Binnaz Abla

Banada Rezzan ablanın verdiği tarihlerde net olanlar çoğunluktaydı onlarda çıkmadı Sadece bir tek olay kaldı henüz zamanı dolmayan ki oda net bi tarih bakalım bu çıkarmı bilmiyorum.Bana yüzde 90 ı çıkmadı umarım sizlere çıkar.

kizlar rezzan abla bana hiic. zaman vermiyor size de oyle mi bide sordugum kisi disinda bisey soylemiyo tutarli yine ama bilemiyorum

5 6 kere fak baktırdım rezzan ablaya bana son 3 faldır aralık diyo. Öncesinde zaman sorduğum halde söylemiyodu göremeyince söylemiyo galiba öyle geldi bana canım

5 6 kere fak baktırdım rezzan ablaya bana son 3 faldır aralık diyo. Öncesinde zaman sorduğum halde söylemiyodu göremeyince söylemiyo galiba öyle geldi bana canım

tesekkur ederim cavap icin canim :) buranin tadi kalmadi pek, falin da kalmadi tadi tuzu nerde eski gunler eski topicleer

tesekkur ederim cavap icin canim :) buranin tadi kalmadi pek, falin da kalmadi tadi tuzu nerde eski gunler eski topicleer

Hahaha sorma canım hala baktırıyorum fal hepsi aralıkta karar kıldı ama inatla hala fala devam:)) ööf ya giden paralarıma acıyorum ama içim sıkılınca dayanamıyorum

Hahaha sorma canım hala baktırıyorum fal hepsi aralıkta karar kıldı ama inatla hala fala devam:)) ööf ya giden paralarıma acıyorum ama içim sıkılınca dayanamıyorum

ben baya bi azalttim aslinda sekerim online neredeyse ayda bir gercek de oyle aslinda :)) bugun bi kiyafete 50 tl vermedim dedim napiyorum ben ne sacma yerlere veriyorum buna veremedim... yok bundan sonra fal bana :)

ben baya bi azalttim aslinda sekerim online neredeyse ayda bir gercek de oyle aslinda :)) bugun bi kiyafete 50 tl vermedim dedim napiyorum ben ne sacma yerlere veriyorum buna veremedim... yok bundan sonra fal bana :)

bende öyleyiim dün alışverişe çıktım diyorum 50 çok vermiyim fala gelince ohoo..bu fal paralarıyla yeni gardrop düzmüştüm kaç kere

Kehriban a baktirdim, ilk falinda yilbasi demis, simdi 4-5 ay diyor

Binnazabla ya kahvede Simal Deniz ve Alev Tansel diye 2 hatun gordum, denesem mi ? Alev hanim yeni sanirim, Simal hakkinda fikri olan var mi?

Kehriban a baktirdim, ilk falinda yilbasi demis, simdi 4-5 ay diyor

Binnazabla ya kahvede Simal Deniz ve Alev Tansel diye 2 hatun gordum, denesem mi ? Alev hanim yeni sanirim, Simal hakkinda fikri olan var mi?

kehribana baktırmıştım bilemem memnun kalanlar varmıdır, ama sanki atıyo gibi gelmişti bana, hani böyle belki tutarsa diye.

kehribana baktırmıştım bilemem memnun kalanlar varmıdır, ama sanki atıyo gibi gelmişti bana, hani böyle belki tutarsa diye.

Hay allah kahretsin.....bana bilmis gibi gelmisti :2:

Tellwe de herkes saliiyor bence.

Istanbul topigindeki Burak a telefonda baktirmaya karar verdim.

Son düzenleme:

üzüldüm hayırlısı olsun..bende zamanları gelince çıkanı çıkmayanı tek tek paylaşacağım:)))

tellwede shalevisraele baktırdım dün medyumhiperle paraleldi oda aralık dedi..
fena değildi çıkar mı bilmem tabi ama denenebilir ucuz

kızlaar bide melek golcu gelmiş tellweye 7 kişiye bakmış daha 5i 5 yıldız vermiş yorumlarda da iyi demişler baktırsam mı ki ööööööööf

Baya oldu benimde baktirmayali. Tutuyorum kendimi ama her an patlayabilirim.simdilik pusuya yattim. Tatlicadi rezzan ve nesibenin kasim sonu aralik basi konusmalar baslar demeleri cikacak mi bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…