Binnaz Abla

Famaya bende astroloji atmisdim hatta su fali da attim. Kahvede hepsinin sonucu ayni cikti.. Ama kahveyi daha gzl bakiyo. Su ve astroloji o paraya daha bi ayrinti bekliyordum bende. Yani daha uzun uzun.
cnm huma patladımı sende

O baski türklerden baska kimsede yok... Heleki yillarca süren bi iliskin varsa.... Ve bir iki seneye evlenen ciftlerinin dügününden sonra .." Eeee caaanimm sira sizde artikk... Bu kadar seneee gectiii bi adini koyun artik. Siz bu gidisle evlenmesiniz, okadar sene sevgili olunurmu" nekadar sacmaaa bi lafdir bu ya.. Evlenice neoluyo? Yillarin gecmiyoomuu ...? Ve herkesin aksine uzun süreli iliskilerin evlenince daha saglam yürütüklerini düsünüyorum. Sonucta bütün zor asamalari atlatmisin kavgalar ayriliklar ... Sora evlenirsin o kisiyle ve daha iyi huylarinizi tanidiginiz icin evliligin tadini cikartirsiniz diye düsünüyorum .. Bi seneden sora evlenenlere gecmis olsn

Canim evet ben buna daha cocuk yasta alistim kendi aklima guvendim ve onlara dedimki agzima da edilse en azindan kendi istedigimi yasayacagim sorumlulgunu aliyorum ,maddi gucunde varsa sana kimse birsey demiuor baskasinin dedigini yaparak uzulmek beni daha da beter sinir eder cunku en azindan kendi kararimdi der tek kendime laf anlatirim

Maddi kaygilardan da oluyor bunlar bunun disinda digerlerinin kendini tatmini sanki evlenince mutlu son fazla arabesk izledigimizden evlilik hep bir kurtulus

ve insanın ıster ıstemez davranısları değişiyor,gerek arkadaş ortamında gerekse aılede ( alilem acısından sanslı oldugumu dusunuyorum öyle bır baskıları olmaz hatta kızları okusun dahada okusun modundalar :)) ama arkadaş cevresi özellıklee ' aaaa senınkınde daha bısey yok mu',' aaa buda nısanlanmıs sendede noldu daha evlenme teklıf etmedı mı ' lan sıze nee ınsanın ıster ıstemez davranısları degısıyor .Bunları duyup benımde davranıslarımın degıstıgı cok oldu cok etkılenıyoruz ıster ıstemez etkılenmıyoruz desek bıle cevremızdeki baskıdan,gördüklerimizden,yaşadıklarımızdan cok etkileniyoruz ve coğu zaman ben ne yaptım ya adurey sen bu degılsın böyle dusunmeye ne zaman başladın derken buluyorum kendimi :))

cnm huma patladımı sende

Ya bak bisey demiyim diyorum ama hakikaten sabrimi zorluyosun! Burda zaten 50. kez ayni soruyu sordun yetmedi özeldende sordun cvp da verdim. Yani kusura bakma ama anlama kitligimi var sende yoksa gercekten miletin sabrini mi ölcmeyi seviyorsun anlamadim

Kiz dalga geciuor diorum birak

en güzeli direk engelle hiçbir şey görmüyorsun :)

ya tmm sertleşmene gerek yok diğer arkdaşa sordum sensin kıt!

Arkadaşlar belki moral bozmaya çalıştığımı düşünebilirsiniz. Ama gerçekten bir aydınlanma yaşadığım için yazıyorum. Benim esas konu ile ilgili gelişme oldu. 6 aydır baktırdığım hiç bir falcı bilemedi. Olay gerçekleştiğinde Aylin'e felan attım ki kendisini çok severdim. Bilemediiiiii. Olay olduktan sonra bile.

Kahve atmış mıydın hiç canım?
Aslında hani falcının hisleri kuvvetliyse kahve, katina, tarot farketmemeli ama ben Serkan'ın kahvesini katinasına göre çok daha fazla nokta atışlı buldum, Fama'nın da kahvesi beni şaşırtmıştı. Bu yüzden her ne kadar bu fallar aracı olsa da daha kuvvetli yorum yaptıkları "fal çeşidi" olabilir diye düşündürtmeye başladı.

Dedim ya tutmasın ama 50 TL de çok be=) Ki anladığım kadarıyla kötü de bulmamışın ama 50 TL-astroloji denklemi tatmin etmemiş, 50 TL verince insan bi detay farklılık bekler haklı olarak.

Aynen öyle insan daha bir detay bekliyror,kahve atmıs olabılırım ınan hıc hatırlamıyorum eskı fallarım yok cunku ama katına atmıstım önceden onu hatırlıyorum .Şunuda söylıyım pembeci falan değildi öyle çicek,bçcek diyip kandırmamıs ama ınsan daha fazla detay beklıyor diğer falından bir farkı yoktu yani acıkcası.Birde bende bişeyler olduğundan süpheleniyorum biryolunvar sitesinde öyle düşünüp atınca kendimle çelistim zaten 'benim' salaklıgım yani :)

Ne gibi şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…