Binnaz Abla

kesinlikle selma felaket.. ispatlayamadım ama o kadının da kopyala yapıştır yaptığını düşünüyorum. hayatımla ilgili o kadar alakasız o kadar saçma konuşmuştu ki falın bırak çıkmamasını geçmiş bile alakasızdı.. sonra yorumları okuyunca çok kişiye aynı şeyi dediğini farkettim. ilk anda iade istediğim nadir kişilerdendir selma..

Canlar sevval i yakalamak zormu? Pek girmiyor sanirim?

şevval bir ara hiç yoktu lazım olduğu için mail attım özel işlerinden dolayı giremiyor dediler sonra tekrar girmeye başladı daha haftasonu attım hatta.normalde her gün girer ama genelde öğlen girip akşama kadar durur

ben katina atmıştım kart yorumu bile yapmamış sen şöylesin o böyle tarih şu bitti tamamiyle saçmalık bunların nasıl puanı oluyor anlamıyorum ya bu insanlar çok saf ya da bizim görmediğimiz bişey görüyolar ama şükür iptal hakkım vardı dediğim falcıdır..

ben de tarot atmıştım aynen kart yorumu yoktu bir de senin şuan ayrı olduğun adam evli değil mi merak etme boşanacaklar yakın çevrende boşanma görüyorum falan demişti. falı gönderdiğimde öğrenciydim, baktırdığım kişi de öyle.. bir an lan bu çocuk evli mi acaba falan diye düşünmüştüm hani puanı yüksek biliyor ya sonra çok kişiye aynı şeyi dediğini gördüm. tellweyi zaten siteden saymıyorum da binnaz da haksız yere o kadar çok puanı yüksek olan var ki. selmanın yanında, umut ışık, lena koval bunlar da benim gözümde en rezilleri

Ahahaha çok iyi ya saçmalıkta devrim İsimleri yazmaya bile gerek yok yani orda çok az falcı var hisleri olan Oraya sırf müşteri geri dönüşlerinde sorun yaşamıyorum diye yolluyorum yani diğer sitelerde bu yok uygulama da hızlı ve kolay. Bence bi eleme yapmalı ve yollamalı bazılarını dün öylesine hümeyra diye birine attım beklentim de yoktu ama devrik cümlelerden okuyamadım ayyyy valla aklıma geldi de yine bi tüh dedim

gördüm yorumunu ilk defa duydum o hangi sitede o zamanlar fal konusunda saftım her bakana vay be ne baktı diyordum zamanla 100 falcıdan 95inin aşır dandik olduğunu öğreniyorsun işte şimdi elimde 3-4 kişi var. kesinlikle binnazın müşteri hizmetleri, ödemede sıkıntı problemi olmadığı için giriyorum oraya, ordaki ilgi byvde olsa hepsini sollardı diye düşünüyorum

Kizlar seneler once sevval 1 ay vakit verip oyalayan biriydi acaba degismismi

valla canım bana baktığında baya baya iyiydi ve 2 ay zaman verdi süre 15 gün kadar geçti ama analizi süperdi kahve atmıştım önce kahveye bakıp sonra katinaya devam edip emin olalım demişti. iyiydi yani bende.

ay o da binnazda olmaz olasıca

zaten ben ne diye bilmediğime atarım ki saftirikliğime geldi sonra unuttum zaten o kadar sallamamışım uyudum sabah baktım mail gelmiş bi okudum dedim heralde uyku sersemi anlamadım ben iş yerinde okurum geldim tekrar okudum yok yani

iade alabiliyorsan iste canım o kadar gereksiz falcıların yüksek puan almasına acayip sinir oluyorum. bilmeden başlayınca baya yiyoruz çünkü

Kızlar tellwede YildizAbla diye bir falcı gördüm şimdi profil yazısı tanıdık ama kim olduğunu çıkaramadım

Bundan sonra ınsallah guzel seyler olur uzme kendını sakın,bende cemile başaranı gozume kestirdim ama baktıran var mı kızlar begenen aradım ama bır cıktı bır cıkmadı cogunluk arada kalmıs :)

falalem deki cemile başaransa benim bugune kadarki en alakasız falımdı hiç benle alakası yoktu. belki senle uyar enerjisi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…