hadi ya olsun en azından beğenmişsin :) umarım çıkar bana söylediği iki konudan biri dediği tarihte çıkmıştı
Sendede muhteemel olaylara baktigim zaman diyip mi fala basliyo? Ve bende ilk zamanlama mayis ikinci zamanlama temmuz diyo anlamadim pek mayis ve temmuz arasi mi biseyler olcak anlamina geliyo bu
Ya ilk ve ikinci zamanlama diyo sendede öyle iki zamanlamw verip de o zamanlama arasinda mi ciktii? Ve muhtemel olaylara baktigin zmn demesi " olabilir" de olmaya bilir de gibi konusmus gibime geliyo yani sanki netlik vermiyo.. Ama fali baya iyidi . Kahvesini pek begenmemistim katinada nokta atisi bolldu
olabilir bence olmazsa kabahat bende değil anlamında olabilirçok olduğu için baktıralı detayını hatırlamıyorum kelimelerin. ama bana zaman aralığı olarak aralık-şubat demişti mesela, aralık ve şubat arası bir dönemde olacağını kast etmişti öyle de olmuştu. sana da mı bu şekilde yazdı zamanlama derken?
Katina mi kahve miydi peki bu çıkan?
olabilir bence olmazsa kabahat bende değil anlamında olabilirçok olduğu için baktıralı detayını hatırlamıyorum kelimelerin. ama bana zaman aralığı olarak aralık-şubat demişti mesela, aralık ve şubat arası bir dönemde olacağını kast etmişti öyle de olmuştu. sana da mı bu şekilde yazdı zamanlama derken?
Aynen canim ilk mayis iki temmuz yazmis.. Offf benn bukadar zaman nasil bekliycem.. Hic bukadar beklememistimmmm
Ayy bi daha baktırma bari benim gibi zaman uzamasin temmuz - ekim derken yıllar geçecek
Dogru demeki fallari üst üste baktirincs zamanin uzamasi? Cunku zaman olsrak bende zaten hemen hemen hepsi patladi simdi zamani uzatilar.. Bu cok fal baktirmaylami alakali?
Hiç bilmiyorum ki ben de 2-3;aydır bulaştım zamanı geçenler var..evet hep atıyor zamanlar kendime engel olamıyorum ama ya . Beklemek lazım bence.. keşke zamanı geçenleri görüp çıkmıyor diye vazgeçsem ama yine bi moral olsun diye atıyorum
Sezgi candanı deneyebilirsin canımKızlar çok kötü durumdayım lütfen biriniz bana gelecek önemli değil fakat anda ve geçmişte birini önersin binnazdan orda kredim var salaklığıma yanıp yeniden para harcamadan son falı atmak istiyorum lütfen çok kötüyüm
Sezgi Candan Elif Hanzade ve Asenat Kılıç ı dedim hepsi aynı şeyleri söylediler durum için de gelecek içinde ama şu an bana görünen o kadar kötü ve olumsuz ki bir türlü inanamıyorum... Bunlardan başka anda iyi var mıSezgi candanı deneyebilirsin canım
Sezgi Candan Elif Hanzade ve Asenat Kılıç ı dedim hepsi aynı şeyleri söylediler durum için de gelecek içinde ama şu an bana görünen o kadar kötü ve olumsuz ki bir türlü inanamıyorum... Bunlardan başka anda iyi var mı
Yani orda baya bi kredim var artık fala para harcamak istemiyorum fal defterini kapatmak istiyorum ama senin anda süperdir dediğin biri varsa ona da razıyımBinnaz mı illa?=)
Yani orda baya bi kredim var artık fala para harcamak istemiyorum fal defterini kapatmak istiyorum ama senin anda süperdir dediğin biri varsa ona da razıyım
Yardımların için teşekkür ederim kemal devrim hümaya da baktırdım hatta hüma şu an yaşanıcak olumsuzluklardan da bahsetti byvde fama sema y da baktırdım anda iyi denen onların zamanlarına da çok var hiç olumsuz diyen çıkmadı şu güne kadar ama durum çok karanlık herkesin olumlu deyip de çıkmayan fallar olabilir değil miBinnaz abla @seka01 dan sorulur, onun da favorileri sanıyorum ki Elif Hanzade, Kemal Devrim, Hüma Bal'dı. Yakın zamanda Sezgi'ye baktırmıştı onu da çok beğenmişti ki baktırmışsın sen de.
Şimdi dediğim gibi ben çok etki etmek istemiyorum beni şoke eden 2 falcı var son zamanlarda 2si de byv'da. Şimdi ben tavsiye ederim sen beğenmezsin üzülürüm sonra=) O yüzden bence aklında birileri varsa yorumları aratıp ona göre karar ver.
Yardımların için teşekkür ederim kemal devrim hümaya da baktırdım hatta hüma şu an yaşanıcak olumsuzluklardan da bahsetti byvde fama sema y da baktırdım anda iyi denen onların zamanlarına da çok var hiç olumsuz diyen çıkmadı şu güne kadar ama durum çok karanlık herkesin olumlu deyip de çıkmayan fallar olabilir değil mi
Ben de aylin fama sema yesil cingene herkes olumlu derken ,o kadar emin olmustum kafami olumsuza odaklamistim baktirip duruyordum ki serkan tek tokadi salladi bana agzimin payini aldim :dYardımların için teşekkür ederim kemal devrim hümaya da baktırdım hatta hüma şu an yaşanıcak olumsuzluklardan da bahsetti byvde fama sema y da baktırdım anda iyi denen onların zamanlarına da çok var hiç olumsuz diyen çıkmadı şu güne kadar ama durum çok karanlık herkesin olumlu deyip de çıkmayan fallar olabilir değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?