Binnaz Abla

yok tatlim yanlis anlamadim seni benimki tepkisiz degildi de iste amaan neyse falla falan aylar gecti ben artik sehir degistiriyorum hic iyi gelmez mi deniz havasi

hayir hayiir ilkay tut kendini dedi canim nesibe ara anlat dedi ! ben yapamadim

nesibe bana ara anlattan daha fazlasını dedi de yapmadım allahtan :) dedigim gibi kendi hislerimiz var bi konuda falcıyla zıt düşersem kendi hislerimi dinlerim ben ...
cnm deniz havası tabikide iyi gelir:) fallarla ayların geçtiği doğru ama yine de ara ara bir moral oluyor, falsız yapamıyorum napim :)

nesibe sana kendini tut mesaj atma dedi öyle mi bana da tam tersi adım atmazsan çok zor dedi :) demek ki herkese gaz vermiyor iyi bari

Evet bna asla ve asla msj atma dedii senin unttgnu dsnmesi lazm dedi

canım mesajlar karışmış galiba ben cansual arkadaşımıza sormuştum soruyu

Sana dedikleri ciktimi canim durumlar ne

ben nesibeye iki defa baktırdım ikisinde de bu işin olmasını istiyorsan adım atman gerek dedi. bu adam çekingen ağır biri sen cesaret vermelisin dedi.ancak o zaman olur.platonik bir hoşlantım varda.bakalım iadım atmaya çalışacağım o cesareti kendimde bulursam ama mevcut durumu ve kişi analizinde çok iyi olduğu kesin .
ama sanırım haleh çetinerin bir dediği çıktı. bana iletişiminiz bir mucize gibi tesadüfi şekilde başlayacak demişti.dün adamın tel numarası çok garip bir biçimde elime geçti.istesem arayıp bulamazdım. whatsuptan birşeyler çiziktirdim ama cidden adam odunumsu kişilikte olduğundan süper bir iletişimde bulunduk diyemem.belki şaştı ben yazınca bilemiyorum

Son düzenleme:
Valla bnde halehi denedim ama herkes kndni geri cek dedi nesibe rezzan ilkay vb.hepsi bnu derken haleh sen adim atmzsan bu hc atmaz dedi insllh bnde halehin dedklri ckmaz ya ck korkuyorm

O kdr falcının içinde bana bitek Nesibe arama sorma hatta onun kulağına gidecek hiçkimseye hiçbişey söleme dedi diğerleri hiçbişey sölemedi.. Bugün annesi geldi bişey sölememek için zor tuttum kendimi walla:))

Canım bana tavsiye vermemişti, direkt söyledikleri çıktı.

O zaman ben tavsiyeye uymaya devam ediyim tam gazz :)

Kizlar durumlar nedir rezaanin nesibenin veya ilkayin dediklerinden cikanimiz varmi

Kızlar ben Haleh'i bekliyom, Bir yandan da sizi bekliyom en azından Haleh olmadı der Nesibe yada Rezzan der birazda onlarla oyalanırım

Kızlar ben Haleh'i bekliyom, Bir yandan da sizi bekliyom en azından Haleh olmadı der Nesibe yada Rezzan der birazda onlarla oyalanırım

Halehn dedikleri umarm bnde cikmaz ya o kadar kisi bekle dedi haleh adm at diyo yapamam be haleh insllh gzl seylr der sana

Kizlar durumlar nedir rezaanin nesibenin veya ilkayin dediklerinden cikanimiz varmi

ilkay beni kotu etkilemisti o donem iyi oldugunu dusunmustum ama simdi fali bi actim adami depresyona sokar ilkay bana "kendine hayrin yok ki" bekle arama dort haftaya donecek ama bu adam yaramaz kisiligi kotu falan demis alakasi yok.nesibe zaten sen ikna et bekleme demisti yapmadim o nedenle ikisi de olmadi bana rezzanin dedigi tarih de gelmedi maalesef

Bem 8 ay sonra dayanamadım mesaj atıp duruyordum benim eskiye ama cevap alamıyordum Haleh bana demiş ki sürekli iletişim kurmaya çalışma ters tepiyor bunda o kadar beklemişsin biraz daha bekle sabırlı ol... Kadın bana pes dedirti baktığı falla

]ilkay beni kotu etkilemisti o donem iyi oldugunu dusunmustum ama simdi fali bi actim adami depresyona sokar ilkay bana "kendine hayrin yok ki" bekle arama dort haftaya donecek ama bu adam yaramaz kisiligi kotu falan demis alakasi yok.nesibe zaten sen ikna et bekleme demisti yapmadim o nedenle ikisi de olmadi bana rezzanin dedigi tarih de gelmedi maalesef

Banada hic olumlu knusmdi 2 hafta once fln bktrmstm bgn nesibeye baktrdm hala bekle diyo hepimiz beklemekten telef olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…