Binnaz Abla

Bir de Atartım, eski sayfaları okurken sen daha yeni üye oldugun için sen falcı ismi vermeye cekinmiş,dönemin aktif üyeleri sana bile! şüpheyle yaklasmışlarKoptum inanKız bu bizim kız,kk. kadınları dedim içimden:) Ne hallere sokmus bu falcı tayfası bizi dedim

Hepimiz süperizzz , maiallah, sübhanallah inşallah Adnan Hoca nın kedicikleri gibi:))

Aynen öyle ergen ergen bi foto koymuş ablalar yisin onu :)

Sen mi dan dan sın, benim gözümde de aslında böyle lafını sakınmayan ama kızsa da ona kırılamayan ,koruyup kollayan , yarasını sakınan başkasına derman olan , içi okyanus derini Perihan abla kıvamında bi Capella canlanır hep :)

Tesekkur ederimAtartım. Kalp kalbe karsıdır lafı KESİNLİKLE bosuna değil:)

Evet ya çok iyi anımsıyorum o günleri teasadüf burayı bilmezdim bile o zaman binnazda baktırırken falcı isimlerini google dan ararken burayı görmüştüm, önce misafir okyycuydum hatta hiç unutmam önerime lale gül ile başlamıştım, o zamanlr şimdi burda olmayanlar vardı millet reklam diye üstüme gelmişti :))

Bende ilk binnazd elmas var ona atmistim yil 2013 mu neydi

Ah ah bende fal baktırmaya bir Gül Dikenvardı Bakırköy'de fal bakıyordu onunla başladım bir kaç kez gittim reelde bugüne kadar gittiğim en iyi falcıyı sonra o da yok oldu bir gün baktım Adnan hocanın kedilerden olmuş :))) sanal da ise Nesibe hatta hiç unutmam o Zaman kahve falı bakıyordu tabi ben sorumu sorulur bilmediğim için bomboş göndermiştim falı bir dinlemiştim gecenin 3 ü zırıl zırıl ağlamıştım o ilk falı efsaneydi sonra kahve falını bakmayı bıraktı yine seviyorum onu dürüst en azından ama bir daha öyle fal bakamadı bana

ELMAS sezer , 2013/2014 evet :))) binnazda o zaman bu kadar yorumcu da yoktu belki o yüzden hepsini denemişimdir o zamanlar :)
Bir kiz vardi ya ismini unuttum onada cok atardim genc bir kiz saci yandandi uzun of hatirlayamadim eskilerden aklina gelen varmi o zaman o kiz baya populerdi birde ruzgar diye bir cocuk vardi ona atardim sonra selma ..selma bombos sifirdir

Bir kiz vardi ya ismini unuttum onada cok atardim genc bir kiz saci yandandi uzun of hatirlayamadim eskilerden aklina gelen varmi o zaman o kiz baya populerdi birde ruzgar diye bir cocuk vardi ona atardim sonra selma ..selma bombos sifirdir

yok valla kimdi ki, muhakkak denemişimdir ama bi ara kafam attı hepsini sildim, ıyy Selma deme bana ıykk böykk, bi Müjgan vardı ya dehşet bilmi bana kadın bugünleri görmüş ama yok artık o da , kimler vardı bi nostalji yapalım , deniz devrim vardı o çok isim değişti, çağan hiç değişmedi, bilge hep aynı kaldı,Esin hala duruyo mu bilmiyorum Efsun vardı, Marzuka hep aynı :/ o kız kimdi ki belki başka bie mecrada başka bi isim altında ona da baktırmışızdır , uçan kaçan kalmamış ne de olsa :)))

Ya atart o kizin adini bir turlu animsamiorum hatta ruzgar onun nisanlisiymis bir falda soylemisti o zaman saf oldugum icin a bu kizda cocuga soyler demedim aklima bile gelmemisti fallarda cikmadi Hep bir ay iki ay sonra zamanlar verildi halada ayni ,marzuka sonradan geldi sanirim en eski o selma ,elmas..nimet diye bir kadina cook baktirmistim ama maalesef) durumun olmayacagini da orda bana ilk hala bakim yapan bir kiz var ekin sarpen soylemisti ve dogruydu ..meral saydam o bu hep hikaye

Şaka gibi sanki karşıların da çocuk var.Gerekçeleri neymiş peki Nasıl bir saçma kural öne sürdüler
Kendilerine göre hem falcı hem müşterilerin hakkını kollayan kendi kuralları varmış.iade edemezlermiş:) sinirim bozuldu be salaklar senin iade ettiğin para benim cebime diil yine senin sisteminde kalacak başkasına atıcam sadece.müşterinin gönlünü yapıcaksın ama nerde bunlarda o akıl,hqk hukuk anlayışı...bu sondu gercekten.umarım gercek naz da biryolunvar a falan gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…