falalem deki cemile başaransa benim bugune kadarki en alakasız falımdı hiç benle alakası yoktu. belki senle uyar enerjisi ama.
sana tutturanlar kımlerdı ? deneyebılırım gozume kestırdım ama başkalarına benzetenler olmus
sen goncaya attinmi canim
ben geçen ona astroloji attım dehşet bildi tanıdık olduğundan ben de şüphelendim
canım astrolojide hangi bilgileri istiyor gerçi kız kaldırmış, yıldızname var şu an. sana baktığının ismi astroloji miydi yoksa bu da mı aynı şey?
aynı şey canım ikisi de. zaten bilgileri giriyorsun orada doğum saatin, yerin vs çıkıyor bilgileri doldururken. baktırdığım o kadar yıldıznamaden sonra 7 liralık bir şey için fazla iyiydi, gelecek hakkında birebir ilkayla aynı şeyi söylemesine çok şaşırdım bütün falcıların aksine
Banada oyle demis ama hisleri varsa katinada ekstra ne gorebilir o kismi anlamadim hislerim devreye girer demis benim icinde yeterliydiGonca'dan falım geldi.Olumlu fallarıma bir yenisi daha eklendi.Aslında Yüzeysel bakmış bunu kendisi de söyledi iskambil falı yüzeysel bi faldır aslında diye ama kafamdakileri söylemiş.Asenat ve sezgiyle aynı Zaman aralığını vermiş.5 lirayken denenebilir boş bi fal değildi en azından
Ya birazda yeni olduğu için iskambil diğer falları için merak uyandırmak istedi heralde.Ama benim için yeterli bi faldı asıl konumla ilgi ve şuan ki duygu durumumu falan da bilmiş yani.Sende de tutarlımıydı yorumlar ?Banada oyle demis ama hisleri varsa katinada ekstra ne gorebilir o kismi anlamadim hislerim devreye girer demis benim icinde yeterliydi
peki soru sordun mu hayatım? kendi mi anlatıyor yoksa? geçmiş, an vs. bahsediyor mu?
Evet hayatim begendimYa birazda yeni olduğu için iskambil diğer falları için merak uyandırmak istedi heralde.Ama benim için yeterli bi faldı asıl konumla ilgi ve şuan ki duygu durumumu falan da bilmiş yani.Sende de tutarlımıydı yorumlar ?
2017 evlilik kısmı bende de var .Ama ben bu işe 2013 gibi bulaştım beş ayda bir evlilik tarihi verdiler ve hala bekarım :) O kısma takılmıyorum .Fama kötü bir falcı değil sadece astroloji baktırmaya gerek yok diğer fallarda da aynı şeyleri söylüyor zaten.Emin konuşan çok kişi gördüm.Fal sepetinde melih var .O bana 2015 te evlisin aynı yıl bi de kızın olucak demişti:) montila merkez patlıyo herkes durumum var benim :)) zamanlara takılma bence
arkadaşlar telwe uyeliğime grdim uzun zamndr gırmıyodum cıkan fallar var mı die birtek ugganın falı net cıkmıs resmen saçına burnun inceliğine kadar söylemiş suan uzakta gorunuyo ugga ama gırerse deneyın derim nokta atışları resmen şok etkisi yaratmışş
Bence bildigi o kadardir.hisli olsa detaya girerdi.asenat nasil iskambilde 8-9 dak kayit yapiyor.his alani darGonca'dan falım geldi.Olumlu fallarıma bir yenisi daha eklendi.Aslında Yüzeysel bakmış bunu kendisi de söyledi iskambil falı yüzeysel bi faldır aslında diye ama kafamdakileri söylemiş.Asenat ve sezgiyle aynı Zaman aralığını vermiş.5 lirayken denenebilir boş bi fal değildi en azından
Valla zaten bunlarda bana yetti az olsun ama çıksın başka da bişey istemiyorumBence bildigi o kadardir.hisli olsa detaya girerdi.asenat nasil iskambilde 8-9 dak kayit yapiyor.his alani dar
O kadin benim arkadasimda aceyip patladi.olmaz unut dedi seni sevmiyor dedi kiz adamla nisanlandi haziranda evleniyorŞevvale çok uzun zamandır baktırmadığım için bilemiyorum ama normalde her gün girerdi aslında
17.50 olmuş tatlım ben de kaçırdımKızlar, Gonca konuşulmuş ya, iskambili hazır 5 TL iken diyorum atsam mı ben de? (Kaşınıyor)
Büyük patlamış, iyiki de patlamış:))O kadin benim arkadasimda aceyip patladi.olmaz unut dedi seni sevmiyor dedi kiz adamla nisanlandi haziranda evleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?