- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
SerkanınBen de aylin fama sema yesil cingene herkes olumlu derken ,o kadar emin olmustum kafami olumsuza odaklamistim baktirip duruyordum ki serkan tek tokadi salladi bana agzimin payini aldim :d
Illa olumsuz duyacam diyosan bu abimizi bi dene istersen
Binnazda yorumcu yok diyoruz da tellwede hiç hiç yok. Hiç değilse Binnaz kurumsal olmaya çalışıyor senede 3 iade nedir yaKızlar SURAYI OKUYUN......:)
http://forum.tellwe.com/discussion/2376/iade-koşullarini-guencelliyoruz
doğru söylemişler, kopyala yapıştır işlemi ciddiyet ister, emekçinin hakkını yemişsin CapellacığımBu yine iyi. 2012de 2 iade almışım,4 yıl sonra ilk kez iade isteyince,herkese böyle davranan emek hırsızı olmuşum
Kızlar SURAYI OKUYUN......:)
http://forum.tellwe.com/discussion/2376/iade-koşullarini-guencelliyoruz
offf off.. banu kor (starkolik ) taniyan varmiiii???... sanki tellweden biri gibime geldi..isim olarak taniyan varmiii
Ben tellwe de starkolik diye birine 5lira diye kahve atmışım önceden o mu?
Selam hayatimSerkanınhadicanimsendee ye baktığı fala bayılmıştım, bana baktığı olumluydu ama "ilişkide sorununuz yokmuş" ofsayt bir cümleydi. VivianLeigh de çok beğeniyor aslında tekrar denemek istiyorum ama korkuyorum
Ben de yolladım Serkana şu an ama çok korkuyorum hadi bakalımSerkanınhadicanimsendee ye baktığı fala bayılmıştım, bana baktığı olumluydu ama "ilişkide sorununuz yokmuş" ofsayt bir cümleydi. VivianLeigh de çok beğeniyor aslında tekrar denemek istiyorum ama korkuyorum
Korkma bebegim kafandan ne geciyorsa onu soyluyor :d benim kafamdaki olumsuz senaryoyu dökmüş. Ama onun disinda ekstra fallik bi durum gormedim kendi adima. Soru sordum, soyledigi biseyin detayini. Gorunmuyormus. Fali bakan onu da gorurdu guzel ağbim neyse savol ağbimSerkanınhadicanimsendee ye baktığı fala bayılmıştım, bana baktığı olumluydu ama "ilişkide sorununuz yokmuş" ofsayt bir cümleydi. VivianLeigh de çok beğeniyor aslında tekrar denemek istiyorum ama korkuyorum
Geri mi çeksem çok kararsız kaldımKorkma bebegim kafandan ne geciyorsa onu soyluyor :d benim kafamdaki olumsuz senaryoyu dökmüş. Ama onun disinda ekstra fallik bi durum gormedim kendi adima. Soru sordum, soyledigi biseyin detayini. Gorunmuyormus. Fali bakan onu da gorurdu guzel ağbim neyse savol ağbim
Bu falcilarin yazdiklarini okuyunca kimlere akil soruyoruz kime bilgi verip yorum istiyoruz diye kendimi kotu hissettim telweye zaten hic baktirmiuorum zamaninda baktirdiklarima da pisman oldumokurken hem sinirlendim hem kahkaha attım resmen. bunlar falcı bile değil ki kopyala yapıştır fallara "emek veriyoruz, ben falımı iade etmem, cafelerde baktrıp beğenmediklerinde ben bunu beğenmedim paramı geri verin diyorlar mı ühühühh" tripleri efsane olmuş. cafede baktırdığımız falı beğenmesek de en azından bakıldığını biliyoruz. ne çekmiş bu tellwe falcıları, ne dertleri varmış, ne emekler vermişler beyaşurdan araya dalıp hepsinin ağzının payını veresim geldi dışardan baksan ne kadar mazlum ne kadar mağdurlar sanırsın
detay vermiş miydin canım?1 aydır ilk olumsuz falımı Şevval Erdal dan almış bulunuyorum an itibariyle
1 aydır ilk olumsuz falımı Şevval Erdal dan almış bulunuyorum an itibariyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?