Binnaz Abla

Bundan sonra ınsallah guzel seyler olur uzme kendını sakın,bende cemile başaranı gozume kestirdim ama baktıran var mı kızlar begenen aradım ama bır cıktı bır cıkmadı cogunluk arada kalmıs :)
O kadın benim de dikkatimi çekmişti ama dediğin gibi ben de net bir bilgi elde edemeyince rafa kaldırdım:)

ay bak Selmayı unutmuşum katılıyorum ben de. Mügeye gıcıklığım katina bakmayı bilmemden geliyor. Yatağan var Valide var falımda hala bana pembe pembe yazıyor nitekim ayrıldık işte

ay en son bende de ters valide çıktı ama onun üstüne geldi asenat darmadağın olmuş dedi ama atart çıktığı için şans senden yana olacak dedi.

müge'ye attığım da tabi aylar önceydi valide bende çıkmıştı ama yine atart çıktığı için kapatıyor o değişecek demişti öyle gözüküyor ama bilemiyorum zaten ben ne zaman kart seçsem illa ki kartlar ters geliyor bi düz giden işim yok ya

baktıra baktıra katina bakmayı öğrendim resmen

Bundan sonra ınsallah guzel seyler olur uzme kendını sakın,bende cemile başaranı gozume kestirdim ama baktıran var mı kızlar begenen aradım ama bır cıktı bır cıkmadı cogunluk arada kalmıs :)

Ben baktirdim.. Daha beklemede ama bu kadinda baya iyi... Hic ama hic pembeci degil.. Kafami kurcaliyan tek sey.. Tanidiklardan biri gibi.. Kim bilemem

Ben baktirdim.. Daha beklemede ama bu kadinda baya iyi... Hic ama hic pembeci degil.. Kafami kurcaliyan tek sey.. Tanidiklardan biri gibi.. Kim bilemem

gizem hatunun tarzına benzetenler olmus :S tanıdık bırısı gıbı gelmıs evet bı kac kısıyede :S
aman hepsi eşeyli ürüyorlar sagolsunlar heryerdeler

Gonca sesli bakımı da açmış.Maşallah boş kalmıyo tam yakaladım atıcam yine doldu bugün.Yakında iskambili de patlar gider artık burası sayesinde

Ya gelecek ne olur bilemem ama çok güvendiğim falcılar daha erken tarihler vermişken Sezgininki bana o kadar tutarlı geldi ki, Famayla da paralel zaten. Ya artık kendimi tutmam istiyorum fal konusunda cidden atmamak lazım
cnm bu sezgi hangi sitede bakıyo acaba :)

O kadın benim de dikkatimi çekmişti ama dediğin gibi ben de net bir bilgi elde edemeyince rafa kaldırdım:)
Canim bende bilmisti de sonrada baska sekilde karistirdinise duygulari girdi soruya gore gitti olaylardan etkilenip yorum yapiyor

Kizlar bisey sorcam.. Binnazda iade yapiyorlarmi.. Bir iki hafta önce benna ya baktirmistim hiiiiic ama hic iyi degildi ayni seyi sürekli tekrarlamiss... Ehmm ehmm ehmm diye.. Bosu bosuna atmis olmustum ona.. Simdiye kadarda hic iadeyle ilgili birsey duymadim yapiyorlarmi

bronz üyelerin 1
gümüş üyelerin 2
altın üyelerin 3 iade hakkı var her ay canım. iletişimden ID numarası ile yazıyorsun iade ediyorlar

Bronz uye o bu durumu varya ona gore iade hakkinda oluyor mail at talep et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…