Binnaz Abla

Kizlar martin sonu geldi ve bu ay patliyan fallarimi yayinliyayim
Binnazla basliyayim
Deniz devrim nisanlanacaksin dedi daha barismadim bile
Humaya gore deli divaneydi subat sonu mart basi donecekti donmedi
Asenat nisanda kucuk iletisim mayista tam birlesme var hala bekliyor ama bu arada haltlar yiyecek
Nil gunes bu kisiye gore donecek ama tarih patladi
Bir yolun var
Aylin her falinda tarih geri geri gidiyor ama ilk fallari patladi benim favorimdi ama uzun bir sure artik baktirmam
Serkan ona gore daha var ve durumu kahvede en iyi izah eden iki kisiden biri
Emine kurtulus ona gore martta gelmeyecekti nisanda gelecekti ve aceyip detaylar yakaladi
Sema ona gorede nisan ve sonrasiydi ama bence ortanin ustu bir yorumcu
Fal sepeti
Izmirli katina tam rezalet bu kadini dusunmek bile sinirimi bozuyor tum dedikleride patladi
Yagmur paraci biri kahvede tam soylemedi bilerek katinada tam soyledi ama durumu bildi ve tarihte onada var
Venus durum analizi iyi ama tam sonuca baglamadi sunu yap bunu yap dedi net sonuc vermedi
onumuzdeki maclara devam kirmizi kart yiyenler oyun disi digerleri hala yarisiyor

Bende serkan hakkinda durum tespitindeyim canim en cok o bildi bana da sorup duruyorum ne oldu ne dedi diye..ayrintilari bildiyse sonucu da insallah tutar

Sallabas yesilcingeneye ne attin katina mi tarot mu.Tam tarih olarak ne soylemisti ozelden yazar misin rica etsem

Tek tek yazamiyorum özur dilerim . Serkan tek : kahve fali , bu ay icinde dedi oldu . Geysu : kahve , 1hafta 10 gun dedi , bildi . Yesil cingene katina iyiydi fakat bence kahvesi daha iyi . Elif hanzade tarot ya da katina hatirlamiyrm , falci sema kahve , maya demir kahve ... Ayrica , binnaz sevval erdal ve fal sepeti alex fenaaaa patladi .

Çok sevindimm aylin yada famaya baktırdınmı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…