Binnaz Abla

Benim durumumda ayni kixlar benim eski beyzademde bir hafta once seninle ilerde aramizda oyle birsey olmaycak dedi hayal kurma.Aradan bir hafts gecti gece oniki aradim biriyle konustu tam yarim saat su anda iki kisiyle konusuyorum dedi ben de allah artirdin dedim .Kocaeline tasincak iki haftaya orda da ortamim arkadaslarim var dedi.Bir de ustune seninle aramizda bir cacik olmaz bu saatten sonra dengesiz tam yedi ayimi verdim daha once nisanlisi buna yalan soylemis yani ihanete ugramis bana da senden hoslaniyorum haftasonu geldigimde gorusuruz dedi pislik beni hep tuttu ben de dayanamafim sen tehlikeli adamsin dedimsaydirdim .Ruh halimi bozdu o da daha beterini yasasin.Uc kisi nurbanu naira laf cafe canan bilenlerdi gecmiste cok capkinliklarini kandirildigini karakterini birebirsoyleyenler bunlar.Salakligima mi yaniyim neye yaniyim bilmiyorum

tatlım en azından sonunda açık sözlü davranmış pislik.. boşver gerçekten bir cacık olmaz, öyle adam ömründen ömür yer valla erken yaşlandırır uzak dur aman diyeyim, çok daha iyi insanlar var sen etrafına bak tatlım

Kızlar sanırım sadece binnaza yollanılan falları sadece kişi kendi görebiliyor yani eski falını kime gönderdiysen o görüyor sadece çünkü diğer türlü olsaydı herkes aynı yorumu yapardı biri asla derken diğeri kesinlikle diyor ama telwede bu yok sanırım tek güvenilir yer binnaz yazık valla insanların umuduyla oynamak anca böyle sahtekarlara yakışır zaten pislikler

Hiçbir şeye yanma kurtulduğuna sevin bence canım her ilişki bir ders oluyor bundan sonra daha temkinli oluyorsun ve hareketlerini analiz edip karşı tarafın iyi mi kötü mü olduğunu şıp diye anlıyorsun

canım telwede de herkes sadece kendi falını görebiliyor, telwe yönetiminin de müşteriyi koruyan bir tavrı var fakat orada yorumcular biraz daha bağımsız çalıştıkları için böyle şeyler oluyor. Binnaz yönetimi kadar profesyoneli yok orası ayrı tabi

Binnazda da doğru düzgün falcı yok işte olsa orası daha iyi olcak ama şu herkese bayılanların tatlişko kafasını çözemedim ben

Kızlar nur Banu ya daha once fal baktıran var mı. Benim falıma baktı. Genel olarak fama ve aylinle aynı. Olumlu. Herkese mi olumlu diyorlar diye merak ettim

Bilmiyorum mathildame sonkonusmamizda ben saydirdim ben de bugun telefon acicam zaten gidiyorsun bana yakismadi o laflar diycem.Sonra da kapaticam teli ben de onume bakiyorum artik ben de biriyle gorusuyorum diycem.O her halti yiycek ben kenarda durucam nasil olsa bu kiz burda gorsun oyle olmadigini ters kose olsun bakalim nasil bir duyguymus

bana sorarsan sessizlik her duruma en güzel cevaptır,tecrübeyle sabit konuştukça batıyorum mesela konuşunca

Napicam seka peki konussam ne dusunur biraz akil verseniz napicagimi bilmiyorum cunku

Napicam seka peki konussam ne dusunur biraz akil verseniz napicagimi bilmiyorum cunku
bir kere yakışmadı bana bu konuşma diye araman onu ters köşe yapmaz aksine bir yerlerde onu beklediğini tasdik eder. Sürekli bir şeyler yapma isteğini çok iyi anlıyorum,zaman zaman ben de kendimi tutamıyorum en iyi hadicanimsendee bilir kriz zamanlarımı ama eğer gerçekten onu umursamadığın görüntüsü vermek istiyorsan; bu iyi ya da kötü açıklama yapmakla olmaz. O yokmuş gibi davranıp sessiz kalmakla olur. Tabi ki önce ne yapmak istediğine karar vermen lazım, ona nasıl bir izlenim bırakmak istersin önce bunu düşünmelisin.

yıldız abladan iade isteyince hiç ses çıkmadı falın kenarındaki profil fotosuna tıklayınca profilinin açılması gerekirken
falcılar sayfasına yönlendiriliyorum ne hikmetse kara listeye mi aldı sizce?

yıldız abladan iade isteyince hiç ses çıkmadı falın kenarındaki profil fotosuna tıklayınca profilinin açılması gerekirken

bizim iadeler geldi canım şimdi falcının sayfasını da askıya almışlar, sen de mi iade istiyordun bir dolandırıcıyı daha çökerttik şimdilik..

bizim iadeler geldi canım şimdi falcının sayfasını da askıya almışlar, sen de mi iade istiyordun bir dolandırıcıyı daha çökerttik şimdilik..
Ne tellwede ne de Googleda aratınca yıldızabla-tellwe diye çıkmıyor.

Evet yıldız ablayı çökerttik ama yıldız abla sistemden gittiği anda-günde Aysunbacı diye biri girmiş sisteme. Zamanlama çok manidar geldi bana.Modifiye eskiler,yeni isimler,tekerrür eden olaylar.....

aslında hata bizde tellwe falcılarına hatta yazılı fallara prim vermezsek bunlar azalarak biterler gibi geliyor.. sadece tellwe de değil bunlar yakaladıklarımız, aylar önce byvde şehrazatın şu falında bize birkaç gün arayla aynı falı göndermesi, binnazda umut ışığın kopyala yapıştır falları. daha bir sürü kişi var, bazısı farklı isimle başka sitelerde bakıyor falan. ne çıkarsa hep bu yazılı fallardan çıkması tesadüf olamaz. yazılı fallara güvenilmeyeceğini tekrar görmüş oldum. falları çıkan famadan bile şüphe ediyorum çoğu zaman

Supersiniz kizlar ya

Falcıların dikkatine,

Hile dedektörü ayağınıza geldi. Tarot, kahve, katina fallarınıza ince ayar çekilir, kopyala yapıştır fallarınız hemen açığa çıkarılır, anında tespit edilir. O yüzden KK kadınlarını kandırmaya teşebbüs etmeden önce bir daha düşünün.

İmza: Bir dost

)))

Düşük puan ver canım onlar yüzdelerinin düşme kaygısıyla iade veriyorlar. 1 yıldız verirsen mecburen iade eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…