Binnaz Abla

yani hangi falcının söylediği doğru acaba diye.. bu mu ? diğeri mi ? olumlu söyleyen mi ? olumsuz mu? başkası var diyen mi? bitek sen varsın diyen mi? .. böyle gider:)
Hep bir vesvese iste yalniz banu cok yapar ortaya bisi atar kafan bulanir dikkat et

Sahra Buhariye fal attım Binnazdan çok dandikti. Ben inişli çıkışlı dedim diye bu kelime üzerinden olumsuz konuşmak için boş boş konuşmuş 5 dakika, bildiği hiçbir şey yok. Binnaz konusunda akıllanmadım ya kendime kızıyorum artık:))

Ay sen binnazni bana sor yavru sahra en son atilacak goncayi dene cnm

Henüz birsey cikmadi ya biseyde diyemiyorumm ama ben venüsü 4 gözle bekliyorum.. Bu kadin niyeeee iki ayda bi giriyo ya

venüse hiç baktırmadım ama baktıran arkadaşım anda çok iyi olduğunu acayip şeyler bildiğini ama gelecekte patladığını söylemişti. onu ben de çok merak ediyorum ama artık bir fala 50 tl vermek de koyuyor açıkcası

Ay sen binnazni bana sor yavru sahra en son atilacak goncayi dene cnm
+1 Binnazda çok maceram olduğu için Sahra da ayrılık/küslük/gelgitli olunca direk nayır nolmaz a bağlardı, bi de yavaş yavaş konuşup,arkadaki fonu , tam öldüm ağlayanım yok olurdum :) , hey gidi günler ..Gonca konusunda hemfikirim

Bir süre kart falı düşünmüyorum aslında Goncayı deneyebilirim bir ara. sahraya iletişim inişli çıkışlı dedim aynen o iç bayıcı müzikle "ah yavrum sen ölmüşsün ağlayanın yok" tarzı konuşup konuşup gece gece enerjimi aldı ya silip iptal edicem

bu gonca, gonca polatsa bende çıkmıştı falı, oha bunu nerden bildi dediğim şeyleri de olmuştu tavsiye ederim

Ay deme ya:)) bizim enerjiler tutuyor seninle tarot mu baktırmıştın canım?

bir an onu düşündüm bizimkiler tutuyordu değil mi diye :) yok canım katina attım ben ona 3-4 kere falan. tarot hiç atmadım ama bence katinada daha iyi o kadın. şevvali sen de beğeniyordun değil mi? şevval ayarında bir faldı benimkisi öyle diyim :)

Takilmaaa inan hic hemde

Ben iskambil atmistim orda bile gormus cnm

bence de hiçbir falcı için değmez 50 tl :) keşke tutmayınca en azından yarısını iade etmek gibi bir şey olsa

50 tl fazla evet ama 2 kisiye fal atiyon ayni fiyata geliyo sonucta.. Benimde daha cikmadi aslinda ama suana kadar en ince ayrintisina kadar o bildi.. Ve iste benim olayda suan olumsuz birsey yasandi bir kac gün önce bunu birtek venüs bildi.. Sorasi yine olumlu ama ilkönce söyle söyle olucak diye dedi ve öyle oldu.. Birtek bu olay venuse baktirdiktan bir hafta sora oldu o biraz daha uzun bir süre vermisti.. O yuzden begendim ben venüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…