- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
tarot baktırmıştım. sizinkisi aşk demiş :) ne aşkı adam bana geçen hafta seni sevmiyorum dedi. 2 ay zaman vermişti çoktan patladı zaten
rica ederim :)aman canım baya pembeciymiş o zaman bulaşılmayacaklardan biri oldu o zaman.. teşekkür ederim cevap verdiğin için:)
Ben de katına atmıştım beğenmedimiskambil attım burada daha çok memnun kalınmış diye ama cidden çok dandik bir faldı. Aynı cümleleri söyleyip durmuş ve söylediklerinin benimle alakası yok
Sezgi candan, eski sevgilimin pişman olduğunu söyledi fakat adam öyle pişkin ki yani gördüğüme mi duyduğuma mı inanayım
Baktıran varsa, karşı tarafın duygularını bilebiliyor mu?
Çok özel değilse fama sende ne dedi tam olarak. Bende 2017 de kesin evlilik var dedi. Hem kahvede hem astroloji de. O kadar emin konuşuyor ki bide :)merhaba öncelikle ...
Ben 2015 yılında nerdeyse hiç fal baktırmadım.burayı devamlı okuyorum.Eskiden nerdeyse haftada dört beş fal baktırıyordum ve bir sürü para kaybettim bu yüzden.Aslında üye olmama famanın astroloji falından bahsedilmesi neden oldu.Bu sene bikaç kişiye fal baktırdım.Binnazda cren ezgi,falalemde naira ve gizem hatun ,bir yolun varda serkan bunlar beğendiklerim.Famayı tellwe günlerinde çok beğeniyordum.dediklerinden çıkanlarda oldu aslında.Bu siteye geçtiğinde tarot baktırdım o da fena değildi.Ama astroloji falını hiç beğenmedim.Hem çok kısa hem anlaşılma dili zor.tarihsel saptama favorim.Beş yıldız verdim yine kendim kaşınıp baktırdığım için fakat buraya yazayım düşünenler beş kere düşünsün.
onun yerine diğer ucuz fallarını atın aynı uzunlukta bi fal elde edersiniz paranız da cebinizde kalır.
Çok özel değilse fama sende ne dedi tam olarak. Bende 2017 de kesin evlilik var dedi. Hem kahvede hem astroloji de. O kadar emin konuşuyor ki bide :)
canım aylin bende kahvede de katinada da patladı. Anı da geçmişi de hiç bilemedi ama olay senin için iyise sevindim:)Arkadaşlar belki moral bozmaya çalıştığımı düşünebilirsiniz. Ama gerçekten bir aydınlanma yaşadığım için yazıyorum. Benim esas konu ile ilgili gelişme oldu. 6 aydır baktırdığım hiç bir falcı bilemedi. Olay gerçekleştiğinde Aylin'e felan attım ki kendisini çok severdim. Bilemediiiiii. Olay olduktan sonra bile.
İyi sayılır :))canım aylin bende kahvede de katinada da patladı. Anı da geçmişi de hiç bilemedi ama olay senin için iyise sevindim:)
Bana olumsuz konuşmadı ama ilşkide bir sorununuz yokmuş dedi biz 3 güne bir kavga ederdik:)) ama tekrar atmak da istiyorumSerkanin olmaz dedigi bir olayin oldugunu hic gormedim bende ya maalesef ;( biliuor adam
O zaman iyi şeylerin başlangıcı olsun diyelim:) Aylin çok kötü diyemem de benim ciddiye alacağım bir falcı değil. Yuvarlak konuşuyor artı bende bildiği hiçbir şey yokİyi sayılır :))
Evet canimBana olumsuz konuşmadı ama ilşkide bir sorununuz yokmuş dedi biz 3 güne bir kavga ederdik:)) ama tekrar atmak da istiyorumhadicanimsendee nin falı iyidi senin beğendiklerini de genelde beğeniyorum Viviancığım:)
Benim hiç biri hiç birşey bilemedi. Hiçççç biri ne yüzyüze ne de online. Doğduğuna pişman oldu diyelim bir daha yazar mı orasını bilmem :))O zaman iyi şeylerin başlangıcı olsun diyelim:) Aylin çok kötü diyemem de benim ciddiye alacağım bir falcı değil. Yuvarlak konuşuyor artı bende bildiği hiçbir şey yok
İçinin yağları erimiştir oh be iyi olmuşBenim hiç biri hiç birşey bilemedi. Hiçççç biri ne yüzyüze ne de online. Doğduğuna pişman oldu diyelim bir daha yazar mı orasını bilmem :))
kızlar geleceğinşifresii'ne baktıranlar yorumlarınız nasıl? topikte de bir şey yazılmamış hakkında
Çok özel değilse fama sende ne dedi tam olarak. Bende 2017 de kesin evlilik var dedi. Hem kahvede hem astroloji de. O kadar emin konuşuyor ki bide :)
Bende evleniyormusum 2017. hahahahFama beni de evlendirdi 2017 de :))
Toplu dugun formu olarak hayatimiza devam edicez galiba yada altin kizlar olucaz bu gidisteBende evleniyormusum 2017. hahahah
Bana iki falında da evlilikten bahsetmedi kızlar belki haklıdır öyle düşününToplu dugun formu olarak hayatimiza devam edicez galiba yada altin kizlar olucaz bu gidiste
Amaaaan amaaan hic bulasma, tirt
Bana iki falında da evlilikten bahsetmedi kızlar belki haklıdır öyle düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?