- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Ya mantikli gibi net bisey söyliyemiyorum henüz bi gelisme olmadigi icin ama gelecekle ilgili söyledikleri mantikliydi gecmisle ilgili bisey demedi o ayri konu.. Zaman da patladi ama tarihlere ztn takilmiyorum.. Ben sahsen bidaaha denise baktirmam ama bikerelik dene istersen. Falsepetinde hepsine baktirdim diyebilirim ceydayadahaha baktirdim fallsra bi göz attigmda kendimden korkuyooorumm
Aynen öyle oraya artik bi nesibe, venus, alex ve yagmur icin girerim okadar. Canm demin sormustum falci derin byv baktirdinmi hic? Cok iyi bakmisFalsepetinde de kimse yok dogru durust
Hadi bakalım, sonucu gönlüne göreyse çıkar inşallah=)
Yıldızname ile astroloji aynı şey mi? M Motherofdragon gelirse falı hakkında daha doğru yorumu yapar izlenimini söyler de, yıldızname atmıştı o şekercim.
Yani pek önermem ama elin gidip duruyosa bilemem .. Benim elim falci derine sürekli gidiyodu demin baktirdim cok iyidi ya ama tanidikmi diye aklim karismadi degil acikcasi.. Falsepetinde venüs nesibe ve alexi begeniorum yagmuruda ama onda biraz ortada kaldim kahveden sora diger fallsra yönlendiriyo ama iyiiidiii oda bayao zaman kalsın ya en azından şimdilik..çok elim gitti adama ama hep vazgeçtim ordaki yorumlara güvenmediğim için. bir daha baktırmam falcılarındansa çok kişi öyle o yüzden boşveriyim :) falsepetinde benim en beğendiğim nesibe, anlık durum için hale yıldırım var onun dışında baktırdıklarım fiyaskoydu hep
Ama ne zaman bildi? Geçen sene banada bildibana bildi işte :) ve bildiği şeyler kesinlikle benim hakkımda orda burda bulabileceği hatta ordaki fallarımı okusa bile bileceği şeyler değildi
Ama ne zaman bildi? Geçen sene banada bildi
Yok canim hic baktirmadimAynen öyle oraya artik bi nesibe, venus, alex ve yagmur icin girerim okadar. Canm demin sormustum falci derin byv baktirdinmi hic? Cok iyi bakmis
Soru onemli kardesim ya hepsi es geciuor en sinir oldugum sey falin son noktasi o eger cevap tam degilse yine fal baktiriuorsunben daha yeni attım ya yıldızabla olanına attım ben, hissettiğim yaşadığım şeyleri benimle yaşamış gibi anlattı, dandik tellwe fallarından sonra baya ayrıntılıydı ama soruma yarım yamalak cevap verdi bir ona sinir oldum :/
Yani pek önermem ama elin gidip duruyosa bilemem .. Benim elim falci derine sürekli gidiyodu demin baktirdim cok iyidi ya ama tanidikmi diye aklim karismadi degil acikcasi.. Falsepetinde venüs nesibe ve alexi begeniorum yagmuruda ama onda biraz ortada kaldim kahveden sora diger fallsra yönlendiriyo ama iyiiidiii oda baya
Soru onemli kardesim ya hepsi es geciuor en sinir oldugum sey falin son noktasi o eger cevap tam degilse yine fal baktiriuorsun
bu aralar kendime söz vermeme rağmen yine dayanamayıp attığım için dennis kalsın şimdilik o zaman ilerisi için aklımda bulunsun.. ben alexten iade aldım çok kötüydü bana falı, yağmur o sitede en nefret ettiklerimden biri oldu. dediğin gibi başka fallara yönlendirmesi çok saygısızca geldi bana. bana ilk baktığı falda 2016 için bir şeyler söylemişti, sonra söylediklerinden biri çıkınca tekrar gittim tekrar geldiğimi görünce direk diğer fallara yönlendirmeye başladı ve ilk falında söylediği