cnm huma patladımı sendeFamaya bende astroloji atmisdim hatta su fali da attim. Kahvede hepsinin sonucu ayni cikti.. Ama kahveyi daha gzl bakiyo. Su ve astroloji o paraya daha bi ayrinti bekliyordum bende. Yani daha uzun uzun.
Insanlarin dedikleri beni hic baglamadi garip iste o baskiyi hic hissetmedim ..bazen insanlar, en yakinlarin bile dayatmaya calisiyor evliligi..yapmadigin Dogruyu bekledigim icin aslinda belkide eksikliginden vurmak istiyor seni kendi evlenmemeyi bir eksiklik olarak gordugu icin..sevmedigi adamla kendi yatsin kalksin ayni evde gezsin belkide o mutsuzluklarinin halkasinda birini daha gormek istiyorlar senin hayatini kiskaniuorlar senin rahatin ozguvenin onlara batiyor
Canim evet ben buna daha cocuk yasta alistim kendi aklima guvendim ve onlara dedimki agzima da edilse en azindan kendi istedigimi yasayacagim sorumlulgunu aliyorum ,maddi gucunde varsa sana kimse birsey demiuor baskasinin dedigini yaparak uzulmek beni daha da beter sinir eder cunku en azindan kendi kararimdi der tek kendime laf anlatirimOlabilir canım, zaten bana da iyi niyetli bile sorulsa çok yersiz geliyor bu tarz mevzular. İnsanların dediklerinin bağlamaması güzel bir özellik, sadece bu evlilik muhabbeti için genel olarak. Çünkü cidden bazı durumlarda insanların psikolojik baskısını ensende hissediyorsun ki oldukça rahatsız edici bir şey bu.
Maddi kaygilardan da oluyor bunlar bunun disinda digerlerinin kendini tatmini sanki evlenince mutlu son fazla arabesk izledigimizden evlilik hep bir kurtulusO baski türklerden baska kimsede yok... Heleki yillarca süren bi iliskin varsa.... Ve bir iki seneye evlenen ciftlerinin dügününden sonra .." Eeee caaanimm sira sizde artikk... Bu kadar seneee gectiii bi adini koyun artik. Siz bu gidisle evlenmesiniz, okadar sene sevgili olunurmu" nekadar sacmaaa bi lafdir bu ya.. Evlenice neoluyo? Yillarin gecmiyoomuu ...? Ve herkesin aksine uzun süreli iliskilerin evlenince daha saglam yürütüklerini düsünüyorum. Sonucta bütün zor asamalari atlatmisin kavgalar ayriliklar ... Sora evlenirsin o kisiyle ve daha iyi huylarinizi tanidiginiz icin evliligin tadini cikartirsiniz diye düsünüyorum .. Bi seneden sora evlenenlere gecmis olsn
Olabilir canım, zaten bana da iyi niyetli bile sorulsa çok yersiz geliyor bu tarz mevzular. İnsanların dediklerinin bağlamaması güzel bir özellik, sadece bu evlilik muhabbeti için genel olarak. Çünkü cidden bazı durumlarda insanların psikolojik baskısını ensende hissediyorsun ki oldukça rahatsız edici bir şey bu.
cnm huma patladımı sende
Kiz dalga geciuor diorum birakYa bak bisey demiyim diyorum ama hakikaten sabrimi zorluyosun! Burda zaten 50. kez ayni soruyu sordun yetmedi özeldende sordun cvp da verdim. Yani kusura bakma ama anlama kitligimi var sende yoksa gercekten miletin sabrini mi ölcmeyi seviyorsun anlamadim
Ay astrolojiyi famaya atsaydın yaSelcuksassa nınkisi çıkmıştı=)
Ya bak bisey demiyim diyorum ama hakikaten sabrimi zorluyosun! Burda zaten 50. kez ayni soruyu sordun yetmedi özeldende sordun cvp da verdim. Yani kusura bakma ama anlama kitligimi var sende yoksa gercekten miletin sabrini mi ölcmeyi seviyorsun anlamadim
ya tmm sertleşmene gerek yok diğer arkdaşa sordum sensin kıt!Ya bak bisey demiyim diyorum ama hakikaten sabrimi zorluyosun! Burda zaten 50. kez ayni soruyu sordun yetmedi özeldende sordun cvp da verdim. Yani kusura bakma ama anlama kitligimi var sende yoksa gercekten miletin sabrini mi ölcmeyi seviyorsun anlamadim
Kuzum bende famaya attım yazdım zaten,tutmadı demek ki zaten hangımıze bılıyorlar ki evet bu kesın hepımıze bılır dıgıcegımız kımse yok malesef.
Kuzum bende famaya attım yazdım zaten,tutmadı demek ki zaten hangımıze bılıyorlar ki evet bu kesın hepımıze bılır dıgıcegımız kımse yok malesef.
en güzeli direk engelle hiçbir şey görmüyorsun :)
BN SENİ ÇOKTAN ENGELLEDİM BİLE!!!!!!Engelleme yi bilmiyordum burda tsk cnm . "Göz ardi et" sanirim?
Engelleme yi bilmiyordum burda tsk cnm . "Göz ardi et" sanirim?
Canım eskıdende katına atmıstım ben pek begenmıyorum zaten famayı ( hatta yazmıstım burayada kadın falda gayet devrık cumleler kurarken cevabında duzgun bır sekılde cevab vermıs baskası mı yazdı dıye kalmıstım :)) kıscası baska bı ıs oldugunu dusunuyorum ama canımın sıkıldıgı bı an hangı kafayla attıysam kendım başıma gelıcegı bılerek attım yanı :)
hee kotumuydu hayır hıc bılemedı dıyemem ama 50tl verınce insan daha bir detay bekliyor
Kahve atmış mıydın hiç canım?
Aslında hani falcının hisleri kuvvetliyse kahve, katina, tarot farketmemeli ama ben Serkan'ın kahvesini katinasına göre çok daha fazla nokta atışlı buldum, Fama'nın da kahvesi beni şaşırtmıştı. Bu yüzden her ne kadar bu fallar aracı olsa da daha kuvvetli yorum yaptıkları "fal çeşidi" olabilir diye düşündürtmeye başladı.
Dedim ya tutmasın ama 50 TL de çok be=) Ki anladığım kadarıyla kötü de bulmamışın ama 50 TL-astroloji denklemi tatmin etmemiş, 50 TL verince insan bi detay farklılık bekler haklı olarak.
Aynen öyle insan daha bir detay bekliyror,kahve atmıs olabılırım ınan hıc hatırlamıyorum eskı fallarım yok cunku ama katına atmıstım önceden onu hatırlıyorum .Şunuda söylıyım pembeci falan değildi öyle çicek,bçcek diyip kandırmamıs ama ınsan daha fazla detay beklıyor diğer falından bir farkı yoktu yani acıkcası.Birde bende bişeyler olduğundan süpheleniyorum biryolunvar sitesinde öyle düşünüp atınca kendimle çelistim zaten 'benim' salaklıgım yani :)
Burda hep yazılan seyler falların okundugunu ve aylın,fama gıbı ısımlerın aynı ısımler oldugunu olmasa bıle bır baglantı oldugunu dusunuyorum ozellıkle bıryolunvarda bıseyler var gıbı guvenılır gelmıyor bana.Ne gibi şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?