tmm bitanemher yeni birisi üye olunca insanlar fal tecrübelerini sıfırdan yazamazlar. Arama bölümünden bulabilirsin,nasıl fikir?
aslında @hadicanimsendee baktırmıştı daha önce ve beğenmemiştik kendim kaşındım:))
bir de Hüma hazır gündeme gelmişken konuşmadan edemeyeceğim.Selcuksassa cığıma gönülden katılıyorum. Hüma yakın gelecekte dediklerini harfiyen yaşadığım ender insanlardan biridir, anda mükemmeldir ama sonunu pembeye bağlamasına bir şey diyemeyeceğim. İlk 3 falda abonesiydim 4. de falı bıraktı tavsiyeye çevirdi. O kızcağız tavsiye de veriyorsa ciddiye alın yalnız çünkü cidden ilişki koçluğu yapıyor profesyonel olarak. Beni maalesef çok yakından tanıyor farklı isimle gitsem de olmaz ama eskisi gibi bakacağını bilsem koşarak giderdim,ilk kez baktıracaklara da tavsiye ederim.
aynen ben de öyle yani özenini artıracağına özensiz davranması ancak tercih etmememize yarıyor. Benim de son falda "aaa canım sizin daha çok olayınız olur ya dert etme" tarzında yorum almamla maalesef bitti ama ilk 3 falı kesinlikle aldığım en iyi yorumlardandır ciddi ciddi harfiyen de yaşadım söylediklerinikesinlikle katılıyorum kuzu yönlendirmeleri çok mantıklı ve doğru, bizim göremediğimiz veya görmek istemediğimiz açıdan bakıp çok rahatlatıyor olumsuzu anlatırken bile sinirlendirmiyor. tavsiyelerini dinlediğim ender falcılardan biridir ama birkaç aydır atmıyorum çünkü son 2 falı daha önceden de yazdığım gibi kendini tekrar etmiş sanki tanıdıkça özensizleşmeye başladı. başlarda hümanın falları çıkarken burada çok okudum, hümanın ilk falları bende çıktı sonraları çıkmadı diyen. sanırım herkese bu şekilde davranıyor bir yerden sonra, bu da onun zararına eskiden online olsun diye kovalardım artık görünce geçiyorum direk
iskambil attım burada daha çok memnun kalınmış diye ama cidden çok dandik bir faldı. Aynı cümleleri söyleyip durmuş ve söylediklerinin benimle alakası yok
Kizlr serra güngoren le ilgili birsey bulamadim burda.. Binnazda kendisi, kalan puanimla onada baktirmisdim gecenlerde.. Puani baya yüksek begeneni cok diyee...Ay hep ayni terane nyse.. Hic duydunuzmu bu falcidn birseyler
Benimde ertelenme olayini tek o bildi sasirmistimaynen ben de öyle yani özenini artıracağına özensiz davranması ancak tercih etmememize yarıyor. Benim de son falda "aaa canım sizin daha çok olayınız olur ya dert etme" tarzında yorum almamla maalesef bitti ama ilk 3 falı kesinlikle aldığım en iyi yorumlardandır ciddi ciddi harfiyen de yaşadım söylediklerini
En kotusude uzun zaman sonra fallari okumak zamaninda vay ben dedigin fallarin birer cop oldugunu gormekaynen asenat ilk geldiğinde 5 liralıkken iskambil atmıştım çok çok kötüydü 5 lira olduğu için sallamamıştım. fala göre eylülde evlenme teklifi alacaktım benim adamdan. halbuki eylülde ayrıydık sürünüyordum resmen. sonra bir şans verip katina attım o zaman ünlenmeye başlamıştı anda çok iyiydi, tespitleri çok doğruydu ama sürekli kendini geri çek erkek şunu yapsın erkek bunu yapsın tavrı hoşuma gitmemişti. olayda hatalı olan bendim çünkü özür dilememden daha normal bir şey olamazdı sonuçta. ondan sonra da atmadım, geçenlerde eski falları kontrol ederken tekrar dinledim tek kelime çıkmamış faldan, tarihler ölümüne patlamış
Türk kızı mode on:)) ya açıkçası ben bu insanların kafalarında ilişki senaryolarını oturtup ona göre yorum yapmaya başladığına inanıyorum yani falımı dinlesen olayları bilmeden bile ne alaka? dersin inan. Asenat benim gözümde artık boş atıp dolu tutan tayfadan maalesefaynen asenat ilk geldiğinde 5 liralıkken iskambil atmıştım çok çok kötüydü 5 lira olduğu için sallamamıştım. fala göre eylülde evlenme teklifi alacaktım benim adamdan. halbuki eylülde ayrıydık sürünüyordum resmen. sonra bir şans verip katina attım o zaman ünlenmeye başlamıştı anda çok iyiydi, tespitleri çok doğruydu ama sürekli kendini geri çek erkek şunu yapsın erkek bunu yapsın tavrı hoşuma gitmemişti. olayda hatalı olan bendim çünkü özür dilememden daha normal bir şey olamazdı sonuçta. ondan sonra da atmadım, geçenlerde eski falları kontrol ederken tekrar dinledim tek kelime çıkmamış faldan, tarihler ölümüne patlamış