şey için "bunu şimdi göremem, bunun için 2016da katina at, bunun için 1 ay sonra kahve için tekrar gel" vs diye konuştu, yorumda da söyledim ama yayınlanmadı. çok paragöz bir kadın, şimdi üstünden geçtiği için net konuşabiliyorum ve o zaman çıktı sandığım şey çıkmamış, hiçbiri çıkmamış söylediklerinden. ikinci falı ilk haftadan patladı zaten. venüse hiç atmadım, merak ettiklerimden biridir ama. nesibenin önceki falları hep çıkmıştı son falı çıkmadı ama iyki de çıkmadı o fal çok moralim bozulmuştu çünkü
Alexden niye iade aldin canim? Iki alex var orda biriii beni saolsun guzelce bi aglatmisdi o zamanlar..tam ismini hatirlamiyorum fotorafi pembeli gibiydi igrencdi .. Diger alex tek alex yazani ben baya beyendim cok mantikli konustu bana iki kere attim ona.. Yagmura katiliyorum o aralar kafayi yiyodum kahve attim sora aaa buuu soruyu cevaplamam icin katina atmalisin dedi onu da attik hrneyse.. Bidsh da atmadim ama nokta atisliydi hakkini yiyemem henüz oda cikmadi ztn hepsi beklemede .. Venüsü anlatmisdim ztn sans. Nesibenin de cikip cikmamasina pek takmiom acikcasi ama ben o kadinin yönlendirmesini seviyorum yani birisi mesela söyle böyle yap dediyse ilkönce gidip tekrar nesibeninkini acip dinliyorum bilmem neden.. Bu arada yildizanla ya astroloji atmisindayanamadim attim demin.. 5. siradayim bakalimm neler bilcek
aynı alexten bahsediyoruz bence biri çok kötü olan alex sanırım.. kahve atmıştım ben hiç beğenmedim onu da geçmiş ve an alakasızdı 6 dk konuşmuş sürekli kelime tekrarları vardı fakat kibar biriydi iade alırken özür falan dilemişti vicdan yapmıştımyağmurun falı olumluysa umarım çıkar sana ama.. bana ilk falında olumsuz yorum yapmıştı neyse ki dediği gibi olmadı hoş şuan o konu umrumda da değil aslında.. venüs yorumunu biliyorum o yüzden merak ettim bende umarım çıkar sana da sonuç olarak. nesibenin tavsiyeleri kesinlikle önemli, hatta ben aynı konu için nesibe ve selenaya atmıştım ikisi de tavsiye konusunda tam tersini söylemişti. nesibe "yapma" derken, selena "yap" demişti, ben işime geldiği için selenayı dinledim ama nesibe haklı çıktı.. sonra nesibeye tekrar gittiğimde ilk lafı " tavsiyelerime uyulmadığını görüyorum" olmuştu :) ama nesibe son falında da bu konudan patladı işte, yine uyardığı bir şeyi bu sefer dinlemedim sonuç dediği gibi olmadı. ama o falda bir gariplik vardı durup dururken rahatsız olmuştum, nesibe de beğenmediğimi hissetmiş olacak ki soruma cevabı iki satırla geçiştirmişti.. ya yıldızablayı umarım beğenirsin seka01 iade almış çünkü normalde bizim onla beğendiklerimiz hep aynı çıktı şaşırdım
Nedibede bende birseye uymadim gecenlerde sora fal atim dediki birseyler olmus dedi sanki dedigimi yapmadin dedi dira zaten benim o olumsuz olay oldu onun üstüne tekrar tavsiye verip olumlu olcak dedi bakalimm simdi nolcak. Yildizi bekliyorum cnm sanirim yarin anca yollar. Tellweyi kapatmisdim tekrar actim yani eski fal felan okuma imkani yok o yuzden merak ediyorum bakalim bilicekmi.. Yarin yazarimm hemen
Ay çöktüm ben
Kizlar bir ekleme daha unutmusum yazmayi . Binnaz Abla ; Selin İmer : ay sonu dedi barisma icin ve dedigi gibi ay sonunda oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?