- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
Sahra Buhariye fal attım Binnazdan çok dandikti. Ben inişli çıkışlı dedim diye bu kelime üzerinden olumsuz konuşmak için boş boş konuşmuş 5 dakika, bildiği hiçbir şey yok. Binnaz konusunda akıllanmadım ya kendime kızıyorum artık:))
Çok iyi dimi.Bende atarken böyle bişeyle karşılaşıcağımı düşünmemiştiimKızlar ben tamamen umutsuz bir biçimde, şu sıralar kendimi durduramadığımdan Sezgiye fal atmıştım. Az bile söylemişsiniz Famadan sonra kimseyi bu kadar beğeneceğimi tahmin etmezdim inanamadım resmen
Hayır fal bakmıyorsun bari ne diye beni bunalımlara sokuyorsun Allahless kadın dedimBende dün hümeyra diye birine öylesine puan bitsin diye attım allahım o Nasıl fal bildiğin falcı bacıya yollamış sonra üstüne katmış yollamış gibi cümleler de devrik devrik tek bildiği benden çok uzun olduğu bide isminde iki harf onu da genelde bende atarım zaten
Hiç sorma canım ağzım açıkta şu an 10 kere falan okumayı düşünüyorum bir de artık kimseye güven kalmayınca,en popülerler bile tutmayınca sırf ruh halim kötü diye atmıştım yani bir beklentim yoktu kadın hakkını vermiş helal olsun.Çok iyi dimi.Bende atarken böyle bişeyle karşılaşıcağımı düşünmemiştiim
Hayır fal bakmıyorsun bari ne diye beni bunalımlara sokuyorsun Allahless kadın dedim
Ya gelecek ne olur bilemem ama çok güvendiğim falcılar daha erken tarihler vermişken Sezgininki bana o kadar tutarlı geldi ki, Famayla da paralel zaten. Ya artık kendimi tutmam istiyorum fal konusunda cidden atmamak lazımahahaha aynen
sezgiyi beğenmene sevindim gerçekten anda bu kadar iyi kimseyi görmemiştim ben ki teyit ettim öyle söyledim yoksa nerden bilcez karşı tarafın duygularını
ay keşke atmasaydım da şu kadına sezgiyi bekleseydim dicem ama ne dicek 15 gün verdi zaten sürüncemeli diye abartıp yollamamak lazım
Aynen öyle geleceği bilmem de an da çok çok iyi yani.Bende biraz daha geçsin tekrar atıcamHiç sorma canım ağzım açıkta şu an 10 kere falan okumayı düşünüyorum bir de artık kimseye güven kalmayınca,en popülerler bile tutmayınca sırf ruh halim kötü diye atmıştım yani bir beklentim yoktu kadın hakkını vermiş helal olsun.
Ya gelecek ne olur bilemem ama çok güvendiğim falcılar daha erken tarihler vermişken Sezgininki bana o kadar tutarlı geldi ki, Famayla da paralel zaten. Ya artık kendimi tutmam istiyorum fal konusunda cidden atmamak lazım
Kızlar ben tamamen umutsuz bir biçimde, şu sıralar kendimi durduramadığımdan Sezgiye fal atmıştım. Az bile söylemişsiniz Famadan sonra kimseyi bu kadar beğeneceğimi tahmin etmezdim inanamadım resmen
Aynen öyle geleceği bilmem de an da çok çok iyi yani.Bende biraz daha geçsin tekrar atıcam
o kadar kötü bir gece geçirdim ki, çok yakın bir zaman değil aslında şu ruh halimle ama inşallah dedikleri çıkar çok teşekkür ederimCanım bana bır dedıgı cıkmıstı o kadının yenıden attım bende gayet guzel yorumlamıs aynen ve pembecı degıl kesınlıkle ınsallah dedıklerıde cıkar :) sanada guzel seyler demıstır ınsallah .
işte benim sorunum da iyi ya da kötü bir sonuç elde edememek. Hayırlısı olsun artık hepimiz için en kısa süredebende sırf puan gitsin diye attım batıyo bana puan orda durunca dayanamıyorum pişman mıyım evet ama napim oldu artık
gelecekte geçen sefer bana çıkmamıştı sezgi anlık durumunu da bilemiyodum görüşmediğimiz için ama şimdi daha farklı tabi bakalım neler olacak bende bıraktım sayılır delirmiş gibi atmıyorum artık zaten bişeyler düzelirken insanın fal baktırası gelmiyor çıkmazda olunca sarıyoruz..
