oraya bir yıldız daha koyalım lütfen
müge bana çok net şeyler söyleyip dediği çıkanlardan aslında ve olumsuzda söylüyor hatta son falında da baya enerji gidiyor el at artık falan demişti.
lütfen natali, öykü, Esin, Bade ve Selma'yı es geçmeyelim UZAK DURUN.. ben hayatımda böyle berbat görmedim hele ki Selma evlerden ırak..
Şevvale çok uzun zamandır baktırmadığım için bilemiyorum ama normalde her gün girerdi aslındaCanlar sevval i yakalamak zormu? Pek girmiyor sanirim?
Canlar sevval i yakalamak zormu? Pek girmiyor sanirim?
kesinlikle selma felaket.. ispatlayamadım ama o kadının da kopyala yapıştır yaptığını düşünüyorum. hayatımla ilgili o kadar alakasız o kadar saçma konuşmuştu ki falın bırak çıkmamasını geçmiş bile alakasızdı.. sonra yorumları okuyunca çok kişiye aynı şeyi dediğini farkettim. ilk anda iade istediğim nadir kişilerdendir selma..
Canlar sevval i yakalamak zormu? Pek girmiyor sanirim?
ben katina atmıştım kart yorumu bile yapmamış sen şöylesin o böyle tarih şu bitti tamamiyle saçmalık bunların nasıl puanı oluyor anlamıyorum ya bu insanlar çok saf ya da bizim görmediğimiz bişey görüyolar ama şükür iptal hakkım vardı dediğim falcıdır..
ben de tarot atmıştım aynen kart yorumu yoktu bir de senin şuan ayrı olduğun adam evli değil mi merak etme boşanacaklar yakın çevrende boşanma görüyorum falan demişti. falı gönderdiğimde öğrenciydim, baktırdığım kişi de öyle.. bir an lan bu çocuk evli mi acaba falan diye düşünmüştüm hani puanı yüksek biliyor yasonra çok kişiye aynı şeyi dediğini gördüm. tellweyi zaten siteden saymıyorum da binnaz da haksız yere o kadar çok puanı yüksek olan var ki. selmanın yanında, umut ışık, lena koval bunlar da benim gözümde en rezilleri
Kizlar seneler once sevval 1 ay vakit verip oyalayan biriydi acaba degismismişevval'i kahvede çooook zor yakalamak katina da online oluyor ama ben kahve atmıştım çok güzel bakmıştı ve kahvede katina destekleyerek bakmıştı 9dk fal yollamıştı güzeldi
Ahahaha çok iyi ya saçmalıkta devrimİsimleri yazmaya bile gerek yok yani orda çok az falcı var hisleri olan Oraya sırf müşteri geri dönüşlerinde sorun yaşamıyorum diye yolluyorum yani diğer sitelerde bu yok uygulama da hızlı ve kolay. Bence bi eleme yapmalı ve yollamalı bazılarını dün öylesine hümeyra diye birine attım beklentim de yoktu ama devrik cümlelerden okuyamadım ayyyy valla aklıma geldi de yine bi tüh dedim
Kizlar seneler once sevval 1 ay vakit verip oyalayan biriydi acaba degismismi
gördüm yorumunu ilk defa duydum o hangi sitedeo zamanlar fal konusunda saftım her bakana vay be ne baktı diyordum zamanla 100 falcıdan 95inin aşır dandik olduğunu öğreniyorsun işte şimdi elimde 3-4 kişi var. kesinlikle binnazın müşteri hizmetleri, ödemede sıkıntı problemi olmadığı için giriyorum oraya, ordaki ilgi byvde olsa hepsini sollardı diye düşünüyorum
ay o da binnazda olmaz olasıca
zaten ben ne diye bilmediğime atarım ki saftirikliğime geldi sonra unuttum zaten o kadar sallamamışım uyudum sabah baktım mail gelmiş bi okudum dedim heralde uyku sersemi anlamadım ben iş yerinde okurum geldim tekrar okudum yok yani
iade alabiliyorsan iste canım o kadar gereksiz falcıların yüksek puan almasına acayip sinir oluyorum. bilmeden başlayınca baya yiyoruz çünkü
sen goncaya attinmi canimay alamıyorum ya iade hakkım doldu yoksa affetmezdim neyse kısmet böyleymiş bi daha yapmam artık
Kızlar tellwede YildizAbla diye bir falcı gördüm şimdi profil yazısı tanıdık ama kim olduğunu çıkaramadım
Bundan sonra ınsallah guzel seyler olur uzme kendını sakın,bende cemile başaranı gozume kestirdim ama baktıran var mı kızlar begenen aradım ama bır cıktı bır cıkmadı cogunluk arada kalmıs :)
Selam kizlar arkadasim nurbanuya tarot atmisti ozel hayatiyla ilgili dedigi birsey defigi tarihte olmus bugun soyledi bana.Keske bana da ciksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?