- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Aslında ben de öyle düşündüm hatta benc benimkine kimse bakmamış hazır bir metin gönderilmişM Motherofdragon ve bana gelen yıldızın falı birbirinden alakasız. öyle böyle değil hem de. bence ikimizin falına farklı birileri baktı
Aslında ben de öyle düşündüm hatta benc benimkine kimse bakmamış hazır bir metin gönderilmiş
Nasil ya cok mu bilmisyıldız ablanın bana yazdıkalrını görseniz aklınız hayaliniz durur
Tellwede hic baktirmiuorum ben canimKızlar telwede nazaana baktıran var mı ? Arattım ismini ama çok az yorum var
cnm benim eskiden ilgi duydugum kişinin hayatına girecek ve bizim aramızı bozucak kızı resmen burnunun dik olmasına kadar ince ayrıntılarına kadar bilmiş valla keske yenıden olsa acyıp karsındakınn dusuncesını ıyı okuyoHayatınıza biri girecek deyip tip mi tarif etmişti? Kısa ama tutarlı bir faldı onunki de bana, bildiği şeyler olmuştu=)
yıldızabla da falı olanlar hemen çekin hemen. copy paste yapıyor. selcuksassa'yla aynı falımız. resmen aynı yaa
Seven baska yerlerde arayisa cikar mi peki canimin ici
2. Firuze vakası desenize. Foyası ortaya çıkan yeni isimle,yeni falcı gibi giriyor yeniden sisteme. O yüzden ben tellwede yeni birini görünce hiç heyecanlanmyorum,kimilir hangi eski facının kaçıncı modifiyesi diye.....yıldızabla da falı olanlar hemen çekin hemen. copy paste yapıyor. selcuksassa'yla aynı falımız. resmen aynı yaa
Ya ben onun anda %100 olduğunu görüşme sonrası bana aynı şeyleri bire bir yazdığında anladım kız anda gerçekten efsane yani şu an bişey merak ediyorsan kesinlikle kaçırılmamalı ama geleceğe takılmamak lazım işte anlık bakım yapılcak zaten geleceği bende bi Asenat başardı
N Nevbaharim Geldi mi canım yorumun, beğendin mi?
yıldız ablanın bana yazdıkalrını görseniz aklınız hayaliniz durur
ya ben seninki gibi bişey görmedim cidden fal değil o upuzun ama boşboş bir metin sadecesenin beğenmediğini görünce dedim heralde geçmiş, şuan çok sallamasyondu da beğenmedi ama fal yokki ortada
Burası sayesinde 1 balon daha söndü desenize.Sahtekarlar,nasıl AKIL EDEMYORLAR açığa çıkacaklarını,bu nasıl özgüven,kendini bilmezlik.......yıldız abla.... içi bommmboş bir balon..inanamazsınız. o falı kime gönderse uyar.özelden banada atarsanız sevinirim.
ben hatta şöyle söyliyim açığa çıkmıcak olsam hemen buraya yapıştırabilirim. bu kadar genele hitap eden bir fal olmaz..
ben yıldızname yollamışım gelmiş bana yıldızname yollamışsın senin için kartlarımla bir açılım yapayım demiş ya.:)))sinirim bozuldu.bu kadar yıldır meşhur bir hocanın yaanında çalıştığını su falı baktığını yaz sonra yıldızname yollayana kart açılımı yapıp birde üstüne kişilk analizi ve tavsiye gönder tam bir felaket..emek vermiş diyicem ama kopyala yapıştır olmasından bile şüpheliyim...
yıldız abla.... içi bommmboş bir balon..inanamazsınız. o falı kime gönderse uyar.özelden banada atarsanız sevinirim.
ben hatta şöyle söyliyim açığa çıkmıcak olsam hemen buraya yapıştırabilirim. bu kadar genele hitap eden bir fal olmaz..
ben yıldızname yollamışım gelmiş bana yıldızname yollamışsın senin için kartlarımla bir açılım yapayım demiş ya.:)))sinirim bozuldu.bu kadar yıldır meşhur bir hocanın yaanında çalıştığını su falı baktığını yaz sonra yıldızname yollayana kart açılımı yapıp birde üstüne kişilk analizi ve tavsiye gönder tam bir felaket..emek vermiş diyicem ama kopyala yapıştır olmasından bile şüpheliyim...
Burası sayesinde 1 balon daha söndü desenize.Sahtekarlar,nasıl AKIL EDEMYORLAR açığa çıkacaklarını,bu nasıl özgüven,kendini bilmezlik.......
Cok sinir bozucu ya insanin duygulari ie bu kadar oynanir herkes hassas zaten!!bunlar buraları hiç kontrol etmiyorlar heralde, bir yere kadar salak yerine koyabilirler ancak
Cok sinir bozucu ya insanin duygulari ie bu kadar oynanir herkes hassas zaten!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?