cnm atanlar iade aldı sende almalısın.böyle bişey olmamalıMerhaba,
Kurallarımız dahilinde yardımcı olabiliriz. Talebe veya kişilere göre değiştiremeyiz.
iyi Tellweler...
:)))) o tellweler..... neyse....
Boşver canım ya haram zıkkım olsun...daha fazla uğraşamıcamcnm atanlar iade aldı sende almalısın.böyle bişey olmamalı
ayyy çok sevindimmm aferin bize:)) her ne kadar henüz iademi yapmamış olsalarda..yaparlarmı sizce?
geç gördüm ama gelişme oldu mu canım mesaj atmış mıydın yönetime? yapmaları lazım sonuçta herkese falı bu şekilde bunun..
Canım iade etmiyolar...kurallarına uymuyomuş bu isteğim...
Ben baktirmistim sırf tavsiye ve abuk subuk bir faldi çıkmadı zaten. Bana evdeki eski şapkaları at demiş :))))))Kızlar telwede nazaana baktıran var mı ? Arattım ismini ama çok az yorum var
Ben baktirmistim sırf tavsiye ve abuk subuk bir faldi çıkmadı zaten. Bana evdeki eski şapkaları at demiş :))))))
Bana da yapmadı. O siteden iade alamazsin. Hem de KOCAALEM faldi bana defalarca fal baktı sevgilim ayriyiz ne olacak dedim. Kadın bana sanki birlikteymisiz onu kaybetmemek için onu bunu yapacaksım. :))) falına zerre kadar benle alakası yoktu. Ben de iade istedim. 15 lira için bin takla attılar. Ben de falcinin sayfasına yazdım 15 lira derdinde değilim ama insanları kandirmayin. Hakkımı helal etmiyorum yazdım. Malesef sonuç kazık yemekle kaldıkVe tellwe iademi yapmadı sitenin kendi kuralları varmış mış...rezil bir site gerçekten
Evet ya ben de ilk defa duydum. Çok saçma sapanbir falci bence ilk günler çok baktiran olmuştu sonra herkes anladı ne olduğunu. Sapkalarla derdi var ki benim öyle şapkam falan yok yani :)))hiç böylesini duymamıştım
Canim benim tellwede inan falci yok sakin inanma. Onlara bakıp moralini bozma. Bana biri demistiki adamın hayatında 3 kadın varmış biriyle yatiyormus. Biriyle mesajlasiyormus. Biriyle konusuyormis:)))) Allah aşkına bu kadar biliyorsan 10 liraya mi fal bakarsın. Hepsi atmasyon. Hani adamı bilmesem inanicam; ))) dedim vay be benim eskisi nasıl popülermis :))))Ya kizlar nezaman tellweye baktirsammm morelimin icine ediyolar! Yildizabla icin son kredm vardi sora tabi cektim hemen.. Kredm bitsin tellweyi kapatcm diyip rastgele birine yolladim. Olumsuz! Byv, falsepeti falalem hemen hemeb herkez olumlu ama bu tellwedekiler fecibolumsuz cikiyo bana.. Anlik iyi analiz yapiolar bide.. Inanir gibi oluyorumm oooff
Canim benim tellwede inan falci yok sakin inanma. Onlara bakıp moralini bozma. Bana biri demistiki adamın hayatında 3 kadın varmış biriyle yatiyormus. Biriyle mesajlasiyormus. Biriyle konusuyormis:)))) Allah aşkına bu kadar biliyorsan 10 liraya mi fal bakarsın. Hepsi atmasyon. Hani adamı bilmesem inanicam; ))) dedim vay be benim eskisi nasıl popülermis :))))
Canim tellwede tek tük öyle falci inanma sen valla ben sana o siteye 5 kuruş verme derim inan bana ben aylarca onlara para yedirdim çok olumlu bakanlarda oldu çok olumsuz bakanlarda ama tutan olmadı orda gelmicek dediler geldi. Yani bence boşa kredi harcama derim. Bekle olumlu yorumları. . İyi düşün ama takılma. .. sen iyi falci olsan 10 liraya bakarmisin kopyala yapıştır onlar. Sesli fal bakanlara daha çok inanıyorum bu yüzdenYa yuh ya.. Yok buna bende inanmazdim ama " yok yipranmiss bu iliski.. Geri dönüs olmicak hissler azalmis eski sevgi kalmamis.. Dönse bile olmicak, sizin hayatinizs baskasiyla devam etceksiniz gibi seyler " yaziyo tellwedekiler bana.. Öbür siteler tam tersi ama anlamadigim tellwede hani ani ve gecmisi bilince ister istemez gelecekle ilgili morelim bozuluyor
Kimdi böyle konusan falcı tatlım,adı ne?Ya yuh ya.. Yok buna bende inanmazdim ama " yok yipranmiss bu iliski.. Geri dönüs olmicak hissler azalmis eski sevgi kalmamis.. Dönse bile olmicak, sizin hayatinizs baskasiyla devam etceksiniz gibi seyler " yaziyo tellwedekiler bana.. Öbür siteler tam tersi ama anlamadigim tellwede hani ani ve gecmisi bilince ister istemez gelecekle ilgili morelim bozuluyor
Canim tellwede tek tük öyle falci inanma sen valla ben sana o siteye 5 kuruş verme derim inan bana ben aylarca onlara para yedirdim çok olumlu bakanlarda oldu çok olumsuz bakanlarda ama tutan olmadı orda gelmicek dediler geldi. Yani bence boşa kredi harcama derim. Bekle olumlu yorumları. . İyi düşün ama takılma. .. sen iyi falci olsan 10 liraya bakarmisin kopyala yapıştır onlar. Sesli fal bakanlara daha çok inanıyorum bu yüzden
Canim tellwede bana olumlu konusanlar geysu serüven yeslcingene byzmelek, diger baktirdiklarim 5 lik veya onlukdu hepside olumsuuuz , yildiz icin 7 kredim vardi tam attiyim dedim bayadir baktirmiyodum tellwede ztn ama yildizi iptal edince birine attim tarotalimi mi öyle bisey.. Neyse.. Haklisin galiba en iyisi takmamak. Diger sitelerde olumlu konusanlara devam baktiriyim bari... Ama tellwe hesabim bugunden itibaren kapandii. Acilmamak üzere
Kimdi böyle konusan falcı tatlım,adı ne?
canım yıldızdan gelen krediyle ben de tarotalımına fal attım berbattı 2 puan verdim soru bile sormadım hesabı kapattım. ben bile daha iyi fal bakardım saçma sapan bir şey o. tellwedekiler falcı değil ya ciddiye alıp da moralini bozma boşuna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?