- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Ben iskambil atmistim orda bile gormus cnm
Bir süre kart falı düşünmüyorum aslında Goncayı deneyebilirim bir ara. sahraya iletişim inişli çıkışlı dedim aynen o iç bayıcı müzikle "ah yavrum sen ölmüşsün ağlayanın yok" tarzı konuşup konuşup gece gece enerjimi aldı ya silip iptal edicem
Katılıyorum diğer sitelerde ödemede bile bin türlü sorun yaşatken binnazın site yönetiminde tek bir problem yaşamadım bugüne kdarhaha :) senle aynıyız, olumsuzluğundan değil bazı kişilerin ağırlığı mı ne, 2.kez ble dinlemeden silerdim.Binnaz ın bi iki yorumcusu dışında müthiş disiplin ve müşteri memnuniyeti için çalışn bi ekibi var o kadar, belki de rağbet görmesinin sebebi hem bu hem de geniş bir ülke ağına hüzmet veriyolar, bi de yorumlardan anladığım umudu parayla alıp inanmak insanların en zayıf noktası..
Yeni acmis 4.99onun iskambili var mıydı canım ya tarot ve katina diye hatırlıyorum ben nasıl kaçırmışımtesadüfen fark ettim o kadını sonra da nasıl kaçırmışım ya dedim pembeci olmaması hoşum gitti en çok da
Evet canım ben de beğeniyorum Şevvali pembeci değildir asla, severiz:)bir an onu düşündüm bizimkiler tutuyordu değil mi diye :) yok canım katina attım ben ona 3-4 kere falan. tarot hiç atmadım ama bence katinada daha iyi o kadın. şevvali sen de beğeniyordun değil mi? şevval ayarında bir faldı benimkisi öyle diyim :)
Evet canım ben de beğeniyorum Şevvali pembeci değildir asla, severiz:)
Ben Gonca'ya atana kadar değerlenicek orası muhtemelen kredi patlıyacak elimde
Ben aylincilerdenim ama artik bende yuvarlak konustugunu dusunuyorum ya da cok gittim ondan mi acabaO zaman iyi şeylerin başlangıcı olsun diyelim:) Aylin çok kötü diyemem de benim ciddiye alacağım bir falcı değil. Yuvarlak konuşuyor artı bende bildiği hiçbir şey yok
Ben 2 kez attım önce kahve sonra katina bana hep ihtimal içeren şeyler söyledi hiç nokta atışı yoktu hatta yanlış tahminleri de olduBen aylincilerdenim ama artik bende yuvarlak konustugunu dusunuyorum ya da cok gittim ondan mi acaba
şevvalin katinasını çok severim diğerleri hakkında fikrim yok ama katina için de o ücretler artık çok yüksek geliyor bana. Kart yorumlamak her zaman fincandan daha kolay bana göre.Binnaz konusu acilmisken puanim var..son puanimi kime yatrsam . Sevval, gonca, deniz devrim ??? Bu. 3 lü den kim en iyisi ve hangi fali iyiii
2017 evlilik kısmı bende de var .Ama ben bu işe 2013 gibi bulaştım beş ayda bir evlilik tarihi verdiler ve hala bekarım :) O kısma takılmıyorum .Fama kötü bir falcı değil sadece astroloji baktırmaya gerek yok diğer fallarda da aynı şeyleri söylüyor zaten.Emin konuşan çok kişi gördüm.Fal sepetinde melih var .O bana 2015 te evlisin aynı yıl bi de kızın olucak demişti:) montila merkez patlıyo herkes durumum var benim :)) zamanlara takılma benceÇok özel değilse fama sende ne dedi tam olarak. Bende 2017 de kesin evlilik var dedi. Hem kahvede hem astroloji de. O kadar emin konuşuyor ki bide :)
şevvalin katinasını çok severim diğerleri hakkında fikrim yok ama katina için de o ücretler artık çok yüksek geliyor bana. Kart yorumlamak her zaman fincandan daha kolay bana göre.
Ayline ilk fal attığımda bu senenin başında hiç soru sormadım.İlişkimiz ne olacak tarzı bişey sordum.Kadın bi sürü şey bildi bizimle ilgili.Ben de çok beğendim haliyle.Daha sonraları bilgi verip baktırınca klasik herkese uyabilecek fallara dönüştü.Son falında hiç bilemedi.O seni sen aramazsan yaza kadar aramaz dedi.10 gün sonra adam mesaj yazdı nasılsın diye.Bir de o yabancı bir ülkede yaşıyor sanırım aksanından anladığıma göre türkçeye tam hakim değil bana seni ruh hastası gibi görüyor demişti bana ne anlatmaya çalıştıysa artık:) O gün bugün baktırmadım.Serkan ,naira,ceren dışında birine danışmam kolay kolay artık.İyi sayılır :))
Hahaha ciddimisin kriterleri neymis ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?