- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Banada bilmis ki benim soylemedigim bir durum var onu soylemisasenat banada durumları bıldı kızlar ama gelıcek beklemede her zamankı gıbı :)
Aynen canim biraz karakterli olmak gerek erkekler fazla talepten sismis vaziyette birde daha ilk aylarda surekli evlilikten bahseden kadin iticiligi var ben erkek olsam sanirim cok itici bulurdum.erkek icinde ayni sey gecerli.tlc kanalinda ben kiminle evlenmisim diye gercek olaylardan derlenmis bir belgesel var onlari izliyorum da mutlaka izlenmeli,evlilik cocuk oyunu degil bakalim karsindaki cok hos guzelde delimi narsistmi bunu anlamak icin biraz zaman gecirmekte lazim bir kere hemen evlenmek isteyemez insan ya en az bir sene gecmesi lazim zaten olacaksa karsilikli istenir bu
benim evli bir arkadaşım geldi yakın zamanda dei ki bana; evlilik ve ilişkiler maalesef kadınlar için daima stratejidir çünkü erkekler hep çocuktur ve hep oyun oynamayı severler. Sen baştan vermişsin tüm ipleri o iş bir daha iflah olmaz geçmiş olsun. İpleri vermek: duygularımı iyi kötü dışarıda yaşamak. Yani demek ki strateji yürütmek gerekiyor
Aynen öyle cok dogru söylemissin.. Belkide yorulmasaydim hala böyle devam edicekti, ama insan biryerden sora nekadar sevsede icinden birsey yapmak gelmiyor. Ve en azindan " ben herseyi yaptim" diyebilicek durumdayim. Sevgi ask hersey varken, gereksiz bi abarti sekilde inat gurur nedir insanlardaki anlamiyorum. Cok sacma.. Yeter ya kendimi kadere teslim ediyorum.. Su akar yerini bulur ... ... Dicemde, su herseyin hemen olup bitmmesini istedigim huyumdanda vaz gecemiyorum
Erkekler zaten tembeller
Kızlar Humadan bahsedılmıs baktırdıgım falda sadece sordugum soru ustunden gıtmıs ona gore yorum yapmıs kı bahsettıgı olay oyle bırsey degıl,alakası yok yanı sacmalamıs kendılerı onuda unutmadan yazıyım.
Birde astrolojı attım 50 tl-astrolojı ve fama ben o gun ne ıctıysemBen begenmedım acıkcası en azından o kadar para verıp kısacık bır yorum beklemıyor ınsan detay beklıyor daha cok bende hata bı anlık gazla,canımda sıkkın olduğu bir anda yedıgım bır b.ktu
bısey diyemiycem o yüzden
E kabak tadı veriyor çünkü pedal çeviren hep siz olunca. Ama "ben elimden geleni yaptım" konusunda katılıyorum, ne büyük bir rahatlamadır o. İnat, gurur hep egonun ürünü zaten. Elinden geleni yapmış olmak büyük bir rahatlama, en azından "şunu yapsaydım" gibi "acaba"ların olmuyor.
Kızlar Humadan bahsedılmıs baktırdıgım falda sadece sordugum soru ustunden gıtmıs ona gore yorum yapmıs kı bahsettıgı olay oyle bırsey degıl,alakası yok yanı sacmalamıs kendılerı onuda unutmadan yazıyım.
