Binnaz Abla

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski sayfaları okurken Nazz ve parapsikologun aynı kişi oldugu yazılmıştı. Ve nazzın burda klotho gibi çoklu üyelik alarak reklam yaptığı için Kazen 4 üyeliğini yazıp,anlayın kim oldgunu demişti....Ne nazza nede klothoya o yuzden hiç fal atmadım.

Az önce yıldızablya atmıştm ama kim oldgunu bulunca iptal ettm

Bana da profil yazısı tanıdık geldi ve BULDUM kim olduğunu.

Yıldız abla=Nazz+Parapsikolog.......Kanıtı
Eki Görüntüle 1805828
Şaka yapıyosuuuuuuneğer naazz sa çığlık atar parti veririm bu topikte.naazzı 1 yıl önce yakalamıştım tüm dedikleri tek şey hariç çıktı.efsane bi kadındı o.burda sayılan tüm falcıları 5e katlar 10 a bölerdi.ay inş odurrr

Bana da profil yazısı tanıdık geldi ve BULDUM kim olduğunu.

Yıldız abla=Nazz+Parapsikolog.......Kanıtı
Eki Görüntüle 1805828

ya bence hiç iyi değil, bugün baktığımda 2 çok alakasız yorum olduğunu söylenmişti, biri hatta aldandım tanıtıcı yazısına falan denişti, bi saat sonra hoop o 2 yorum yoğ oldu :)), tebrikler Capellacan buldun :)

ben de naazı çok sevmiştim aMA sanmam parapsikolog olabileceğini

ben o dediğine hiç baktırmadım ama bu yıldızablaya tesadüfen ucuzmuş bari diye attım ama yorumuna ağzım açık kaldı. benimle ilgili asla sağda solda bulamayacağı şeyleri söyledi ve sonucu ilkayla birebir örtüşüyor inş çıkar ya seninki gibi

Ay İlkay diyince hayatımın en olumsuz falıydı ve tek bi dediğii bile çıkmadı çok şükür.inşallah çıkar canım sanada

ben de naazı çok sevmiştim aMA sanmam parapsikolog olabileceğini
Atartım ben 2sini de tanımam ve daha önce fal da atmadım ama bu topikte gezerken baya olay olmustu bir ara. Kimmiş bu hatun derken yazılan mesajlarda okumuştum ıkisi aynı kişi diye. Bayagı burda ortalık karıstgndan benimde merakım gıdıklandı. Googleda tellwe nazz ve tellwe parapsikolog diye aratıp profil sayfalarına bakmıştm. Benimde ordan aklımda kalmıstı

Ay İlkay diyince hayatımın en olumsuz falıydı ve tek bi dediğii bile çıkmadı çok şükür.inşallah çıkar canım sanada

ilkayın olumsuz fallarından çıkmayan çok duydum neyseki sana da öyle olmuş canım.. bana ilkayın eski falları çıkmıştı son falına daha zaman var bu kızın dediğiyle ilkayın bahsettiği şey sonuç olarak aynı yola çıkıyor, umarım olumlu fallarımızın hepsi çıkar hepimizin

Naazz'ın profiline bakayım dedim de 4 gün önce bi görünüp hemen kaybolmuş=)

Arkadasim dennise baktirmisti canim begenmisti onu bayagi.Sen falalemde nairaya byv de nurbanuya hic baktirdin mi canim

Arkadasim dennise baktirmisti canim begenmisti onu bayagi.Sen falalemde nairaya byv de nurbanuya hic baktirdin mi canim

beğenen birini arıyorum canım ben de adamı baya merak ettim çünkü. nurbanuya hiç baktıradım ama nairaya baktırdım bende kötüydü falı, enerjimiz uyuşmadı sanırım ama son günlerde çıkan fallarını gördüm. nurbanu konusunda baktıranların yarısı çok iyi yarısı çok kötüydü diyor o yüzden bilemiycem

Ben de naia nurbanu cok iyiydi forumda daha once cikanlar olunca az da olsa bana umut oluyor bu ikisi cidden emek vermislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…