- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Kızlar tellwede YildizAbla diye bir falcı gördüm şimdi profil yazısı tanıdık ama kim olduğunu çıkaramadım
ben geçen ona astroloji attım dehşet bildi tanıdık olduğundan ben de şüphelendim
Bana da profil yazısı tanıdık geldi ve BULDUM kim olduğunu.
Yıldız abla=Nazz+Parapsikolog.......Kanıtı
Eki Görüntüle 1805828
Şaka yapıyosuuuuuuneğer naazz sa çığlık atar parti veririm bu topikte.naazzı 1 yıl önce yakalamıştım tüm dedikleri tek şey hariç çıktı.efsane bi kadındı o.burda sayılan tüm falcıları 5e katlar 10 a bölerdi.ay inş odurrrBana da profil yazısı tanıdık geldi ve BULDUM kim olduğunu.
Eki Görüntüle 1805828
Bana da profil yazısı tanıdık geldi ve BULDUM kim olduğunu.
Eki Görüntüle 1805828
Şaka yapıyosuuuuuuneğer naazz sa çığlık atar parti veririm bu topikte.naazzı 1 yıl önce yakalamıştım tüm dedikleri tek şey hariç çıktı.efsane bi kadındı o.burda sayılan tüm falcıları 5e katlar 10 a bölerdi.ay inş odurrr
Şaka yapıyosuuuuuuneğer naazz sa çığlık atar parti veririm bu topikte.naazzı 1 yıl önce yakalamıştım tüm dedikleri tek şey hariç çıktı.efsane bi kadındı o.burda sayılan tüm falcıları 5e katlar 10 a bölerdi.ay inş odurrr
Naazz ın bebeği vardı rahatsızlanıodu sürekli.günde 1_2 falı zor bakıyodu.bende pek sanmıorum bikaç üyelik götürebilceğini ama bilememde tabikiben de naazı çok sevmiştim aMA sanmam parapsikolog olabileceğini
ben o dediğine hiç baktırmadım ama bu yıldızablaya tesadüfen ucuzmuş bari diye attım ama yorumuna ağzım açık kaldı. benimle ilgili asla sağda solda bulamayacağı şeyleri söyledi ve sonucu ilkayla birebir örtüşüyor inş çıkar ya seninki gibi
Atartım ben 2sini de tanımam ve daha önce fal da atmadım ama bu topikte gezerken baya olay olmustu bir ara. Kimmiş bu hatun derken yazılan mesajlarda okumuştum ıkisi aynı kişi diye. Bayagı burda ortalık karıstgndan benimde merakım gıdıklandı. Googleda tellwe nazz ve tellwe parapsikolog diye aratıp profil sayfalarına bakmıştm. Benimde ordan aklımda kalmıstıben de naazı çok sevmiştim aMA sanmam parapsikolog olabileceğini
Ay İlkay diyince hayatımın en olumsuz falıydı ve tek bi dediğii bile çıkmadı çok şükür.inşallah çıkar canım sanada
AYNI ANDA AYNI SEYİ YAPIP,AYNI SEYİ YAZMIŞIZ.ŞOKTAYIM.Naazz'ın profiline bakayım dedim de 4 gün önce bi görünüp hemen kaybolmuş=)
AYNI ANDA AYNI SEYİ YAPIP,AYNI SEYİ YAZMIŞIZ.ŞOKTAYIM.
Arkadasim dennise baktirmisti canim begenmisti onu bayagi.Sen falalemde nairaya byv de nurbanuya hic baktirdin mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?