Binnaz Abla

ben mugeyi denedim tavsiye ederim cnm

Muge hangisi kiz, tellwe de mi?

Ben artik telwe de baktirmamaya karar verdim, hepsi birbirinden kotu. Sacmalayip sinirimi bozuyorlar, ya da bos yere umut veriyorlar.

Bugun utem e yolladim, hatun benimle ilgisi olmayan seyler sallamis.

Son düzenleme:
bu hoennir bu ara amma popüler olmuş ya şimdi bana baktığı fala baktım da olduğu gibi kopyala yapıştır. 2 cümlesini aradım googleda bütün falı karşıma geldi o falı ben de bakabilirmişim çıkan kartların anlamlarını googledan yapıştırarak. sonuna da korkmayın tekrar birliktelik var yazmış sallamış.

canım burağı araştırdım dedikleri olmamış ya sen iyi yorumlar gördün mü onun hakkında

Valla sekerim tutturdugu da cok kisi var. Yakin gelecegi iyi biliyor diyorlar. Bir de Ayhan diye biri var, sanirim o da fena degil. Hatta sanirsam ortada iki Ayhan var. Bir de benim bildigim Bodrum'da yasayan ve unlulere fal bakan bir Ayhan var. Bu amca Demet Akalin a hamile kalacaksin demis yillar once ve insanlar tutturamadi demislerdi. Demet Akalin cift cinsiyetli saniyordum ben

hmm o ayhana tutturamadı diyen bendim :) sanırım o kutluayla evlilik demişti ay yok ya kimse bilemiyor bence tesadüf tutarsa yarabbi şükür diyoruz

Baktırmıcam fal dedim dayanamadım birazdan göndercem yine, Falalem'de Almina ve Mert online,

Hangine baktırsammmm :26: Almina nasıl?

Ah cherry m ah bu yaz bodrumdayken aradım Ayhan ı malesef ki İzmirde ydi gidememiştim.

Hoennir çok komik ya burda en az beşimize aynı şeyi yollamış

hmm o ayhana tutturamadı diyen bendim :) sanırım o kutluayla evlilik demişti ay yok ya kimse bilemiyor bence tesadüf tutarsa yarabbi şükür diyoruz

Gausscugum ben fal defterini yeni yilda kapaticam, gel altin vurusu Elmira veya Burak la yapalim

Dunyanin parasini doktuk zaten, son paralari verelim ve kurtulalim derim.

Falevi denen siteye mi yonelsem yoksa......bilemedim, maddi olarak gocukteyim

Son düzenleme:
Gausscugum ben fal defterini yeni yilda kapaticam, gel altin vurusu Elmira veya Burak la yapalim

Dunyanin parasini doktuk zaten, son paralari verelim ve kurtulalim derim.

ayy son diye diye ne hale geldik haftada 8 kere bu son bidaha falmı cısss diyeee diyeeeeee saçtık paraları elmira olabilir belki bi arkadaşa çıktı bi dediği

Sakıınnn Cherry Elmira ya baktırma ben iki yıl önce gittim bak hiçbi dediği cıkmıyo.Ama Burak a bişey diyemem.

Hatirliyorum bu dedigini aplamiz, Istanbul topiginde de bayagi gurultu olmustu bir ara.

Madem jubile yapiyorum, bari icimde kalmasin dedim :2: Offfff maddiyati gectim, ruhen cokmus durumdayim.

Son düzenleme:
Hatirliyorum bu dedigini aplamiz, Istanbul topiginde de bayagi gurultu olmustu bir ara.

Madem jubile yapiyorum, bari icimde kalmasin dedim :2: Offfff maddiyati gectim, ruhen cokmus durumdayim.
Sen bilirsin canımm ama öyle şeyler söylüyoki sonra büyük bir hayâl kırıklığıyla depresyona giriyo insan söyliyim.

kızlar bu falcı deneyimi yepyeni

az buçuk hissiyatım vardır. tellwede falcı hesabı açıp 5 promosyon fal baktım. sonra tarota geçtim. nasıl oldu bilmiyorum bir anda 7 8 tarot geldi.

baktım hepsine birşeyler. güzel yorumlar da geldi. bir tane 1 yıldız 4 tane 5 yıldız aldım ama gelin görün ki nedense vicdanım bir rahatsız oldu. insanlara umut veya umutsuzluk vermek benim haddime değil dedim. yıldız verenler dahil hepsinin falını iade ettim

bana göre değil bu işler vicdanım kaldırmadı..

Muge hangisi kiz, tellwe de mi?

Ben artik telwe de baktirmamaya karar verdim, hepsi birbirinden kotu. Sacmalayip sinirimi bozuyorlar, ya da bos yere umut veriyorlar.

Bugun utem e yolladim, hatun benimle ilgisi olmayan seyler sallamis.

binnazablada canım yeni gelmiş kahve

yeni üyeyim,fal batağına batan üyelrden biriyim maalesefAylardır formunuzu takip ediyorum,birgün üye olup yazacağım aklıma gelmezdi ama hayat işte:)o kadar çok fal baktırdmki,saymaya korkuyorum...benm de deneyimlerim var...arada eski falları dinlliorum ve resmen bazı fallarda hikayeler anlatıldığını görüyorum ve o zaman kendimi aptal gibi hissediyorum...Allah'tan medet ummak varken fallara kendimi kaptırdığım için kendimie de kızıyorum...bugüne geldiğimizde fal olayını oldukça azalttım ama bitirdim diyemem...ben Rezzan abla,melek ve nesibeyi beğeniyorum ve üçünün de zaman zaman tuttrudkları özellikle Meleğin zaman konusunda iki falında resmen nokta atışı yaptığına şahidim..ama bazen de bana çok uymadığını düşünndüğüm falları olsa da genel olarak Melek hisleriyle benim çoğu zaman tüylerimi ürpertmiştir...Bir de Falsepetinde hayat uğurlu var o da diğer falcıların bilemediği bir ayrıntıyı bilip tüylerimi ürpertmişti...Nesibe'nin an konusunda çok başarılı olduğunu düşünyrm...

akşam yorumlicam diye yazmış zaten sayfasına kafe kalabalıkmış falan demiş:) olsun akşamı beklerim:))
3 gündür baktırdım birilerine zaetn bugün dayanabilirim

çok övmüşler tarot katına vs sevmiyorum ama baktırdım bakalım ne dicek:=)sizler neler yapıyorsunuz kızlar?Gelişme varmı

Melek benimde başarılı bulduğum dört kişiden biri.

Kızlar simdi kirazenin fallarînı tekrar dinledimde yazın baktırdıklarıma hatun bana ne sallamış ya vallaha öyle sallamış ki tutmak mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…