- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
17.50 olmuş tatlım ben de kaçırdım
Benimde olumluydu ama diğer baktırdığım fallarla hemen hemen aynı şeyleri söyledi o yüzden pembeci mi değil mi karar veremiyorum bendeEveeett goncanin fali gelmis ilk defa baktirdim.. Cok sasirtmadi.. Ama fena degildi.. Olumlu konustu.. Pembecimiii??
Boyle patlayan fala can kurbanBüyük patlamış, iyiki de patlamış:))
Melihin toslamayan fali var miMelih bana çok feci foslamıştı 2 sene olmuştur baktıralı=)
CiddimisiiinO kadin benim arkadasimda aceyip patladi.olmaz unut dedi seni sevmiyor dedi kiz adamla nisanlandi haziranda evleniyor
Benim ilk falim ona bir yil onceymis ve olumsuzmus oylede olmusBenimde olumluydu ama diğer baktırdığım fallarla hemen hemen aynı şeyleri söyledi o yüzden pembeci mi değil mi karar veremiyorum bende
Zaman'ı tutturmuşmu peki sende Ozaman ?Benim ilk falim ona bir yil onceymis ve olumsuzmus oylede olmus
Bende serkan hakkinda durum tespitindeyim canim en cok o bildi bana da sorup duruyorum ne oldu ne dedi diye..ayrintilari bildiyse sonucu da insallah tutarKizlar martin sonu geldi ve bu ay patliyan fallarimi yayinliyayim
Binnazla basliyayim
Deniz devrim nisanlanacaksin dedi daha barismadim bile
Humaya gore deli divaneydi subat sonu mart basi donecekti donmedi
Asenat nisanda kucuk iletisim mayista tam birlesme var hala bekliyor ama bu arada haltlar yiyecek
Nil gunes bu kisiye gore donecek ama tarih patladi
Bir yolun var
Aylin her falinda tarih geri geri gidiyor ama ilk fallari patladi benim favorimdi ama uzun bir sure artik baktirmam
Serkan ona gore daha var ve durumu kahvede en iyi izah eden iki kisiden biri
Emine kurtulus ona gore martta gelmeyecekti nisanda gelecekti ve aceyip detaylar yakaladi
Sema ona gorede nisan ve sonrasiydi ama bence ortanin ustu bir yorumcu
Fal sepeti
Izmirli katina tam rezalet bu kadini dusunmek bile sinirimi bozuyor tum dedikleride patladi
Yagmur paraci biri kahvede tam soylemedi bilerek katinada tam soyledi ama durumu bildi ve tarihte onada var
Venus durum analizi iyi ama tam sonuca baglamadi sunu yap bunu yap dedi net sonuc vermedi
onumuzdeki maclara devam kirmizi kart yiyenler oyun disi digerleri hala yarisiyor
Canim zamanlik bir durum yoktu olmayacak demis hakkatende olmamisZaman'ı tutturmuşmu peki sende Ozaman ?
Kahvede Sezgi Candan a baktirabilirsin yakalarsan Binnazda
Kisilik analizini bildi ayriligin uzun oldugunu ve neden ayri oldugumuzu bunlari bildi sonucta tutar diye umut ediyorumBende serkan hakkinda durum tespitindeyim canim en cok o bildi bana da sorup duruyorum ne oldu ne dedi diye..ayrintilari bildiyse sonucu da insallah tutar
Dua ediorum senin icin insallahKisilik analizini bildi ayriligin uzun oldugunu ve neden ayri oldugumuzu bunlari bildi sonucta tutar diye umut ediyorum
Serkana ne attin canimSallabas yesilcingeneye ne attin katina mi tarot mu.Tam tarih olarak ne soylemisti ozelden yazar misin rica etsem
Dondumu sana insallah hic ayrilmayinÇıkan fal haberi ile geldim :)
Erkek arkadasimin beni arama + bana donme zamanini bilen falcilar ;
Tellwe : Geysu - yesil cingene
Bir yolun var : Sema - Serkan Tek
Binnaz abla : Maya demir - Elif Hanzade .
Çok sevindimm aylin yada famaya baktırdınmı hiç?Tek tek yazamiyorum özur dilerim . Serkan tek : kahve fali , bu ay icinde dedi oldu . Geysu : kahve , 1hafta 10 gun dedi , bildi . Yesil cingene katina iyiydi fakat bence kahvesi daha iyi . Elif hanzade tarot ya da katina hatirlamiyrm , falci sema kahve , maya demir kahve ... Ayrica , binnaz sevval erdal ve fal sepeti alex fenaaaa patladi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?