Binnaz Abla

347908653249 tane pembe yorumdan sonra şevval erdal olumsuz yorum yapmaya karar vermiş o da sana denk gelmiş bedwvi seni

Valla ya şansıma kartlar kötü gelmişti zaten ama aldığım ilk ve tek ana konumla ilgili olumsuz faldı.Artık çıkar mı çıkmaz mı görücem gerçi o kadar olumlu var ama ortada olumlu olması için hiç bir gelişme yok orası ayrı

Yok daha neler şevval ne zamandan beri olumsuz konuşur oldu
aslında şöyle Şevval geçen sene bu zamanlar bana Ağustos ayında hayatımın aşkıyla falan tanışacağımı söyledi ve erkek arkadaşımla tanıştık. Gerçi hayatımın aşkı mı yoksa kara büyüsü falan mı bilemeyeceğim artık ondan çok etkilenmiştim sonra ilişkinin başında baktırdım bana dedi ki; bence bu adamla zamanını tüketme senin için hiçbir zaman uğraşmayacak, ilişkiyi sahiplenmeyecek hatta yeni biri görüyorum ona şans ver dedi nitekim bir kısmı dediği gibi de oldu

Kızlar naber yine banlandım

Neyse çıkan fal haberiyle geldim. Luna06nın dediği garip bir şey gecikmeli olarak çıktı. Keşke geri gelse dehşet bir hatundu.

cheryy lunaa deme bana deme duyuyorsa eger gercekten donmesı lazımm =)
bana dedıklerı bu seneyı ıcerıyordu bakalımm heycanla beklıyorum

Bu falcilarin yazdiklarini okuyunca kimlere akil soruyoruz kime bilgi verip yorum istiyoruz diye kendimi kotu hissettim telweye zaten hic baktirmiuorum zamaninda baktirdiklarima da pisman oldum

hani nesibeye veya ilkaya falan o ödemeyi yaparken içim acımıyor ama telwede atıcaksam özellikle 10 liranın üstünde atmıyordum tek istisna ecem23 oldu zaten çok kişiye de atmadım orda, dün yıldızdan gelen krediyle tarotalimi diye birine attım işte çok çok kötüydü eline kart alan falcı olmuş orda. ilk defa bir fal sitesinde hesabımı kapattım kafam rahat

bende kapadim ama ecemin ask sonuc fali iyimis diye duydum cnm sen mi söylemistin bunu? eceme atmistim asinda katina olumsuzdu bide sansimi acaba diger falinda mi denesem diye düsündüm haha.. amaa ecemin yorumlari galiba herkese olumsuz gibii ?

kızlar kenan'a kahve baktıranınız oldu mu? 2 kere astroloji baktırmıştım çok beğenmiştim ama kahvede kimisi bu işi anlamıyorsun kimisi harikaydı demiş

Ecem bana olumluydu canım

aynen aşk sonuç baktırmıştım şöyle diyim baktırdığım en gerçekçi pembe olmayan faldı. dediklerinde çok doğru ve mantıklı şeyler vardı ama aynen sanırım daha çok olumsuz konuşuyor. o kadın tellweden ayrılsın baktırabileceğim kişiler arasına girer sırf tellwede diye bir daha atmam harcanıyor bence oralarda

baktirsammi ozaman sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…