Binnaz Abla

Willkommen ))

Bu konu konusulmustu, biraz üstekileri oku cnm

Asenat a katina mi atmıştınız iskambil mi ?

Slm kizlar, dünki katina muhabettinden sora... Bi aylini deniyim dedim..kahve yolluyordum tek ayline.. Ve dün yorumlamis.. Okaaadar iyiiki. Gecmis an.. ( gelecek insl cikar) , kahvesini beyenirdim ama katinasindan sora bidah ayline kahve atmam.

Slm kizlar, dünki katina muhabettinden sora... Bi aylini deniyim dedim..kahve yolluyordum tek ayline.. Ve dün yorumlamis.. Okaaadar iyiiki. Gecmis an.. ( gelecek insl cikar) , kahvesini beyenirdim ama katinasindan sora bidah ayline kahve atmam.
Katinasi harikadir bende kahve atmam bilmismi baya

Bende de katina da çok iyiydi. yani kahve ye göre daha detaylı olayların gidişatını bile böyle böyle olmuş sen bu tepkiyi vermişsin gibi çok doğru çok net yorumlar.. Ama dediğim gibi bana gelecek çıkmadı zamanı geçti

Kartlari yolladiktan sora bi baktimmm .. Okadarrr kötü kartlar secmisimki.. Icinde bir veya ikisi fena degildi.. Sora ödüm koptu beklerken.. Ama olumluydu fali yani sonucu kahvesi gibi. Sana ztn az cok anlatmisdim sonucu...buseferde aynisini demis ama gecmisii anii ayrintilari okadarr iyiiii yorumlamis ki.. Yani suana dinledigim en iyi katina yorumuydu. Kahvede nokta atisi vardi ama agzim ack dinlemezdim pek ve sasirtmazdi.. Hatta pembecimi diye düsünmeye basladim ayri hesaplardan isimlerdn fln atim dün katinada isim de vermedim dökturmüs.. Ve sonuc hep ayni.. ( bi tarihleri uzatiyo malesef)

Aynen cnm bendeede bu sekildeydi yorumu.. Bakalim kahvesi cikmadi henüz.. Ki ztn hepsi tekrar beklemede..

ya kızım sen iyimisin ben dalga fln gecmiyorum uğrasmayın bnle adam gibi bişey soruyorum ne biçimsiniz ya!!!!!

Cnmm dagla geciyosun gibi algilaniyo.. Ben daha bir iiki haftadir burdayim beni bile sasirtin yani cünkü sürekli ayni sorulari sorup, yeni konusulmus konulari acyrsn

Cnmm dagla geciyosun gibi algilaniyo.. Ben daha bir iiki haftadir burdayim beni bile sasirtin yani cünkü sürekli ayni sorulari sorup, yeni konusulmus konulari acyrsn
bnde ynı uyeyım canım bılmıyorum sız böle yapıca cok uzuluyorum cunku humaya ılk defa baktırdım cıkanlar yazsın dıye yazıyorum

bnde ynı uyeyım canım bılmıyorum sız böle yapıca cok uzuluyorum cunku humaya ılk defa baktırdım cıkanlar yazsın dıye yazıyorum
her yeni birisi üye olunca insanlar fal tecrübelerini sıfırdan yazamazlar. Arama bölümünden bulabilirsin,nasıl fikir?

iskambil attım burada daha çok memnun kalınmış diye ama cidden çok dandik bir faldı. Aynı cümleleri söyleyip durmuş ve söylediklerinin benimle alakası yok

Ben de iskambil baktırmış ve beğenmiştim ben de etkilemişim o zaman yorumumla kusura bakma

Bana durumumla ilgili şeyler söyledi, ekstra kartlar açtı falan ben ondan beğenmiştim ama sana uymadı demek

Aaaaa çok garip ya bi bana mı iyi geliyo bu kadın anlamadım

Kizlr serra güngoren le ilgili birsey bulamadim burda.. Binnazda kendisi, kalan puanimla onada baktirmisdim gecenlerde.. Puani baya yüksek begeneni cok diyee... Ay hep ayni terane nyse.. Hic duydunuzmu bu falcidn birseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…