aynen ben de öyle yani özenini artıracağına özensiz davranması ancak tercih etmememize yarıyor. Benim de son falda "aaa canım sizin daha çok olayınız olur ya dert etme" tarzında yorum almamla maalesef bitti ama ilk 3 falı kesinlikle aldığım en iyi yorumlardandır ciddi ciddi harfiyen de yaşadım söylediklerini
bana iki olay yaşayacaksın ikincisine dikkat et ama çok büyüyebilir biraz zor bir süreç dedi ve ayrıldık işte o ikinci olaydaBenimde ertelenme olayini tek o bildi sasirmistim
En kotusude uzun zaman sonra fallari okumak zamaninda vay ben dedigin fallarin birer cop oldugunu gormek
benim falımın da sonunu öyle bağlamıştı bu da klasik Türk kızı mantığı oluyor işte kaçan kovalanır gibi. Gerçi benim durumumda biraz haklılar da o kaçma,kabuğuna çekilme her durumda da çalışmaz bencecidden böyle mi dedi sana ya :/ ben de 1-2 kere daha atsam kesin aynısını derdi gerçi. bana da son fallarda sürekli senin sessiz kalman lazım, bu adam kendi kabuğuna çekilmiş kendi hayatıyla ilgili sorunlarını çözüp sana ciddi niyetle gelecek demeye başlamasından sonra bıraktım. ama kesinlikle benim de ilk falları kelimesi kelimesine çıktı hatta bir olayı bana sadece hüma ve şevval söyledi, inanmamıştım ama 2 hafta sonra doğru olduğunu öğrendim. bunun dışında kimse bana asıl gerçeği söylemedi hepsi pembiş pembiş fallar gönderdi
Bende cok sasirdim kendimi gitmeye hazirlamistim ustune ustluk iki kez ertelendi dusun..of bilmiuorum ..bana iki olay yaşayacaksın ikincisine dikkat et ama çok büyüyebilir biraz zor bir süreç dedi ve ayrıldık işte o ikinci olayda
Türk kızı mode on:)) ya açıkçası ben bu insanların kafalarında ilişki senaryolarını oturtup ona göre yorum yapmaya başladığına inanıyorum yani falımı dinlesen olayları bilmeden bile ne alaka? dersin inan. Asenat benim gözümde artık boş atıp dolu tutan tayfadan maalesef
Aynen ya ben evlilik istemiyorum dedigim zaman sasirip duruyorlar ikinci ayda evlilik beklentisi ve hep bir taktige gore mi gitmeli isler..falcilarda bu genel kaniyi bildiklerinden iki ayda evlilik yoksa gec bunu, sen istemiceksin o bu ..ya istiyorum kardesim ben istisnayimTürk kızı mode on:)) ya açıkçası ben bu insanların kafalarında ilişki senaryolarını oturtup ona göre yorum yapmaya başladığına inanıyorum yani falımı dinlesen olayları bilmeden bile ne alaka? dersin inan. Asenat benim gözümde artık boş atıp dolu tutan tayfadan maalesef
benim falımın da sonunu öyle bağlamıştı bu da klasik Türk kızı mantığı oluyor işte kaçan kovalanır gibi. Gerçi benim durumumda biraz haklılar da o kaçma,kabuğuna çekilme her durumda da çalışmaz bence
çok sevindim işe yaramasına:) ben yapmamam gereken yerlerde bile elimden gelenin fazlasını yaptığım için şu an bu durumda olan gruptayımaynen öyle, kaçılacak durum var uğraşılacak durum var. yani olayda hatalı sensen niye cidden türk kızı moduna girip tripler atıp kendini komik duruma düşüreceksin ki. haksızsam haksız olduğunu kabul et, özür dile baktın adamda tık yok ondan sonra çek kendini zaten ben elimden geleni yaptım diyerek. bunu denedim işe yaradı
benim evli bir arkadaşım geldi yakın zamanda dei ki bana; evlilik ve ilişkiler maalesef kadınlar için daima stratejidir çünkü erkekler hep çocuktur ve hep oyun oynamayı severler. Sen baştan vermişsin tüm ipleri o iş bir daha iflah olmaz geçmiş olsun. İpleri vermek: duygularımı iyi kötü dışarıda yaşamak. Yani demek ki strateji yürütmek gerekiyorAynen ya ben evlilik istemiyorum dedigim zaman sasirip duruyorlar ikinci ayda evlilik beklentisi ve hep bir taktige gore mi gitmeli isler..falcilarda bu genel kaniyi bildiklerinden iki ayda evlilik yoksa gec bunu, sen istemiceksin o bu ..ya istiyorum kardesim ben istisnayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?