Binnaz Abla

Hem bana telwedeki falcilardan birisi telefon numarasını vermişti. Sonra ben telefondan fal atmıştım o kadına. Dediği şu ki kendisinin de birden çok hesabı vardı kesin. :))) şu falci bana vefk yapalım dedi falan dedim. Sakın inanma onların hepsinin birden çok hesabı var dedi. Tele öyle dandik bir site yani. Hani belki aralarında bir iki gerçekten falci vardır ama ben artık onlara atmam. En son yesilcingeneye attım. Ondan sonra atmadım yani :))

hani orda ecem23ün hakkını yemiyim mantıklı fal bakmıştı, okuduğum falları da doğruydu ama insan tellwede olunca işte herkeste bir hinlik arıyor.. sözde yıldız da bilmemkimin su falını görmüş 5 yaşındayken falan bende öyle yetenek olacak 10 liraya fal mı bakardım ciddiye alınacak falcı var, aman salla denilecek falcı var salla 7 liralık dandik tarotalimi midir nedir onu. sana olumsuz yorum yapmış, bana da olmayan ilişkim için çok mutluyuz gibi konuşmuş mesela soru bile sorma zahmetine girmedim. falı gönderdikten 15 dk sonra yorum mu gelirmiş az beklet de baktığına inanıyım yani

Fal isine binazdan sora tellweyle devam etmisdim ve baya baktirmistim hele ki o ilk günleri.. Morelim bozuken faldan pek anlamiyordumda shalevisrael diye birine atmisdim bana mail adresini yolladi kezban yok iste bu sorunu haletmemiz lazim yoksa cok kötü fln olcak diyip baya korkutmusdu o anki ruh halimle allahtan atmamisdim...orda dank etmisdi...hepside ilk baslarda olumluydu sora birden hepsi feci olumsuz U dönüsü yapti..bi yanim diyooo okadar begenilen diger taraftaki yorumcular olumluyken bunlara inanma diye amaaaaa isteeee acaba olmuyo degil ya neyse insl begenilen baska tellwe falcisi cikmaz sora merak edip atmak durumunda kaliyorum hah

o kız da tellwenin de kadrolu dolandırıcılarından biriymiş ben atmadım ama kimden duysam aynı şeyi söyledi, sen de yaşamışsın. yok sende büyü var, yok sen ölmüşün de gömenin yok sana bi vefk yapalım falan..kime nerden kitlesem derdinde, biz de umutsuz vaka olunca yediğimiz zamanlar oluyor işte. valla tellwede biri beğenilince de altında birşey çıkar diyorum artık. dünkü kız nasıl bir fal uydurduysa baksa bu kadar tutturamazdı bana

Ayy inanmıyorum. Bana vefk yapalım diyen o shalevisrail di işte o varya bana da mail adresi verdi. Sonra yok vefk yapacakmis beni dolandiracak. Ben yazmadım sakın sakın o kadın tam para tuzağı olumsuz konuşup gel sana vefk yapalım büyü yapalım diyor. Yoksa işin olmaz diyor

Ya bana da vefk yapalım dedi pislik Afedersiniz ama dolandırıcı. ..shalevisrael yazayım da kimse inanmasin. Bana telefonu veren falci dedi sakin vefk falan yaptırma ona diye :)) ya ben o psikoloji ile inanirdim. Kazık yedikce anladım (((

Hahah yoook artikkkk... Ilk fallsrimdan biriydi.. Okadar düsünmüsdümki.. Sora icime sinmedi dedim kesinnn bi b...luk var bu isin icinde sora bidahada baktirmadim .. Aman amann

Dün seniiiin gazina geldimmm dedim vayyy nasil baktiiiysa fala okdr övdün hemen baktiriyim dedim hahah sabah okuyunca burda hemen sildim . Iyiii sallamiss ozmn sana

onun adını ne zaman duysam herkese vefk kitlemeye çalıştığı aklıma gelir. iyiki siz kanmamışsınız ama bunu böyle yüzsüzce yapabildiğine göre inanan çok vardır ne yazıkki..

Dün seniiiin gazina geldimmm dedim vayyy nasil baktiiiysa fala okdr övdün hemen baktiriyim dedim hahah sabah okuyunca burda hemen sildim . Iyiii sallamiss ozmn sana

benim nerdeyse favori falcım olacaktı öyle sallamış diyim benim gazıma gelip burda yazmayan arkadaşım da fal atacaktı bugün hatta artık sallama konusunda ne kadar yetenekliyse ilkayın söylediği sonucun aynısını söyledi

onun adını ne zaman duysam herkese vefk kitlemeye çalıştığı aklıma gelir. iyiki siz kanmamışsınız ama bunu böyle yüzsüzce yapabildiğine göre inanan çok vardır ne yazıkki..
Vardır tabi cnm. İnsan o Üzgün psikoloji ile baksana ayda 300 tl fal atıyor. İnsanı umutlariyla oynuyorlar. Bir falci para pesindeyse hemen kaç; ))))

Vardır tabi cnm. İnsan o Üzgün psikoloji ile baksana ayda 300 tl fal atıyor. İnsanı umutlariyla oynuyorlar. Bir falci para pesindeyse hemen kaç; ))))

bakınız falsepeti yağmur.. en nefret ettiğim falcı listesinde en başta o gelir (gerçekten bakanlar arasında). eğer ben o bilmemne israel denilen kadının namını duymayıp da tellwede fal atan biri olsaydım kesinlikle yerdim, "ya zaten hiçbir şey yolunda değil, baktırmadığım falcı da kalmamış bi de vefk yaptırıyım ne zararı olacak" diye

Haha.. O degilde semaya baktirdim dün ilk kez... Artik piyasadaki bütün falcilsra baktirdim ya

semaya su mu attın canım? ben 2 kere su baktırdım ona beğenmiştim dediği iki konudan biri çıkmıştı

Yok cnm katina attim birkez kahve atmisdim ama okdr begenmemistim simdikini baya begendim yani herseeeeyi bilmis uymayan birsey yok ama birkac yerini pek anlamadim ya.. Trkyde degilim ben o yüzden biraz zorlaniyorum

Yok cnm katina attim birkez kahve atmisdim ama okdr begenmemistim simdikini baya begendim yani herseeeeyi bilmis uymayan birsey yok ama birkac yerini pek anlamadim ya.. Trkyde degilim ben o yüzden biraz zorlaniyorum

Ben de Sema ya şubatta kahve atmistim en geç Nisan iletişim demiş, bu ay da katina attım nisan-temmuz demiş. . Süre uzadı yahu ama kesişim kümesi olan Nisan olsa bari

Ben de Sema ya şubatta kahve atmistim en geç Nisan iletişim demiş, bu ay da katina attım nisan-temmuz demiş. . Süre uzadı yahu ama kesişim kümesi olan Nisan olsa bari

Sendede muhteemel olaylara baktigim zaman diyip mi fala basliyo? Ve bende ilk zamanlama mayis ikinci zamanlama temmuz diyo anlamadim pek mayis ve temmuz arasi mi biseyler olcak anlamina geliyo bu

hadi ya olsun en azından beğenmişsin :) umarım çıkar bana söylediği iki konudan biri dediği tarihte çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…