Binnaz Abla

Iyiki varsiniz kizlar sizin desteginiz ve enerjiniz bin falciya degisilmez onlar hemen adami baska hayel alemine cekiyorlar

Whatsap ve herturlu aplikasyondan nefret ettim artik beynimizi yiyor resmen

Bence de ya, yok bu saatte niye onlinesin, yok gördün niye cevap yazmadın, yok gece bilmem kaçta girmişsin naptın, ömür törpüsü=) Benim son görülmem falan da açık değildir, kimseninkisini de göremiyorum haliyle, herkese tavsiye ederim aksi çok sağlıksız oluyor. Güzelim ilişkileri bu teknolojiler mahvetti nerde o eski ilişkiler

Cok yakin bir arkadasim beni biriyle tanistirmak istiyor ama ben hep hayir dedim ona ihanet gibi geldi bana bekleyis bile masum olmali.benim basim dik olsun herkes kendi yaptigindan sorumlu derdim ama artik kismetleri cok itmenin bir anlami yok bence

Kizlar bir erkek gece ikide watsapta neden online olur ve ertesin gun erken kalmasi gerek biri buyrun teorilerinize hazirim
O whatsap çok lanet bişey sakın bakma bi daha kendini daha çok üzersin.Ben sırf bugün bu konu yüzünden kendi kendimi bitirip ağladım.Şimdi burda aynı konuyu görünce yanlız olmadığımı anladım.Herşeyin hayırlısı canım bu hayatta.Olmıycaksa da vardır bi hayır Allah belki de daha iyilerini çıkarıcak önümüze.Ama şuan belki bizim düşündüğümüz gibi değil yada belki de düşündüğümüz gibi bunu bilemeyiz bu yüzden sende kendini düşünerek harap etme.Bende bakmıyorum artık sende bakma.Ne kadar az iletişim o kadar rahat kafa bence.

Baktigima bende pisman oldum dun gece baktim birde bu gece dun morelim bozuldu gun boyu uyusuk bir haldeydim bugun tam cevrim ici gordum sinirlerim bosaldi demek ki bir yerde olmak yerine her yerde olmak istiyor.her kizdigimda ne derim kendi kendime biliyor musun ne istiyorsun insanlardan benim o kizin ve digerlerinin umuduyla neden oynuyorsun diye kiziyorum.o konusanda bir umutla konusuyor oysa ki bu iki gunde bir degistiriyor konustuklarini bir ben sabitim bendede boynuzun boyu gokdelen oldu

Ben sildim kullanmiyorum

Ay duygularıma tercüman olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…