- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
bizim iadeler geldi canım şimdi falcının sayfasını da askıya almışlar, sen de mi iade istiyordunbir dolandırıcıyı daha çökerttik şimdilik..
Düşük puan ver canım onlar yüzdelerinin düşme kaygısıyla iade veriyorlar. 1 yıldız verirsen mecburen iade eder
Bir yildiz kaydi
WAYYY, nükteninde böyle oikiden vuranı....Süper.Bir yildiz kaydi
Ben atmadim ama atabilirdim de parayla rezillikWAYYY, nükteninde böyle oikiden vuranı....Süper.
Tellwe yönetmne yazsana durumu,bu durumda top onlarda saırımayyy çok sevindimmm aferin bize:)) her ne kadar henüz iademi yapmamış olsalarda..yaparlarmı sizce?
Napicam seka peki konussam ne dusunur biraz akil verseniz napicagimi bilmiyorum cunku
Dile,kelimelere hakimiyet konusunda Atart'a rakip mi var ne:) Bayıldım.Falcıların dikkatine,
Hile dedektörü ayağınıza geldi. Tarot, kahve, katina fallarınıza ince ayar çekilir, kopyala yapıştır fallarınız hemen açığa çıkarılır, anında tespit edilir. O yüzden KK kadınlarını kandırmaya teşebbüs etmeden önce bir daha düşünün.
İmza: Bir dost
ayyy çok sevindimmm aferin bize:)) her ne kadar henüz iademi yapmamış olsalarda..yaparlarmı sizce?
Dile,kelimelere hakimiyet konusunda Atart'a rakip mi var ne:) Bayıldım.
Esta piti piti efendim=)
Beğenmene sevindim[/QUOT
Dediğim gibi yeni falcılar yüzdelerinin düşmemesi kaygısıyla yapıyorlarDemek iade konusunda cok iddialiydi nasil kendilerinden eminler hayret
Demek iade konusunda cok iddialiydi nasil kendilerinden eminler hayret
Canim allahtan almissiniz geri parayida gectim insan sinir oluyor ne curet yaniDediğim gibi yeni falcılar yüzdelerinin düşmemesi kaygısıyla yapıyorlar
Evet bayağı iddialıydı bu abla, beğenmediğiniz takdirde hemen iade ediyorum tarzında bir şey yazmıştı. O ne özgüven o sanırsın fal bakıyor=)
Dile,kelimelere hakimiyet konusunda Atart'a rakip mi var ne:) Bayıldım.
meryem ana kim atart anlamadim ben canimŞampiyon belli, 2. kim Capellam, Yıldızabla tekrar Meryem Anasına gitsin bu kez el değil , akıl fikir istesin :)))
meryem ana kim atart anlamadim ben canim
Ben hic girmiyorum tellweeye canim ondan bilmiuorumKız bu yıldız ın tanıtıcı yazısında kimden el aldığını, onun yanında çalıştığı yazılmıştı? ismi attım mı, hani demiş ya küçükken annemle bi falcıya gittim , bana el vermesiyle başladım falan fisman :)
Ben hic girmiyorum tellweeye canim ondan bilmiuorumolay oldu yine sen napiosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?