Binnaz Abla

Aslında ben de öyle düşündüm hatta benc benimkine kimse bakmamış hazır bir metin gönderilmiş

ya ben seninki gibi bişey görmedim cidden fal değil o upuzun ama boşboş bir metin sadece senin beğenmediğini görünce dedim heralde geçmiş, şuan çok sallamasyondu da beğenmedi ama fal yokki ortada

Benimkide kotu uyan ve kim oldugunu hatirla yaziyo kuantum sayfasndan alinma

Hayatınıza biri girecek deyip tip mi tarif etmişti? Kısa ama tutarlı bir faldı onunki de bana, bildiği şeyler olmuştu=)
cnm benim eskiden ilgi duydugum kişinin hayatına girecek ve bizim aramızı bozucak kızı resmen burnunun dik olmasına kadar ince ayrıntılarına kadar bilmiş valla keske yenıden olsa acyıp karsındakınn dusuncesını ıyı okuyo

Seven baska yerlerde arayisa cikar mi peki canimin ici

Ben de aynı durumdayım, ayrılalı bir ay bile olmadı ama benzer arayışlarda olduğunu duyuyorum.
Ama sakın unutma sevgi aşk gözden kolayca çıkarabileceğin bir şey değil. Ne olursa olsun emek verirsin geri kazanmak için uğraşırsın eğer karşı tarafta benzer bir tepki yoksa zorlamanın anlamı yok, sadece kendini yorarsın.
Durumunu bilmiyorum ama zor hem de çok zor, her şeyi sil kendini dinle biraz. İyileşme sürecini uzatma sürekli canını acıtarak. Senin olan sana döner zaten eğer dömezse de kader sana daha iyisini getireceği içindir :)
Muhtemelen hepinizden küçüğüm Haddime değil tavsiye vermek ama tüm samimiyetimle söylüyorum, hepimiz iyi olacağız inşallah :) Sadece biraz daha sabır

yıldızabla da falı olanlar hemen çekin hemen. copy paste yapıyor. selcuksassa'yla aynı falımız. resmen aynı yaa
2. Firuze vakası desenize. Foyası ortaya çıkan yeni isimle,yeni falcı gibi giriyor yeniden sisteme. O yüzden ben tellwede yeni birini görünce hiç heyecanlanmyorum,kimilir hangi eski facının kaçıncı modifiyesi diye.....

ALLAHTAN BURASI VAR.

Birde sunu düşünyorum,bende böyle fal-gelecegi görme gibi bir yetenek olsa telwede en az 150 fala 3 kurusa bakmam için ya online diğer fal sitelernden haber gelene veya adımı duyurmak için GEÇİŞ süreci olarak kullanırım. Ha niyetim buysada DURUST OLMALIYIM.Ya da insanlara yetenegımı kullanarak 3'e 5' bakmadan yardım etme amacında olmalyım......

N Nevbaharim Geldi mi canım yorumun, beğendin mi?

yıldız ablanın bana yazdıkalrını görseniz aklınız hayaliniz durur

ya ben seninki gibi bişey görmedim cidden fal değil o upuzun ama boşboş bir metin sadece senin beğenmediğini görünce dedim heralde geçmiş, şuan çok sallamasyondu da beğenmedi ama fal yokki ortada

yıldız abla.... içi bommmboş bir balon..inanamazsınız. o falı kime gönderse uyar.özelden banada atarsanız sevinirim.
ben hatta şöyle söyliyim açığa çıkmıcak olsam hemen buraya yapıştırabilirim. bu kadar genele hitap eden bir fal olmaz..
ben yıldızname yollamışım gelmiş bana yıldızname yollamışsın senin için kartlarımla bir açılım yapayım demiş ya.:)))sinirim bozuldu.bu kadar yıldır meşhur bir hocanın yaanında çalıştığını su falı baktığını yaz sonra yıldızname yollayana kart açılımı yapıp birde üstüne kişilk analizi ve tavsiye gönder tam bir felaket..emek vermiş diyicem ama kopyala yapıştır olmasından bile şüpheliyim...

Burası sayesinde 1 balon daha söndü desenize.Sahtekarlar,nasıl AKIL EDEMYORLAR açığa çıkacaklarını,bu nasıl özgüven,kendini bilmezlik.......

sana falımı gönderiyim şimdi telweye küfür dolu mesajlar atıyordum da kesinlikle aynı fal yazdığın şeylerden belli evet herkese uyan bir fal hatta sonunda söylediği şeyi bana sadece ilkay söylemişti

Burası sayesinde 1 balon daha söndü desenize.Sahtekarlar,nasıl AKIL EDEMYORLAR açığa çıkacaklarını,bu nasıl özgüven,kendini bilmezlik.......

bunlar buraları hiç kontrol etmiyorlar heralde, bir yere kadar salak yerine koyabilirler ancak

geçenlerde rüya yorumu atmıştım tellwe'ye , havuza atmıştım biri yorumlamış hemen. Önce internetteki klasik tabirlerden kopyala yapıştır yapmış. Sonra eski sevgilimin yaşını falan söyleyip böyle bir kişi var sana evlenme teklifi edecek falan demiş. ben okuyunca çok güldüm çünkü rüyamdan öyle bir şey çıkarması mümkün değildi.. yani benim bütün eski fallarımı görebiliyor oradaki falcılar ve benim sormuş olduğum sorulara göre yorum yapıyorlar

Cok sinir bozucu ya insanin duygulari ie bu kadar oynanir herkes hassas zaten!!

ya nasıl sallamışsa bildiğin ilkayla aynı şeyi söyledi bana ya, ilkay telwenin dandik falcılarından olsa ondan gördü diycem de o da yok. valla herkese uyan bir taslak hazırlamış kendine kime ne yutturursam. tellwenin rezilliği bir kere daha gündeme oturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…