- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Willkommenbir de Hüma hazır gündeme gelmişken konuşmadan edemeyeceğim. @selcuksassa cığıma gönülden katılıyorum. Hüma yakın gelecekte dediklerini harfiyen yaşadığım ender insanlardan biridir, anda mükemmeldir ama sonunu pembeye bağlamasına bir şey diyemeyeceğim. İlk 3 falda abonesiydim 4. de falı bıraktı tavsiyeye çevirdi. O kızcağız tavsiye de veriyorsa ciddiye alın yalnız çünkü cidden ilişki koçluğu yapıyor profesyonel olarak. Beni maalesef çok yakından tanıyor farklı isimle gitsem de olmaz ama eskisi gibi bakacağını bilsem koşarak giderdim,ilk kez baktıracaklara da tavsiye ederim.
DankeWillkommen))
kızlar banada cvp verın nolur seyı merak edıyorum misal katınada 3 4 kez baktırsak yada tarot ilki doğru ıkıncısımı yanlıs yanı kartların enerjısı gercekten gercekmi hanı katına falına ınanmak cıdden gerekırmı katına falı cıkanlar benı aydınalatbılrımı teşekkürler
tmm bitabnemBu konu konusulmustu, biraz üstekileri oku cnm
Fal baktırma isteğimi perçinlediğini düşünerek kendi isteğimle hesabımı kapatmıştım ama bu süreçte dışarıdan okumaya devam ettim,yazamadığım için şiştim,sonuçta geri geldim
Bu sürede Asenatı denedim ve inanmazsınız hayatımda baktırdığım en kötü fallardan biriydi
Kiz dalga geciyor yazmayinTatlım zaten Umut ışık patlamış sende geçen onunla doldurdun buraları şimdi huma çıktı mı diyorsun :) bekle çıkarsa sürpriz olsun acele etme
Katinasi harikadir bende kahve atmam bilmismi bayaSlm kizlar, dünki katina muhabettinden sora... Bi aylini deniyim dedim..kahve yolluyordum tek ayline.. Ve dün yorumlamis.. Okaaadar iyiiki. Gecmis an.. ( gelecek insl cikar) , kahvesini beyenirdim ama katinasindan sora bidah ayline kahve atmam.
Katinasi harikadir bende kahve atmam bilmismi baya
iskambil attım burada daha çok memnun kalınmış diye ama cidden çok dandik bir faldı. Aynı cümleleri söyleyip durmuş ve söylediklerinin benimle alakası yokAsenat a katina mi atmıştınız iskambil mi ?
Katinasi harikadir bende kahve atmam bilmismi baya
Bende de katina da çok iyiydi. yani kahve ye göre daha detaylı olayların gidişatını bile böyle böyle olmuş sen bu tepkiyi vermişsin gibi çok doğru çok net yorumlar.. Ama dediğim gibi bana gelecek çıkmadı zamanı geçti
ya kızım sen iyimisin ben dalga fln gecmiyorum uğrasmayın bnle adam gibi bişey soruyorum ne biçimsiniz ya!!!!!Kiz dalga geciyor yazmayin
ya kızım sen iyimisin ben dalga fln gecmiyorum uğrasmayın bnle adam gibi bişey soruyorum ne biçimsiniz ya!!!!!
bnde ynı uyeyım canım bılmıyorum sız böle yapıca cok uzuluyorum cunku humaya ılk defa baktırdım cıkanlar yazsın dıye yazıyorumCnmm dagla geciyosun gibi algilaniyo.. Ben daha bir iiki haftadir burdayim beni bile sasirtin yani cünkü sürekli ayni sorulari sorup, yeni konusulmus konulari acyrsn
her yeni birisi üye olunca insanlar fal tecrübelerini sıfırdan yazamazlar. Arama bölümünden bulabilirsin,nasıl fikir?bnde ynı uyeyım canım bılmıyorum sız böle yapıca cok uzuluyorum cunku humaya ılk defa baktırdım cıkanlar yazsın dıye yazıyorum
iskambil attım burada daha çok memnun kalınmış diye ama cidden çok dandik bir faldı. Aynı cümleleri söyleyip durmuş ve söylediklerinin benimle alakası yok
Fal baktırma isteğimi perçinlediğini düşünerek kendi isteğimle hesabımı kapatmıştım ama bu süreçte dışarıdan okumaya devam ettim,yazamadığım için şiştim,sonuçta geri geldim
Bu sürede Asenatı denedim ve inanmazsınız hayatımda baktırdığım en kötü fallardan biriydi
aslındaAaaaa çok garip ya bi bana mı iyi geliyo bu kadın anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?