Seven baska yerlerde arayisa cikar mi peki canimin iciAraya araya belalarini bulurlar merak etme sen engelleme ama bakip durma inan seven geliyor bunu da unutma
Whatsap ve herturlu aplikasyondan nefret ettim artik beynimizi yiyor resmen
Cok buyuk degil ama gercekten bela bulmasini istiyorumAraya araya belalarini bulurlar merak etme sen engelleme ama bakip durma inan seven geliyor bunu da unutma
O whatsap çok lanet bişey sakın bakma bi daha kendini daha çok üzersin.Ben sırf bugün bu konu yüzünden kendi kendimi bitirip ağladım.Şimdi burda aynı konuyu görünce yanlız olmadığımı anladım.Herşeyin hayırlısı canım bu hayatta.Olmıycaksa da vardır bi hayır Allah belki de daha iyilerini çıkarıcak önümüze.Ama şuan belki bizim düşündüğümüz gibi değil yada belki de düşündüğümüz gibi bunu bilemeyiz bu yüzden sende kendini düşünerek harap etme.Bende bakmıyorum artık sende bakma.Ne kadar az iletişim o kadar rahat kafa bence.Kizlar bir erkek gece ikide watsapta neden online olur ve ertesin gun erken kalmasi gerek biri buyrun teorilerinize hazirim
Kizgin ve kirginim ve kizceler yetisti imdadima iyiki varsiniz
Baktigima bende pisman oldum dun gece baktim birde bu gece dun morelim bozuldu gun boyu uyusuk bir haldeydim bugun tam cevrim ici gordum sinirlerim bosaldi demek ki bir yerde olmak yerine her yerde olmak istiyor.her kizdigimda ne derim kendi kendime biliyor musun ne istiyorsun insanlardan benim o kizin ve digerlerinin umuduyla neden oynuyorsun diye kiziyorum.o konusanda bir umutla konusuyor oysa ki bu iki gunde bir degistiriyor konustuklarini bir ben sabitim bendede boynuzun boyu gokdelen olduO whatsap çok lanet bişey sakın bakma bi daha kendini daha çok üzersin.Ben sırf bugün bu konu yüzünden kendi kendimi bitirip ağladım.Şimdi burda aynı konuyu görünce yanlız olmadığımı anladım.Herşeyin hayırlısı canım bu hayatta.Olmıycaksa da vardır bi hayır Allah belki de daha iyilerini çıkarıcak önümüze.Ama şuan belki bizim düşündüğümüz gibi değil yada belki de düşündüğümüz gibi bunu bilemeyiz bu yüzden sende kendini düşünerek harap etme.Bende bakmıyorum artık sende bakma.Ne kadar az iletişim o kadar rahat kafa bence.
Ben sildim kullanmiyorumBence de ya, yok bu saatte niye onlinesin, yok gördün niye cevap yazmadın, yok gece bilmem kaçta girmişsin naptın, ömür törpüsü=) Benim son görülmem falan da açık değildir, kimseninkisini de göremiyorum haliyle, herkese tavsiye ederim aksi çok sağlıksız oluyor. Güzelim ilişkileri bu teknolojiler mahvetti nerde o eski ilişkiler
Bende mi silsem cok lanetBen sildim kullanmiyorum
Ben sildim kullanmiyorum
Sil ulasmak isteyen heryerden ulasirBende mi silsem cok lanet
Bence de ya, yok bu saatte niye onlinesin, yok gördün niye cevap yazmadın, yok gece bilmem kaçta girmişsin naptın, ömür törpüsü=) Benim son görülmem falan da açık değildir, kimseninkisini de göremiyorum haliyle, herkese tavsiye ederim aksi çok sağlıksız oluyor. Güzelim ilişkileri bu teknolojiler mahvetti nerde o eski ilişkiler
yıldız ablanın bana yazdıkalrını görseniz aklınız hayaliniz dururKizlar yildiz abla kopyala yapstr yapms
canım attım sana falı özelden kendin karar ver:)Bende yıldız abla da sıradayım şimdi siz böyle diyince bi kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?