- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Atartım ben 2sini de tanımam ve daha önce fal da atmadım ama bu topikte gezerken baya olay olmustu bir ara. Kimmiş bu hatun derken yazılan mesajlarda okumuştum ıkisi aynı kişi diye. Bayagı burda ortalık karıstgndan benimde merakım gıdıklandı. Googleda tellwe nazz ve tellwe parapsikolog diye aratıp profil sayfalarına bakmıştm. Benimde ordan aklımda kalmıstı
Begenmemiş mi?@seka01 iade aldı bu arada Yıldız abla'dan. Ona olamadı =/
Begenmemiş mi?
Bende o olayları okuyup profillerine baktgmda nazzın sayfasını,parapsikologa benzetememiştim. Ama an itibaryle parapsikoloğun profil yazısı+nazzın sisteme 4 gün önce girerek yazdığı duvar yazısı bu tezi güçlendirir niteliktehımmm, benim de anımsadığım Nazz ın profilinde bu kadar uzun bir tanıtıcının olmadığıydı, evet olayları olmuştu sonrasında da baktırdım .. bilemem tabi de tekrar gelirse hiç tereddütsüz tekrar göndereceğim biri olur.
Valla eğer beğendiğim naazz sa direk party time ama artık bide taktik oldu sitelerde beğenilen iyi falcıların yerine uzun süre sonra başkaları gelip bakabiliyo sırf para için sitelerin tuzağı.birileri ben baktırdım herseyi bildi demeden baktırmam da sevinmemde valla:)Aa bu Naz 4 gün önce gelmiş aslında N Nevbaharim
Bakın ne yazıyor duvarında;
naazz
4 gün önce
Duydum ki sevenlerim beni burda görmek istiyorlarmis. Bende onları kırmayıp uzun süreden sonra tekrar buradayım. Sevgiler."
Mail atıp sor istersen yönetime secret garden'cım, partiyi de başlatalım
Baktirdim cnm. Direk gelecegi yorumladi gecmis an fln cokcok azdi, fali olumluydu ama yinede pembeci gibi degil yani olumsuzu söyler gibi hissediyorum. Zaman olarak feci patladi ama haberin olsunfalsepeti dennis'e baktıranınız var mı?
Valla eğer beğendiğim naazz sa direk party time ama artık bide taktik oldu sitelerde beğenilen iyi falcıların yerine uzun süre sonra başkaları gelip bakabiliyo sırf para için sitelerin tuzağı.birileri ben baktırdım herseyi bildi demeden baktırmam da sevinmemde valla:)
Baktirdim cnm. Direk gelecegi yorumladi gecmis an fln cokcok azdi, fali olumluydu ama yinede pembeci gibi degil yani olumsuzu söyler gibi hissediyorum. Zaman olarak feci patladi ama haberin olsun
Yok canım, ben de okudum ve beğenmedim. Oysa geneldeSelcuksassa ile enerjileri de tutar @seka01 nın ama bu sefer olmadıysa demek=)
Kahve atmıştım canım.o attığım falada 10 gün sonra bakmıştı ama çok uzun ve her satırı dehşetle okumuştum.hayatımı kamerayla izlemiş gibiydi.yetmemiş çevremi ve sevdiğim insanıda öyle.sonra bidahada yakalayamadım zatenYok zaten 4 gün önce geri döndüğünü söylese de yine kayıplara karışmış, olur da gelirse aklımızda bulunsun sen ne falı atıp beğenmiştin canım?
Valla eğer beğendiğim naazz sa direk party time ama artık bide taktik oldu sitelerde beğenilen iyi falcıların yerine uzun süre sonra başkaları gelip bakabiliyo sırf para için sitelerin tuzağı.birileri ben baktırdım herseyi bildi demeden baktırmam da sevinmemde valla:)
Kahve atmıştım canım.o attığım falada 10 gün sonra bakmıştı ama çok uzun ve her satırı dehşetle okumuştum.hayatımı kamerayla izlemiş gibiydi.yetmemiş çevremi ve sevdiğim insanıda öyle.sonra bidahada yakalayamadım zaten
bana bildi işte :) ve bildiği şeyler kesinlikle benim hakkımda orda burda bulabileceği hatta ordaki fallarımı okusa bile bileceği şeyler değildi
Ben hic tanimadim nazz i yahımmm, benim de anımsadığım Nazz ın profilinde bu kadar uzun bir tanıtıcının olmadığıydı, evet olayları olmuştu sonrasında da baktırdım .. bilemem tabi de tekrar gelirse hiç tereddütsüz tekrar göndereceğim biri olur.
sana bilen naz mı yıldız mı kafam karıştı
sağol canım :) pembeci değil diye çok önceki sayfalarda okumuştum diye hatırlıyorum ama başka yorumu yoktu hiç. yorum bulamayıp ceyda özsoya baktırıp bin pişman olduğum için sorayım dedim. zaman olarak şu aralar iki farklı cevap var aslında ama yorumları mantıklıysa baktırabilirim o zaman
Falsepetinde de kimse yok dogru durustYa mantikli gibi net bisey söyliyemiyorum henüz bi gelisme olmadigi icin ama gelecekle ilgili söyledikleri mantikliydi gecmisle ilgili bisey demedi o ayri konu.. Zaman da patladi ama tarihlere ztn takilmiyorum.. Ben sahsen bidaaha denise baktirmam ama bikerelik dene istersen. Falsepetinde hepsine baktirdim diyebilirim ceydayadahaha baktirdim fallsra bi göz attigmda kendimden korkuyooorumm
ya ben nazı bilmiyorum işte bana bilen yıldızablaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?