- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Canim hemen toplan gelAy çöktüm benVivianLeigh cığım artık uykusuzluktan ve de komplo teorilerinden bayılmak suretiyle dinlenebileceğim
Selin imerin basina saksi dustu galiba hic bilemezdi bir ara selin imer furyasi vardi gecmis zamanFama yla aylin ne demişlerdi canım ?
En berbati da komplo teorileri insan beyninin ne gucu varsa onune seriliyor kendine sasiriyorsunAy çöktüm benVivianLeigh cığım artık uykusuzluktan ve de komplo teorilerinden bayılmak suretiyle dinlenebileceğim
Cok tesekkur canim benim insallah senin guzel gonlundeki de olur. Bugun watsap engelini kaldirdim gecenin ikisi ve hala onlineDua ediorum senin icin insallah
Belkide o da sana bakiyordur canim bence sen hic girip bakma o da senin icin diyordur gece iki napiyor diye..cin iskencesi su whatsup yahuCok tesekkur canim benim insallah senin guzel gonlundeki de olur. Bugun watsap engelini kaldirdim gecenin ikisi ve hala onlinegonlumu bozmak istemiyorum ama bunun sence baska bir anlami var mi
O bende engelliydi engeli kaldirdim cevrimici tekrar engeli koydumBelkide o da sana bakiyordur canim bence sen hic girip bakma o da senin icin diyordur gece iki napiyor diye..cin iskencesi su whatsup yahu
Hic konusmuyormusunuz sizO bende engelliydi engeli kaldirdim cevrimici tekrar engeli koydum
Kizlar bir erkek gece ikide watsapta neden online olur ve ertesin gun erken kalmasi gerek biri buyrun teorilerinize hazirim
Hayir canim hic konusma yok ayriyizHic konusmuyormusunuz siz
Evet bakarak kendimi uzdum ama onun donmesinden cok ben ondan sogumak istiyorum ancak bu sekilde mutlu olurum onla degilHiiç bakma bence moralini bozma durduk yere .. zamana bırak, dönmüyorsa hayırlısı napalım .. herkes mutlu olduğu şekilde yaşasın
bencede bakma engelini de ac ve hic bakmaHayir canim hic konusma yok ayriyiz
Whatsap ve herturlu aplikasyondan nefret ettim artik beynimizi yiyor resmenBence de hiç kurcalayıp kafanda kurmaDilammmm
Bence etme edecekse o seni takip etsinHerkes belkide olmasi gereken yerde ve olmasi gereken bu.bir daha takip etmiyecegimdurduk yere morelimi bozdum neyse eskisi gibi hemem fala sarmadim bu da iyi sayilir
Evet bakarak kendimi uzdum ama onun donmesinden cok ben ondan sogumak istiyorum ancak bu sekilde mutlu olurum onla degil
Iletisimin bu kadar artmasi aslinda iliskiler acisindan cok dezavantaj ama kisi burda irdesini belli ediyor isteWhatsap ve herturlu aplikasyondan nefret ettim artik beynimizi yiyor resmen
Bence etme edecekse o seni takip etsin
Araya araya belalarini bulurlar merak etme sen engelleme ama bakip durma inan seven geliyor bunu da unutmaIletisimin bu kadar artmasi aslinda iliskiler acisindan cok dezavantaj ama kisi burda irdesini belli ediyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?