Binnaz Abla

tarot baktırmıştım. sizinkisi aşk demiş :) ne aşkı adam bana geçen hafta seni sevmiyorum dedi. 2 ay zaman vermişti çoktan patladı zaten

aman canım baya pembeciymiş o zaman bulaşılmayacaklardan biri oldu o zaman.. teşekkür ederim cevap verdiğin için:)

Sezgi candan, eski sevgilimin pişman olduğunu söyledi fakat adam öyle pişkin ki yani gördüğüme mi duyduğuma mı inanayım
Baktıran varsa, karşı tarafın duygularını bilebiliyor mu?

aslında sezgi candana gelecek konusunda güvenmesem de anlık durumda çok iyiydi, gördüklerim de öyleydi :/

Çok özel değilse fama sende ne dedi tam olarak. Bende 2017 de kesin evlilik var dedi. Hem kahvede hem astroloji de. O kadar emin konuşuyor ki bide :)

canım aylin bende kahvede de katinada da patladı. Anı da geçmişi de hiç bilemedi ama olay senin için iyise sevindim:)

Serkanin olmaz dedigi bir olayin oldugunu hic gormedim bende ya maalesef ;( biliuor adam
Bana olumsuz konuşmadı ama ilşkide bir sorununuz yokmuş dedi biz 3 güne bir kavga ederdik:)) ama tekrar atmak da istiyorum hadicanimsendee nin falı iyidi senin beğendiklerini de genelde beğeniyorum Viviancığım:)

O zaman iyi şeylerin başlangıcı olsun diyelim:) Aylin çok kötü diyemem de benim ciddiye alacağım bir falcı değil. Yuvarlak konuşuyor artı bende bildiği hiçbir şey yok
Benim hiç biri hiç birşey bilemedi. Hiçççç biri ne yüzyüze ne de online. Doğduğuna pişman oldu diyelim bir daha yazar mı orasını bilmem :))

Bana iki falında da evlilikten bahsetmedi kızlar belki haklıdır öyle düşünün

Hepimiiiz mi 2017 haha neysee neolur neolmsz.. Ama cnm bunlar genelde kahve attigimda birsey demiyolar su ya astrolojiye fln yönlendirip evliligi söylüyolar... Yok hepside agiz birligi mi yapiyolar.. Anlamiyorummm. Aranizda fal dan anlayan varsa bi aralarina giripte ögreninn neler döndügünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…