- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Bende yolculuk yapiyorum birazben de atmadım da, furya başlayınca girip okumuştum aklımda Meryem diye kalmıi, ordan yeşilçingeneyi sevdim anlık analiz geçmiş falan çok iyi, enerjisini sevdim. Napıyım canım , işten geldim kayfemi yaptım oturuyorum,çok yoruldum. Sen napıyosun :)
Bir vakit ten ne anlamalıyım? 1 gun, 1 hafta, ay, yıl ? Ne kadar açık uçlu ya
1 hafta ya da ay diye sanıyorum 1 sene çok uzun=)
Bende yolculuk yapiyorum birazkafa dagitmaca basim agridi hava asiri sicakti bugun
Selam kızlar çok eski bir üye olmakta birlikte burada yazanlar doğrultusunda popüler bulduklarıma fal attım benimde favorilerden biri naazz dı dün onun tekrar döndüğünü görünce bi bakayım dedim sisteme en son 4 gün önce girmişti birde sizin yorumlara bakıp yıldızablaya attım falım ne oldu diye bugün kontrol ettim ne yıldız abla sistemde ne da naazz içimdeki his naazz ın yıldız abla olarak döndüğünü söylüyor ayna anda girip ayna anda yok olmaları benim için büyük hayal kırıklığı oldu
Kızlarrrrr tekrar ben :)) konuşmalarınızı takip ediyorum şu yıldız ablaya atiyim dedim sonra çekin dediğinizi gördüm hemen cektim ve yesilcingeneye katina attım? Tutarlı mı dedikleri çıkıyor mu ya da çıkan var mı yardım eder misinizz
hadi ya keşke kahve atsaydım :)) naazz a kahve attım ben nasıl oooben bi kahve bi katina attım, henüz çıkmadı çünkü yeni baktı ancak kahvesi çok daha başarılıydı benim için ve çok isabetli :)
Canım 2 saatten fazla oldu ay cok sevındım bana da bılır ınsallahŞimdi tekrar sistemi kontrol ettim naazz sistemde gözüküyor Melisa sen falı ne Zaman gönderdin naazz a inşLlah gerçek naazz geri dönmüştür çünkü bende nerdeyse herşeyi bilen Ender kişilerden birİydi
Canım 2 saatten fazla oldu ay cok sevındım bana da bılır ınsallah
Sampiyonu zaten biliyorsun:)Şampiyon belli, 2. kim Capellam, Yıldızabla tekrar Meryem Anasına gitsin bu kez el değil , akıl fikir istesin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?