Binnaz Abla

Ben de aylin fama sema yesil cingene herkes olumlu derken ,o kadar emin olmustum kafami olumsuza odaklamistim baktirip duruyordum ki serkan tek tokadi salladi bana agzimin payini aldim :d
Illa olumsuz duyacam diyosan bu abimizi bi dene istersen
Serkanın hadicanimsendee ye baktığı fala bayılmıştım, bana baktığı olumluydu ama "ilişkide sorununuz yokmuş" ofsayt bir cümleydi. VivianLeigh de çok beğeniyor aslında tekrar denemek istiyorum ama korkuyorum

Bu yine iyi. 2012de 2 iade almışım,4 yıl sonra ilk kez iade isteyince,herkese böyle davranan emek hırsızı olmuşum

Bu yine iyi. 2012de 2 iade almışım,4 yıl sonra ilk kez iade isteyince,herkese böyle davranan emek hırsızı olmuşum
doğru söylemişler, kopyala yapıştır işlemi ciddiyet ister, emekçinin hakkını yemişsin Capellacığım 4 yılda bir isteyerek de bunu alışkanlık haline getirmişsin resmen hiç yakıştıramadım

offf off.. banu kor (starkolik ) taniyan varmiiii???... sanki tellweden biri gibime geldi..isim olarak taniyan varmiii

okurken hem sinirlendim hem kahkaha attım resmen. bunlar falcı bile değil ki kopyala yapıştır fallara "emek veriyoruz, ben falımı iade etmem, cafelerde baktrıp beğenmediklerinde ben bunu beğenmedim paramı geri verin diyorlar mı ühühühh" tripleri efsane olmuş. cafede baktırdığımız falı beğenmesek de en azından bakıldığını biliyoruz. ne çekmiş bu tellwe falcıları, ne dertleri varmış, ne emekler vermişler beya şurdan araya dalıp hepsinin ağzının payını veresim geldi dışardan baksan ne kadar mazlum ne kadar mağdurlar sanırsın

Ben tellwe de starkolik diye birine 5lira diye kahve atmışım önceden o mu?

bilmiyorum iste canim... baktirmadim tellwede.. ama sankii orda gördüm giibime geldi. starkolik gibi bisey ama erkek di sanirim.. simdiki ise kadin falalemde banu kor starkolik diye..

Korkma bebegim kafandan ne geciyorsa onu soyluyor :d benim kafamdaki olumsuz senaryoyu dökmüş. Ama onun disinda ekstra fallik bi durum gormedim kendi adima. Soru sordum, soyledigi biseyin detayini. Gorunmuyormus. Fali bakan onu da gorurdu guzel ağbim neyse savol ağbim

Geri mi çeksem çok kararsız kaldım

Bu arada fal sepeti novaya gönderdim kredim var diye elif hanzade asenat ve sezgi candanla aynı şeyleri söyleyip aynı tarihi verdi kızlar fena değildi falı

Bu falcilarin yazdiklarini okuyunca kimlere akil soruyoruz kime bilgi verip yorum istiyoruz diye kendimi kotu hissettim telweye zaten hic baktirmiuorum zamaninda baktirdiklarima da pisman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…