Binnaz Abla

Cok tesekkur canim benim insallah senin guzel gonlundeki de olur. Bugun watsap engelini kaldirdim gecenin ikisi ve hala online gonlumu bozmak istemiyorum ama bunun sence baska bir anlami var mi
Belkide o da sana bakiyordur canim bence sen hic girip bakma o da senin icin diyordur gece iki napiyor diye..cin iskencesi su whatsup yahu

Kizlar bir erkek gece ikide watsapta neden online olur ve ertesin gun erken kalmasi gerek biri buyrun teorilerinize hazirim

Kizlar bir erkek gece ikide watsapta neden online olur ve ertesin gun erken kalmasi gerek biri buyrun teorilerinize hazirim

Hiiç bakma bence moralini bozma durduk yere .. zamana bırak, dönmüyorsa hayırlısı napalım .. herkes mutlu olduğu şekilde yaşasın

Hiiç bakma bence moralini bozma durduk yere .. zamana bırak, dönmüyorsa hayırlısı napalım .. herkes mutlu olduğu şekilde yaşasın
Evet bakarak kendimi uzdum ama onun donmesinden cok ben ondan sogumak istiyorum ancak bu sekilde mutlu olurum onla degil

Herkes belkide olmasi gereken yerde ve olmasi gereken bu.bir daha takip etmiyecegim durduk yere morelimi bozdum neyse eskisi gibi hemem fala sarmadim bu da iyi sayilir

Evet bakarak kendimi uzdum ama onun donmesinden cok ben ondan sogumak istiyorum ancak bu sekilde mutlu olurum onla degil

Senin yanında değil ve gecenin şu vakti canının sıkkın olmasının sebebi kendisi ..
Bundan güzel soğuma nedeni olamaz bence , senin yanında olacaktı bu duyguları sana yasatmayacakti .. bunları düşün ve kimse için üzülmeye değmeyeceğini .. soğumak da zamanla olacak elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…