- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
çok sevindim işe yaramasına:) ben yapmamam gereken yerlerde bile elimden gelenin fazlasını yaptığım için şu an bu durumda olan gruptayım
duruldum da işe yarayacak mı bakalım artıkyok kuzum o yapmamam gerekenleri ben de çok yaptım zamanında ama sonra duruluyor bence insan
O strateji yapanlarida goruyoruz canim iceride kan agliyorlar sonra instagramda bortu bocek paylasip rol kesiuorlar ama anlasiliyor ki gercek ask sevgi beden dillerinden maalesef ici copbenim evli bir arkadaşım geldi yakın zamanda dei ki bana; evlilik ve ilişkiler maalesef kadınlar için daima stratejidir çünkü erkekler hep çocuktur ve hep oyun oynamayı severler. Sen baştan vermişsin tüm ipleri o iş bir daha iflah olmaz geçmiş olsun. İpleri vermek: duygularımı iyi kötü dışarıda yaşamak. Yani demek ki strateji yürütmek gerekiyor
benim kafam almıyor zaten sürekli böyle yaşayabilmeyi. Şimdilik bazı tepkilerim için tutuyorum kendimi içime atmaktan gece uyku uyuyamıyorum resmen sürekli böyle yaşanır mı bilemedi benO strateji yapanlarida goruyoruz canim iceride kan agliyorlar sonra instagramda bortu bocek paylasip rol kesiuorlar ama anlasiliyor ki gercek ask sevgi beden dillerinden maalesef ici cop
aynen öyle, kaçılacak durum var uğraşılacak durum var. yani olayda hatalı sensen niye cidden türk kızı moduna girip tripler atıp kendini komik duruma düşüreceksin ki. haksızsam haksız olduğunu kabul et, özür dile baktın adamda tık yok ondan sonra çek kendini zaten ben elimden geleni yaptım diyerek. bunu denedim işe yaradı
Cok zorbenim kafam almıyor zaten sürekli böyle yaşayabilmeyi. Şimdilik bazı tepkilerim için tutuyorum kendimi içime atmaktan gece uyku uyuyamıyorum resmen sürekli böyle yaşanır mı bilemedi ben
Canim kaybetme korkusunu uzerinden atarak kayip karsiliklidir surekli seni kovalayan biride sikicidir tabiki ama bunu aliskanlik haline getirmekte kotu ,taktik degil sadece kaybetmek iki taraflidirBunlar icin zaten fal da baktirmak gerekmiyo..kacan kovalanir lafindan nekadar nefret etsemde galiba cok dogru..hatali olmamama ragmen hep özür diledm, bu da tek kaybetmiyim diye... Ama suyu cikiyo karsi tarafin cepte muamelisini görüyosunuz.. Ve simdiki durumumda yineee cabalasam etsem olcagini bilmeme ragmen..iki aydir sessizce oturuyorum bi kösede.. Eskiden bir hafta zor dayanirdim.. Nezmn kendimi zor tutsam bi fal atiyorum haha offfff yaaaaa... Herkes sora saaakinn arama diyincede..dogru yaptimi düsünüyorum... Ay kizlar insl kacan biz oluruz bi günüsü
Aynen canim ztn simdi bende böyle düsznüyorum ama insl is isden gecmemisdir, aslinda karsi taraf da korkar kaybetmekden ama bunu hissetirmez ve rahat davranir cünkü bilir ki ben ne yaparsam yapiyim nezaman gelirsem gelym beni bekleyen ztn biri var bensiz yapamaz düsüncesi malesef cogu erkekde var.. Ben bu durumu birkez tersine cevirmisdim.. Simdiiki yöntemimle cooookda guzel ise yaradi korkular sardi karsi tarafi ama kahretsinki yelkenleri cok cabuk inddirdm hahaCanim kaybetme korkusunu uzerinden atarak kayip karsiliklidir surekli seni kovalayan biride sikicidir tabiki ama bunu aliskanlik haline getirmekte kotu taktik degil sadece kaybetmek iki taraflidir
sana cıktımı cnm huma balHüma Bal'ın fal bakışını çoğu kişi beğeniyordu yanlış hatırlamıyorsam byv nebahat'e hiç içim kaynamadı fal alemde de bir profil açmış zaten her yerde kendine profil açıyor galiba..