o kadar kötü bir gece geçirdim ki, çok yakın bir zaman değil aslında şu ruh halimle ama inşallah dedikleri çıkar çok teşekkür ederim
Binnazda favorilerim;
*Sezgi Candan( tüm zamanların favorisi)
*Kemal Devrim
*Elif Hanzade
*Hüma Bal(ilk kez deneyecekseniz)
*Hülya Demir(soru üzerinden yürür)
*Şevval Erdal(pembeci değildir)
Mutlaka uzak durun dediklerim;
*Firuze Aydın - Fahriye Işıksaçan (bu ikisi ortaklaşa çalışan sahtekrarlar, eminim böyle olduğuna merak edenler olursa özelden açıklarım)
*Müge Aydın(tamamen pembeci, ne kart ne his var kadında uyduruyor da uyduruyor)
*Maya Demir( paranıza emeğinize yazık sorudan bağımsız hikaye yazar, falın yarısında da -ımmmm, -şeyyyy, -ıııı , -nasıl desemmm nidalarıyla kafa ütüler)
*Sahra Buhari( kadın fal bakmadığı gibi bir de olumsuzluk abidesi sömürdü enerjimi yaşına başına bakmadan bir de arkadan iç bayıcı müzik ay evlerden ırak)
*Çağan Ariman büyük beklentilerle gittim "beyefendi ile ne kadar zamandır ayrısınız?" sorusuyla gözümden düştü. Zaten bu canlı sohbet ve telefon dışında seçenek sunmayanlardan korkuyorum ben artık nabza göre şerbet veriyorlar.
Bende falcı tükenmez de bunlar uç noktadakiler,gerisi orta şeker.
Binnazda favorilerim;
*Sezgi Candan( tüm zamanların favorisi)
*Kemal Devrim
*Elif Hanzade
*Hüma Bal(ilk kez deneyecekseniz)
*Hülya Demir(soru üzerinden yürür)
*Şevval Erdal(pembeci değildir)
Mutlaka uzak durun dediklerim;
*Firuze Aydın - Fahriye Işıksaçan (bu ikisi ortaklaşa çalışan sahtekrarlar, eminim böyle olduğuna merak edenler olursa özelden açıklarım)
*Müge Aydın(tamamen pembeci, ne kart ne his var kadında uyduruyor da uyduruyor)
*Maya Demir( paranıza emeğinize yazık sorudan bağımsız hikaye yazar, falın yarısında da -ımmmm, -şeyyyy, -ıııı , -nasıl desemmm nidalarıyla kafa ütüler)
*Sahra Buhari( kadın fal bakmadığı gibi bir de olumsuzluk abidesi sömürdü enerjimi yaşına başına bakmadan bir de arkadan iç bayıcı müzik ay evlerden ırak)
*Çağan Ariman büyük beklentilerle gittim "beyefendi ile ne kadar zamandır ayrısınız?" sorusuyla gözümden düştü. Zaten bu canlı sohbet ve telefon dışında seçenek sunmayanlardan korkuyorum ben artık nabza göre şerbet veriyorlar.
Bende falcı tükenmez de bunlar uç noktadakiler,gerisi orta şeker.
ay bak Selmayı unutmuşum katılıyorum ben de. Mügeye gıcıklığım katina bakmayı bilmemden geliyor. Yatağan var Valide var falımda hala bana pembe pembe yazıyor nitekim ayrıldık işteoraya bir yıldız daha koyalım lütfen
müge bana çok net şeyler söyleyip dediği çıkanlardan aslında ve olumsuzda söylüyor hatta son falında da baya enerji gidiyor el at artık falan demişti.
lütfen natali, öykü, Esin, Bade ve Selma'yı es geçmeyelim UZAK DURUN.. ben hayatımda böyle berbat görmedim hele ki Selma evlerden ırak..
Canım Elifle de maalesef o duygusal bağ oluştu kadın kırmak istemiyor farkındayım. Realist şekilde ilk verdiği tarihe benim daha çok var ama bu kadın yakın gelecek için 2 şey söylemişti arayacak gibi. ikisi de oldu.Favorilerim derken cnm.? Ben elif hanzadeye iki kere attim.. Ciktimi dersen hayir daha cikmadi ama bu kadin iyi.. Net konusuyo.. Bilmiyorum begendim kendisi.. Sende ciktimi fallari??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?