Birde astrolojı attım 50 tl-astrolojı ve fama ben o gun ne ıctıysemBen begenmedım acıkcası en azından o kadar para verıp kısacık bır yorum beklemıyor ınsan detay beklıyor daha cok bende hata bı anlık gazla,canımda sıkkın olduğu bir anda yedıgım bır b.ktu
Insanlarin dedikleri beni hic baglamadi garip iste o baskiyi hic hissetmedim ..bazen insanlar, en yakinlarin bile dayatmaya calisiyor evliligi..yapmadigin Dogruyu bekledigim icin aslinda belkide eksikliginden vurmak istiyor seni kendi evlenmemeyi bir eksiklik olarak gordugu icin..sevmedigi adamla kendi yatsin kalksin ayni evde gezsin belkide o mutsuzluklarinin halkasinda birini daha gormek istiyorlar senin hayatini kiskaniuorlar senin rahatin ozguvenin onlara batiyorEvet canım kesinlikle öyle. Toplumumuzda "evlilik" bir gereklilik olarak görüldüğü için, kız 30'una yaklaşınca "ee evlilik yok mu" sorularına mağruz kaldığı için kadında da "evlenmeliyim" kodu oluşuyor bilinçaltında. Oysa herkes, yaşı geldiği için değil de hayatındaki insanla bir ömür paylaşabileceğini düşündüğü ve istediği için evlense bunca mutsuz evlilik ve boşanma olmaz diye sanıyorum.
Bunun yanında stratejik kadın başarısına dair bi örnek vereyim kızlar. 2 tane arkadaşımız sevgili oldu bundan 1-2 sene önce, 2si de evlenmiş boşanmıştı ama erkek evlenmeyi falan düşünmüyordu. Kız ise evlenmek istiyordu. Ortamda çocuk "biz takılıyoruz yeaa, evlilik falan yok" gibi laflar ediyordu, kız bunlara alınıp trip atmak yerine "evet ya takılıyoruz biz iyiyiz böyle ne evliliği" diye adamın ayarında konuşuyordu. Ve inanmazsınız çok kısa bir süre içinde evlendi bunlar, yani maksimum 1 seneydi öyle diyeyim. Ama kadın orada "ne biçim konuşuyorsun sen" dese trip atsa muhtemelen sonuç evlilik olmazdı. Sadece erkek değil kadın da baskıdan ya da dayatmadan hoşlanmıyor bence, erkekler birkaç tık daha korkak sadece=)
Ona atmisAy astrolojiyi famaya atsaydın yaSelcuksassa nınkisi çıkmıştı=)
Kesinlikle.. Ve bos yere inat ve gurur yapanlar eninde sonunda pisman oluyor buna yüzdeyüz eminim. Benimkisindeki bi asiri doz tüm dünyaya yeticek sekilde o ayri konudönünce bile " istiyorumda.. Ama gururumdan söyliyemiyorum.. Su inadimi tekrar sen kir.." Modu... Busefer yapmadim insl pisman olmam. Malesef bazen strateji yapmak gerekiyo gibi me geliyo ilk deneyimim olucak... Bide böyle bi denemek lazim digeri tutmuyosa
Insanlarin dedikleri beni hic baglamadi garip iste o baskiyi hic hissetmedim ..bazen insanlar, en yakinlarin bile dayatmaya calisiyor evliligi..yapmadigin Dogruyu bekledigim icin aslinda belkide eksikliginden vurmak istiyor seni kendi evlenmemeyi bir eksiklik olarak gordugu icin..sevmedigi adamla kendi yatsin kalksin ayni evde gezsin belkide o mutsuzluklarinin halkasinda birini daha gormek istiyorlar senin hayatini kiskaniuorlar senin rahatin ozguvenin onlara batiyor
Ya ben açıkcası hiç taktik insanı değilim ancak bazı durumlarda akıllıca davranmamız gerekiyor. Hani taktik uygulamak değil ama mesela bazı durumlarda sessiz kalmak geri çekilmek, ya da aksine iletişime geçmek, iletişime geçtiğinde sergilenilecek tavır vs. Durumun aklı hangisine uyuyorsa=)
Bende degilim iste cnm hic hemde.. Ama aynen dedigin gibi " taktik " anlamdi sessiz kalip. Geri döndünde ipleri teslim etmemek flN... Tabi baslarda.. Bu sürekli böyle devam ederse. Her adimini düsünüp atman gerekirse o iliskiyi at cöpe
Famaya bende astroloji atmisdim hatta su fali da attim. Kahvede hepsinin sonucu ayni cikti.. Ama kahveyi daha gzl bakiyo. Su ve astroloji o paraya daha bi ayrinti bekliyordum bende. Yani daha uzun uzun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?