aslındahadicanimsendee baktırmıştı daha önce ve beğenmemiştik kendim kaşındım:))
Bunlar icin zaten fal da baktirmak gerekmiyo..kacan kovalanir lafindan nekadar nefret etsemde galiba cok dogru..hatali olmamama ragmen hep özür diledm, bu da tek kaybetmiyim diye... Ama suyu cikiyo karsi tarafin cepte muamelisini görüyosunuz.. Ve simdiki durumumda yineee cabalasam etsem olcagini bilmeme ragmen..iki aydir sessizce oturuyorum bi kösede.. Eskiden bir hafta zor dayanirdim.. Nezmn kendimi zor tutsam bi fal atiyorum haha offfff yaaaaa... Herkes sora saaakinn arama diyincede..dogru yaptimi düsünüyorum... Ay kizlar insl kacan biz oluruz bi günüsü
Canim kaybetme korkusunu uzerinden atarak kayip karsiliklidir surekli seni kovalayan biride sikicidir tabiki ama bunu aliskanlik haline getirmekte kotu ,taktik degil sadece kaybetmek iki taraflidir
Ben mailden baktirmistim kendisine, buradaki arkadaslardan alip. medyumselena@hotmail.com mail hesabi
Ugga ya baktirdim, cok kisa ama dogru bir bakim olmus. Fakat sorularima cevap vermedi. Ne zamandir bekliyorum. Bu yuzden bir daha baktirmam kendisine. Selena hanima mailden baktirmistim en son. Dediklerini harfiyen yasadim. Ancak verdigi tarihten once gerceklesti. Ecem e baktirdim yuzde elli iyi diyebilirim anda. Ancak dedigini 1 hafta sonra tam tersi sekilde yasadim. Yine de kibar biri.
KIZLAR SELENA NEKADAR BAKIYOCanım senin yazdığın adresten mail attim selena ya. Falıma da baktı. Ama falım olumlu olmasına rağmen tuhaf geldi. Sanki gerçek selena değil gibi önceki falları yla kiyaslayinca. Sen emin sin dimi medyumselena@hotmail.com adresinden
Aynen canim biraz karakterli olmak gerek erkekler fazla talepten sismis vaziyette birde daha ilk aylarda surekli evlilikten bahseden kadin iticiligi var ben erkek olsam sanirim cok itici bulurdum.erkek icinde ayni sey gecerli.tlc kanalinda ben kiminle evlenmisim diye gercek olaylardan derlenmis bir belgesel var onlari izliyorum da mutlaka izlenmeli,evlilik cocuk oyunu degil bakalim karsindaki cok hos guzelde delimi narsistmi bunu anlamak icin biraz zaman gecirmekte lazim bir kere hemen evlenmek isteyemez insan ya en az bir sene gecmesi lazim zaten olacaksa karsilikli istenir buOlay yine dengede bitiyor bence. Adam sevdiğini bilmeli ancak eğer bir şeyler yolunda gitmezse, bir yanlış yapıldığı takdirde gidebileceğini de bilmeli. Zaten kaybetme korkusu orada giriyor devreye. Yoksa kaç kovala her ne kadar insan doğasında olsa da, yaş ilerledikçe insanların isteklerinden biri de "huzur". Kaçıp kovalamaca daimi olursa insan elbet yorulur, yorucu ilişki de aklı başında olan karakteri oturmuş bir insanın ne kadar önceliği olur o tartışılır.
KIZLAR SELENA NEKADAR BAKIYO
Olay yine dengede bitiyor bence. Adam sevdiğini bilmeli ancak eğer bir şeyler yolunda gitmezse, bir yanlış yapıldığı takdirde gidebileceğini de bilmeli. Zaten kaybetme korkusu orada giriyor devreye. Yoksa kaç kovala her ne kadar insan doğasında olsa da, yaş ilerledikçe insanların isteklerinden biri de "huzur". Kaçıp kovalamaca daimi olursa insan elbet yorulur, yorucu ilişki de aklı başında olan karakteri oturmuş bir insanın ne kadar önceliği olur o tartışılır.
Erkekler zaten tembellerSizin yanlışınız hatalı olmadığınız yerde de "kaybetme korkusuyla" özür dilemek olmuş. Oysa işte dengeyi sağlayabilsek, hatalı olduğumuz yerde kapris yapmak yerine olgunlukla hatamızı kabul etsek, ama bunun yanında adam hatalıyken de biraz geride durup sınır koyabilsek ilişkiler çok daha sağlıklı ilerler diye düşünüyorum. Her koşulda kadınlar adım atınca, çabalayan kadın olunca rahata ermeleri işten değil.
Aaaaa çok garip ya bi bana mı iyi geliyo bu kadın anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?