Binnaz Abla

Bende yolculuk yapiyorum biraz kafa dagitmaca basim agridi hava asiri sicakti bugun

Bir vakit ten ne anlamalıyım? 1 gun, 1 hafta, ay, yıl ? Ne kadar açık uçlu ya

Kızlarrrrr tekrar ben :)) konuşmalarınızı takip ediyorum şu yıldız ablaya atiyim dedim sonra çekin dediğinizi gördüm hemen cektim ve yesilcingeneye katina attım? Tutarlı mı dedikleri çıkıyor mu ya da çıkan var mı yardım eder misinizz

Selam kızlar çok eski bir üye olmakta birlikte burada yazanlar doğrultusunda popüler bulduklarıma fal attım benimde favorilerden biri naazz dı dün onun tekrar döndüğünü görünce bi bakayım dedim sisteme en son 4 gün önce girmişti birde sizin yorumlara bakıp yıldızablaya attım falım ne oldu diye bugün kontrol ettim ne yıldız abla sistemde ne da naazz içimdeki his naazz ın yıldız abla olarak döndüğünü söylüyor ayna anda girip ayna anda yok olmaları benim için büyük hayal kırıklığı oldu

Tatlım selam, evet aynı günlerde görünüp yok olmaları manidar ancak naaz a sen de atmışsan bilirsin mesela burda yıldıza atan arkadaşlar tam bir sahtekar olduğunu kanıtladı, bir de parapsikolog ile aynıymış. naaz bu kadar sallamasyon olamaz diye düşündüm, ama işte naazın 4 gün önce girdiğini ben görmedim , yıldız da belki sistemden atılmıştır. Gerçöekten gerçek naaz gelse ben de sevinirdim çok

ben bi kahve bi katina attım, henüz çıkmadı çünkü yeni baktı ancak kahvesi çok daha başarılıydı benim için ve çok isabetli :)

Şimdi tekrar sistemi kontrol ettim naazz sistemde gözüküyor Melisa sen falı ne Zaman gönderdin naazz a inşLlah gerçek naazz geri dönmüştür çünkü bende nerdeyse herşeyi bilen Ender kişilerden birİydi

naazz
5 gün önce
Duydum ki sevenlerim beni burda görmek istiyorlarmis. Bende onları kırmayıp uzun süreden sonra tekrar buradayım. Sevgiler
5 gun once yazmıs ama dönmemis

Canım 2 saatten fazla oldu ay cok sevındım bana da bılır ınsallah

Canım 2 saatten fazla oldu ay cok sevındım bana da bılır ınsallah

nazın proflini ben göremiyorum ama başa dön diyo arama butonunda linkini atar mısın ? naaaz yazdım olmadı, naazz yazdım yok naz hayır, Naazz a hayır :)

En son 1 yıl önce bakmış zaten melisacım mümkünse falını çekme içimizdeki kurban sen ol zaten gerçek naazz sa hiç pişman olmazsın :))

Şampiyon belli, 2. kim Capellam , Yıldızabla tekrar Meryem Anasına gitsin bu kez el değil , akıl fikir istesin :)))
Sampiyonu zaten biliyorsun:)

2. Hadicanımsende. O da pek nüktedan ve keyifli yazdıklarını okuması. Ben çok "dan-dan" oldugum için kıvrak zekalı ve ince nükteli insanlara bayılıyorum.

Vivian'ın da "bir yıldız kaydı" lafına bayıldım. Malum kayan! falcının da adı yıldzablaydı:) Ben onun profil resmine 20lik bir kızın resmni koyup adına "abla" eki koymasını itici bulmuştum. Abla deyince daha yaslı baslı birsey beklyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…