Aralikta baktirmistim canim gecmis ve anlik durumu karsi taraf analizi basariliydi ama tekrar okudum ki sonunu pembeye baglamis dedigi tarih subatti tabi ki olmadi gelecek fos yanikızlar geleceğinşifresii'ne baktıranlar yorumlarınız nasıl? topikte de bir şey yazılmamış hakkında
Bende cook zaman once baktirmistim aklimda bile kalmamis dedikleri uydurmus demekkiAmaaaan amaaan hic bulasma, tirt
Uyelik alip fal bakalim en azindan sistem nedir gorelim)
Sezgi candan, eski sevgilimin pişman olduğunu söyledi fakat adam öyle pişkin ki yani gördüğüme mi duyduğuma mı inanayım
Baktıran varsa, karşı tarafın duygularını bilebiliyor mu?
Hahaha ciddimisin kriterleri neymis kiAhahah vivicim ben binnaza başvurdum sırf sistemi göreyim diye aylar önce ama kabul etmediler
Aralikta baktirmistim canim gecmis ve anlik durumu karsi taraf analizi basariliydi ama tekrar okudum ki sonunu pembeye baglamis dedigi tarih subatti tabi ki olmadi gelecek fos yani
Olabilir canimKızlar Nurbanu yine beynimin içine girmiş herşeyi çıkarıp yazmış.. benim düşüncelerim bu kadar net doğruyken içimden söylediğim herşeyi yazmışken yaşadıklarımı da, karşı tarafın da düşünceleri doğru olamaz mı ya...
Olabilir canim
Cinlama degil ama artik yuregim pit pit atiyor ne dicekler diye !!fal baktırıp aydınlanacağıma daha da karanlığa soru işaretlerine boğuluyorum:) sizler de fal baktırdığınız zaman beyninizin içinde bi çınlama hissediyor musunuz?
Soru isaretleri derken nasil mesela
Bende ayni durumdayim. Kime inanicagimi sasirdim...binlerce soru isareti.. Nezmn fal isi biter, soru isaretleri gider.. Ama iste..yani hangi falcının söylediği doğru acaba diye.. bu mu ? diğeri mi ? olumlu söyleyen mi ? olumsuz mu? başkası var diyen mi? bitek sen varsın diyen mi? .. böyle gider:)
yani hangi falcının söylediği doğru acaba diye.. bu mu ? diğeri mi ? olumlu söyleyen mi ? olumsuz mu? başkası var diyen mi? bitek sen varsın diyen mi? .. böyle gider:)
eski yorumlarından en güvendiklerine inan ilk kez baktırdıklarından ziyade.. bana neler dediler, aynı gün baktırdığım falda ne zıt yorumlar aldım da moralim bozuldu. sonuçta hepsini öğrendim ve olan biteni en iyi bilenler hep falına güvendiğim kişiler olmuş, dur şunu da deniyim dediklerim foss
telwweden birini önerebilir misiniz acaba :))
Başka hangi siteyi önerirsiniz?Tellweyi sevmiyorum ama illa baktircaksan, serüven geysu yesilcingene byzmelek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?