek olumsuz diye adı çıkanlardan kredi aldım tam baktırcaktım ilkayın eski fallardan bazı şeyleri bildiğini görünce yine ona attım olan öyle oldu zaten

Canım biraz bekle bencede inat yapıyor olabilir gerçekten benimki de bana yapıyor aynı şeyi

tmm bıtanem cok teşekkürler çok tatalsın canım benım :) bide sana cıkan fallar hangisi :)

Karıştırmıyosam eğer Hüma bal ya bi başka yerde farklı isimle bakıyodu ya da copy paste yapıyodu. Bişey vardı ama tam hatırlamıyorum hatırlayanlar beni düzeltsin lütfen
kzılar slm humanın falları sıze cıktımı

tmm bıtanem cok teşekkürler çok tatalsın canım benım :) bide sana cıkan fallar hangisi :)

Asenat katina, sezgi kahve (anlık durum), Hülya geçmiş ve an, Defne ve Kemal kahvede tarif falan doğru ama şans eseri de çıkmış olabilir aklıma gelen bunlar

Fal baktırma isteğimi perçinlediğini düşünerek kendi isteğimle hesabımı kapatmıştım ama bu süreçte dışarıdan okumaya devam ettim,yazamadığım için şiştim,sonuçta geri geldim
Bu sürede Asenatı denedim ve inanmazsınız hayatımda baktırdığım en kötü fallardan biriydi

bana Hümanın ilk falları çıktı canım sonra sürekli gitmeye başladıkça pembeleşmeye başladı ama
bir de Hüma hazır gündeme gelmişken konuşmadan edemeyeceğim. Selcuksassa cığıma gönülden katılıyorum. Hüma yakın gelecekte dediklerini harfiyen yaşadığım ender insanlardan biridir, anda mükemmeldir ama sonunu pembeye bağlamasına bir şey diyemeyeceğim. İlk 3 falda abonesiydim 4. de falı bıraktı tavsiyeye çevirdi. O kızcağız tavsiye de veriyorsa ciddiye alın yalnız çünkü cidden ilişki koçluğu yapıyor profesyonel olarak. Beni maalesef çok yakından tanıyor farklı isimle gitsem de olmaz ama eskisi gibi bakacağını bilsem koşarak giderdim,ilk kez baktıracaklara da tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…