Binnaz Abla

O kadar çok sevindimki çıkan fal haberlerine.halâ çıkan fallar olduğunu duymak cok mutlu etti beni.Darısı burdaki herkesin hepimizin başına.

e tabikide tatlım . rezzan ablanın dediği birşey ki çok önemliydi benim için çııkmadı ama başka falında dediği birşey çıktı . yani tutuyor dediğim gibi bazen . evet neden falcı için tartışalım ki . bu çok saçma . olumsuz birşey duyunca öfkelenmeye gerek yok . biz burda falcıların avukatlığını yapmıyoruz . çıkanı çıkmayanı söylüyoruz . bana ilk defa olumsuz konuşan ilkay gürdür . üç kez fal baktırdım üçündede olumsuzdu . ama en çok tutanda oydu . ben her zaman derim ilkay hissiyatla değil mantıkla bakar fala diye . falcıan çok yaşam koçu gibi birşey oldu bana . benim ne ilkaydan ne melekten bir çıkarım yok olamaz . ilkaya ben çok gıcık olmuştum başta çünkü duymak istemediklerimi söyledi bana ama haklı çıktı . şimdi burda ilkayı sevmeyen çok var . tutmayanda çok var . neden onun için tartışayım ki burdaki bayanlarla . herkesin derdi zaten başından aşkın . zorda olmasak fallardan medet ummayız yani ..

Son düzenleme:

Tabiki dörtdörtlük olsa herşey niye baktıralım?ilkay Gür e gelince bu sitenin tu kaka falcılarından çünkü olumsuz konuşyo ve birazda canımsız cicimsiz fal bakıyo.Ama ne acıki o olumsuzların çoğu çıkıyo.

ilkaya bir arkadaşımda baktırdı . ona çok olumlu konuştu inanamadım bu ilkay mı diye . dinledim falını . ama ne bileyim inanasım gelmedi .onun olayı çok umutsuzdu bana göre . bekleyip görücez dediklerini ama sanmıyorum . ama bende tuttu işte ..

Bunlara ne baktırdın şekerim?

Binnazablada tarotta Tümay var, ona ne dersiniz?

Son düzenleme:
Medyum Hiper e on gün kadar önce bende baktırdım ve memnun kaldığımı yazmıştım.Yazılı olmasına rağmen falını net ifade edebiliyo.Şu ana kadar burda Hiper le ilgili olumsuz bi yoruma rastlamadım.

İlkay bende de anda iyiydi.

online hiper de sen ne baktırdın canım?
kahve içmedim de katina mı yollasam yada tarot diyorum ne dersin?

kizlar rezzan abla bana hiic. zaman vermiyor size de oyle mi bide sordugum kisi disinda bisey soylemiyo tutarli yine ama bilemiyorum

kizlar rezzan abla bana hiic. zaman vermiyor size de oyle mi bide sordugum kisi disinda bisey soylemiyo tutarli yine ama bilemiyorum

Evet tatlim bende rezzan ablaya 4 defa fal baktirdim.zamani yuvarlak veriyor mesela 2 ay icinde 4 ay icinde gibi.birde evet genellikle sorunu yogunlasiyor ve falina soruna gore bakiyor bunun sebebide anladigim kadariyla niyet ettiginiz seye göre sekilleri yorumluyor sen yine merak ettiklerini soru kisminda belirt çünkü gercekten rezzan ablanin fallari gelwcegi bilemem ama gecmis ve suanki durum icin oldukca iyi insallah gelecekte cikar

kızlar Ester Kira'ya baktıranınız var mı ?
Tavsiye eder misiniz ?

Nesibe iki gündür gelmeyince şansımı başka yerde deneyeyim diyorum...

gecen yil martta basladim fala nisan dediler mayis dediler yaz dediler guz dediler bir kac falci kasimda yeni biri dedi iki kisi ilgisini belli etti ama bariz birsey yok yok yani...
rezzan abla ilk falinda bayram demisti ama yil sonuna kadar diye pay birakmisti simdi zaman yok ...

Nesibeye uysam diyorum bazen elim kolum bagli nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…