Binnaz Abla

hımmm, benim de anımsadığım Nazz ın profilinde bu kadar uzun bir tanıtıcının olmadığıydı, evet olayları olmuştu sonrasında da baktırdım .. bilemem tabi de tekrar gelirse hiç tereddütsüz tekrar göndereceğim biri olur.

Bende o olayları okuyup profillerine baktgmda nazzın sayfasını,parapsikologa benzetememiştim. Ama an itibaryle parapsikoloğun profil yazısı+nazzın sisteme 4 gün önce girerek yazdığı duvar yazısı bu tezi güçlendirir nitelikte

Valla eğer beğendiğim naazz sa direk party time ama artık bide taktik oldu sitelerde beğenilen iyi falcıların yerine uzun süre sonra başkaları gelip bakabiliyo sırf para için sitelerin tuzağı.birileri ben baktırdım herseyi bildi demeden baktırmam da sevinmemde valla:)

Yok zaten 4 gün önce geri döndüğünü söylese de yine kayıplara karışmış, olur da gelirse aklımızda bulunsun sen ne falı atıp beğenmiştin canım?

Kizlar byv falci derin diye birine baktrdm. Uzun zamandir gözüm sürekli ona gidiyodu . Biraz önce yorumu gelmis. Tanidik biriiii olabilir ama eger degilse.. Cook coook iyi bakmis nokta atid boll cok ince bi ayrintiyi bildi.. Hata orayi okudumda biraz ürktüm ama dedigim gibi belki tanidik biridir. Bekliyip görcem
Ve tarihler bende sürekliii uzayip gidiyo kafaaaayi yiiicem beklemektennnn

Baktirdim cnm. Direk gelecegi yorumladi gecmis an fln cokcok azdi, fali olumluydu ama yinede pembeci gibi degil yani olumsuzu söyler gibi hissediyorum. Zaman olarak feci patladi ama haberin olsun

sağol canım :) pembeci değil diye çok önceki sayfalarda okumuştum diye hatırlıyorum ama başka yorumu yoktu hiç. yorum bulamayıp ceyda özsoya baktırıp bin pişman olduğum için sorayım dedim. zaman olarak şu aralar iki farklı cevap var aslında ama yorumları mantıklıysa baktırabilirim o zaman

Yok canım, ben de okudum ve beğenmedim. Oysa genelde Selcuksassa ile enerjileri de tutar @seka01 nın ama bu sefer olmadıysa demek=)

aynen şaşırdım bu sefer bizim beğendiğimiz falcılar hemen hemen aynı çünkü :) @seka01 ne baktırmıştın kuzu sen? ben astroloji baktırdım atarken de hiç beklentim yoktu 7 liraya astroloji mi bakılırmış diye atmıştım bana nerdeyse isim vermediği kalmıştı ama sorumu geçiştirdi o konuda sinir oldum

Yok zaten 4 gün önce geri döndüğünü söylese de yine kayıplara karışmış, olur da gelirse aklımızda bulunsun sen ne falı atıp beğenmiştin canım?
Kahve atmıştım canım.o attığım falada 10 gün sonra bakmıştı ama çok uzun ve her satırı dehşetle okumuştum.hayatımı kamerayla izlemiş gibiydi.yetmemiş çevremi ve sevdiğim insanıda öyle.sonra bidahada yakalayamadım zaten

bana bildi işte :) ve bildiği şeyler kesinlikle benim hakkımda orda burda bulabileceği hatta ordaki fallarımı okusa bile bileceği şeyler değildi

10 gün sonra mı bakmıştı o ne öyle ya Selena gibi Dedikleri de çıktı sanırım "dönerse parti veririm" dediğine göre?

Ben hic tanimadim nazz i ya

Ya mantikli gibi net bisey söyliyemiyorum henüz bi gelisme olmadigi icin ama gelecekle ilgili söyledikleri mantikliydi gecmisle ilgili bisey demedi o ayri konu.. Zaman da patladi ama tarihlere ztn takilmiyorum.. Ben sahsen bidaaha denise baktirmam ama bikerelik dene istersen. Falsepetinde hepsine baktirdim diyebilirim ceydayada haha baktirdim fallsra bi göz attigmda kendimden korkuyooorumm

Falsepetinde de kimse yok dogru durust

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…