- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
O kadın benim de dikkatimi çekmişti ama dediğin gibi ben de net bir bilgi elde edemeyince rafa kaldırdım:)Bundan sonra ınsallah guzel seyler olur uzme kendını sakın,bende cemile başaranı gozume kestirdim ama baktıran var mı kızlar begenen aradım ama bır cıktı bır cıkmadı cogunluk arada kalmıs :)
ay bak Selmayı unutmuşum katılıyorum ben de. Mügeye gıcıklığım katina bakmayı bilmemden geliyor. Yatağan var Valide var falımda hala bana pembe pembe yazıyor nitekim ayrıldık işte
Bundan sonra ınsallah guzel seyler olur uzme kendını sakın,bende cemile başaranı gozume kestirdim ama baktıran var mı kızlar begenen aradım ama bır cıktı bır cıkmadı cogunluk arada kalmıs :)
Ben baktirdim.. Daha beklemede ama bu kadinda baya iyi... Hic ama hic pembeci degil.. Kafami kurcaliyan tek sey.. Tanidiklardan biri gibi.. Kim bilemem
cnm bu sezgi hangi sitede bakıyo acaba :)Ya gelecek ne olur bilemem ama çok güvendiğim falcılar daha erken tarihler vermişken Sezgininki bana o kadar tutarlı geldi ki, Famayla da paralel zaten. Ya artık kendimi tutmam istiyorum fal konusunda cidden atmamak lazım
Binnazda canım Sezgi Candan :)cnm bu sezgi hangi sitede bakıyo acaba :)
ne baktırdın pki cnm :)Binnazda canım Sezgi Candan :)
kahve bakıyor sadece canım zaten benim sanalda kart fallarına alerjim var son zamanlarda:))ne baktırdın pki cnm :)
Bilmem form doldurdum iletişime geçicez dediler aylar oldu
Canim bende bilmisti de sonrada baska sekilde karistirdinise duygulari girdi soruya gore gitti olaylardan etkilenip yorum yapiyorO kadın benim de dikkatimi çekmişti ama dediğin gibi ben de net bir bilgi elde edemeyince rafa kaldırdım:)
bronz üyelerin 1Kizlar bisey sorcam.. Binnazda iade yapiyorlarmi.. Bir iki hafta önce benna ya baktirmistim hiiiiic ama hic iyi degildi ayni seyi sürekli tekrarlamiss... Ehmm ehmm ehmm diye.. Bosu bosuna atmis olmustum ona.. Simdiye kadarda hic iadeyle ilgili birsey duymadim yapiyorlarmi
Bronz uye o bu durumu varya ona gore iade hakkinda oluyor mail at talep et benceKizlar bisey sorcam.. Binnazda iade yapiyorlarmi.. Bir iki hafta önce benna ya baktirmistim hiiiiic ama hic iyi degildi ayni seyi sürekli tekrarlamiss... Ehmm ehmm ehmm diye.. Bosu bosuna atmis olmustum ona.. Simdiye kadarda hic iadeyle ilgili birsey duymadim yapiyorlarmi
bronz üyelerin 1
gümüş üyelerin 2
altın üyelerin 3 iade hakkı var her ay canım. iletişimden ID numarası ile yazıyorsun iade ediyorlar
Bronz uye o bu durumu varya ona gore iade hakkinda oluyor mail at talep et bence
Anda Sezgi Candan diyorum başka bir şey demiyorum bu günden sonra:))kızlar bana bi online falcı önerin yaaaa anı iyi bilen
yok canım Id numarasını belirttiğim faldan memnun kalmadım iade hakkımı kullanmak istiyorum demen yeterliPeki iade nedenini söylemek zorundamiyim? Aciklama bekliyolar mi
çok teşekkürler hangi sitede bu? ben geçen yıl bayağı aktiftim ama şuanda hiç bilmiyorum kim nerde nasıl diyeAnda Sezgi Candan diyorum başka bir şey demiyorum bu günden sonra:))
Binnaz ablada kahve bakıyor yalnız saatler açısından yakalamak biraz zor e-mail bildirimlerini aç mutlaka genelde geceleri giriyor:)çok teşekkürler hangi sitede bu? ben geçen yıl bayağı aktiftim ama şuanda hiç bilmiyorum kim nerde nasıl diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?