- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Hep bir vesvese iste yalniz banu cok yapar ortaya bisi atar kafan bulanir dikkat etyani hangi falcının söylediği doğru acaba diye.. bu mu ? diğeri mi ? olumlu söyleyen mi ? olumsuz mu? başkası var diyen mi? bitek sen varsın diyen mi? .. böyle gider:)
Ay sen binnazni bana sor yavru sahra en son atilacak goncayi dene cnmSahra Buhariye fal attım Binnazdan çok dandikti. Ben inişli çıkışlı dedim diye bu kelime üzerinden olumsuz konuşmak için boş boş konuşmuş 5 dakika, bildiği hiçbir şey yok. Binnaz konusunda akıllanmadım ya kendime kızıyorum artık:))
Canımm iyim sen nasılsın:)N Nevbaharim canim nasilsin
Henüz birsey cikmadi ya biseyde diyemiyorumm ama ben venüsü 4 gözle bekliyorum.. Bu kadin niyeeee iki ayda bi giriyo ya
Bende iyiyim kuzum nolsun kendime tonla ruj pudra aldim bugunCanımm iyim sen nasılsın:)
Degmezzvenüse hiç baktırmadım ama baktıran arkadaşım anda çok iyi olduğunu acayip şeyler bildiğini ama gelecekte patladığını söylemişti. onu ben de çok merak ediyorum ama artık bir fala 50 tl vermek de koyuyor açıkcası
+1 Binnazda çok maceram olduğu için Sahra da ayrılık/küslük/gelgitli olunca direk nayır nolmaz a bağlardı, bi de yavaş yavaş konuşup,arkadaki fonu , tam öldüm ağlayanım yok olurdum :) , hey gidi günler ..Gonca konusunda hemfikirimAy sen binnazni bana sor yavru sahra en son atilacak goncayi dene cnm
Degmezz
Ohhh çok iyi yapmışsın..insana ne varsa kendine verdiği moralden varr valla..Bende iyiyim kuzum nolsun kendime tonla ruj pudra aldim bugun)
Patladi bende canimbence de hiçbir falcı için değmez 50 tl :) keşke tutmayınca en azından yarısını iade etmek gibi bir şey olsa
Bir süre kart falı düşünmüyorum aslında Goncayı deneyebilirim bir ara. sahraya iletişim inişli çıkışlı dedim aynen o iç bayıcı müzikle "ah yavrum sen ölmüşsün ağlayanın yok" tarzı konuşup konuşup gece gece enerjimi aldı ya silip iptal edicem+1 Binnazda çok maceram olduğu için Sahra da ayrılık/küslük/gelgitli olunca direk nayır nolmaz a bağlardı, bi de yavaş yavaş konuşup,arkadaki fonu , tam öldüm ağlayanım yok olurdum :) , hey gidi günler ..Gonca konusunda hemfikirim
Bir süre kart falı düşünmüyorum aslında Goncayı deneyebilirim bir ara. sahraya iletişim inişli çıkışlı dedim aynen o iç bayıcı müzikle "ah yavrum sen ölmüşsün ağlayanın yok" tarzı konuşup konuşup gece gece enerjimi aldı ya silip iptal edicem
Ay deme ya:)) bizim enerjiler tutuyor seninle tarot mu baktırmıştın canım?bu gonca, gonca polatsa bende çıkmıştı falı, oha bunu nerden bildi dediğim şeyleri de olmuştu tavsiye ederim
Bu sefer renkleri cok arastirmadan aldim baya guzelmisOhhh çok iyi yapmışsın..insana ne varsa kendine verdiği moralden varr valla..
Ay deme ya:)) bizim enerjiler tutuyor seninle tarot mu baktırmıştın canım?
Takilmaaa inan hic hemdeBir süre kart falı düşünmüyorum aslında Goncayı deneyebilirim bir ara. sahraya iletişim inişli çıkışlı dedim aynen o iç bayıcı müzikle "ah yavrum sen ölmüşsün ağlayanın yok" tarzı konuşup konuşup gece gece enerjimi aldı ya silip iptal edicem
Bende de cikmisAy deme ya:)) bizim enerjiler tutuyor seninle tarot mu baktırmıştın canım?
Ben iskambil atmistim orda bile gormus cnmbir an onu düşündüm bizimkiler tutuyordu değil mi diye :) yok canım katina attım ben ona 3-4 kere falan. tarot hiç atmadım ama bence katinada daha iyi o kadın. şevvali sen de beğeniyordun değil mi? şevval ayarında bir faldı benimkisi öyle diyim :)
bence de hiçbir falcı için değmez 50 tl :) keşke tutmayınca en azından yarısını iade etmek gibi bir şey olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?