Binnaz Abla

Ben 3üne de baktırmış olduğum için kendi yorumumu yapayım öyleyse. Aylin bu 3ü içerisinde en kötüsüydü bana göre. Hani kadına kötü diyemem ancak falında her şeyi bilmiş, süperdi diyemiyorum. Şaşırtan bir noktası yoktu pek bana. Tatlı bi kadın ama, baktırılabilir ama ben bi daha baktırır mıyım emin değilim.

Ama seninle Serkan'ı konuşmuştuk canım, Serkan hiç detay vermediğim hâlde acaip nokta atışlıydı. Soruda sorsam mı diye düşündüğüm bir noktaya kendi değinmişti falda, ağzım açık kalmıştı hâliyle. Fama'nınkisi Serkan şokundan sonra duble şok yaşattı, çok daha detaylıydı, adım atlamadan anlatmıştı zira yaşadıklarımı. Bence paslaşıyor olsalar benim fallar bende böyle bir intiba yaratmaz diye düşünüyorum. Şunu da ekleyeyim, en son famaya baktırdığım için bunların içinde, famanın bende bildiği detaylar daha önce hiçbir falcı tarafından söylenmemişti.

Serkanin olmaz dedigi bir olayin oldugunu hic gormedim bende ya maalesef ;( biliuor adam

Serkan ıs konusunda bıldı bendede hatta dısardan bır arkadaşıma baktırıdıgı kısının hayatında baskası oldugunuda sadece soylıyen serkan olmustu adamın hakkını yemıyım ama ıste bu fama,aylin,meryem (bir ara adı cok gecerdı),bılgehatun vardı bırde bunların hepsı aynı fabrıkadan cıkmıs gıbı yazım seklı,konusma seklı artık ne dersek.Sende bılmelerıne sevındım ama ınsallah gelıcekte tuttururlar . Benım fallarda gayet guzel keske cıksa :) zaten artık fal baktırma ıstegımde yok bır bu haftasonu geldıler atıyım dedım butun kredımı kullanmıs oldum .

Birde bende sezgi cıkmıstı eskıden bıldıgı bır durum olmustu,ona attım yenıden bende kesınlıkle pembecı degıldı ve söyledıklerı cok dogruydu onu denemısmıydın ? Onunda bolca patlayanı var bir ara sevgi dumandı galiba adı onunla beraber türemişlerdi sonra sevgi yok oldu baya populerlerdi, diğeri cıkmamıstı bende :)

Kizlar ben biryolun varda fama aylin serkan kahinvanga berrin ulusoy en sonda nurbanuya fal attim.Bu baktirdiklarim icinde fama turkcesi yok sadece bir iki nokta atidi vardi begenmedim.Serkan benimkinin gecmisiyle ilgili bilgiyi veren nurbanuyla ikisi.Kahinvanga en kotusuydu hicbirsey bilemedi.Berrin ulusoy ekimde baktirmistim canimcim alti ay boyunca sizden birsey cikmayacak dedi.Acikcasi bunu da begenmedim.Ama nurbanu efsane nirvana kadin cidden biliyor.Ben ne dusunuyorum karsimdakinin gecmisteki capkinliklari falda hic bilgi vermeden basindan beri bana dengesiz davrandigini herseyi takir takir soyledi.Bir ciksa uc hafta verdi sureyi daha oncede forumda bayagi baktim iki uc gunde araycak demis kiza aramis benim arkafaslarimda baktirdi nurbanuya bayagi begendiler

Vivianleigh serkana kardesin ne baktirmisti kahve katina tarot ben katina atmistim.Cikti derken hem is hem ask mi tarihlerde mi tuttu

Vivianleigh serkana kardesin ne baktirmisti kahve katina tarot ben katina atmistim.Cikti derken hem is hem ask mi tarihlerde mi tuttu
Canim katina da atti kahvede kendisi evli isi ile ilgili seyleri cikti canim

merhaba öncelikle ...
Ben 2015 yılında nerdeyse hiç fal baktırmadım.burayı devamlı okuyorum.Eskiden nerdeyse haftada dört beş fal baktırıyordum ve bir sürü para kaybettim bu yüzden.Aslında üye olmama famanın astroloji falından bahsedilmesi neden oldu.Bu sene bikaç kişiye fal baktırdım.Binnazda cren ezgi,falalemde naira ve gizem hatun ,bir yolun varda serkan bunlar beğendiklerim.Famayı tellwe günlerinde çok beğeniyordum.dediklerinden çıkanlarda oldu aslında.Bu siteye geçtiğinde tarot baktırdım o da fena değildi.Ama astroloji falını hiç beğenmedim.Hem çok kısa hem anlaşılma dili zor.tarihsel saptama favorim.Beş yıldız verdim yine kendim kaşınıp baktırdığım için fakat buraya yazayım düşünenler beş kere düşünsün.
onun yerine diğer ucuz fallarını atın aynı uzunlukta bi fal elde edersiniz paranız da cebinizde kalır.

Naira nasıldı dediklerinden çıkan oldu mi peki ?

Naira nasıldı dediklerinden çıkan oldu mi peki ?

Naira konusunda sadece beğendim kişilik analizi karşı tarafın ve anlatımı fal uzunluğunu iyiydi.Daha çıkmadı diyebilirim bi gelişme olmadı baktırdığım kişi ile durumumda.2 kere sesli baktırdım ona en son bi canım sıkkın olduğunda bu hafta attım yazılı ve çok kısaydı sesli harici onu da tavsiye etmiyorum.Ama çıkan bişey yok yani emek verip kişilik analizinde iyi buldum.Çıkarsa dedkleri yazarım

kızlar geleceğinşifresii'ne baktıranlar yorumlarınız nasıl? topikte de bir şey yazılmamış hakkında

geçmişte fena değildi ama gelecek zaman ve olay olarak tamamen patladı

hadi ya klasik falcılardan yani boşveriyim o zaman :) yorumlarında pek bir övmüşler de. yorumlara bakıp gidince de fos çıktığı için :)

Bana çok sallamiş sevgilimle ayrıydım fakat bilgi vermemiştim. iliskiniz çok güzel,, böyle de gidecek mayısta nişan falan demiş biz barışmadik öyle diyeyim :)

yok artık baya sallamış :) genel anlamda pembecilerden biri o zaman.. gerçi niye tellweden falcı sordum ben de anlamadım

Sezgi candan, eski sevgilimin pişman olduğunu söyledi fakat adam öyle pişkin ki yani gördüğüme mi duyduğuma mı inanayım
Baktıran varsa, karşı tarafın duygularını bilebiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…