- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
baktirsammi ozaman sence?
Evet , bana da olumluydu.Ecem bana olumluydu canım
Onu astro bende aceyip patladikızlar kenan'a kahve baktıranınız oldu mu? 2 kere astroloji baktırmıştım çok beğenmiştim ama kahvede kimisi bu işi anlamıyorsun kimisi harikaydı demiş
Aylin ve Fama'ya kavga durumumuzdan once baktirmistim o yuzden net bir sey soyleyemeyecegim , beklemede ama Aylin bence Fama'dan bir tık daha önde .Fama yla aylin ne demişlerdi canım ?
Oy kiyamam sana bende ayni dertten muzdaribim.sevvalda dahil hepsine gore benim iliskim cok iyi olacak duzelecekti ama brn tukendim iliski yoluna girmedi.bende son tarihler nisan mayis eger onlarda patlarsa bir daha da fal baktirmam ama bir kac kara listeye aldiklarim var gider onlarin duvarina guzelce bir yorum birakirimaslında şöyle Şevval geçen sene bu zamanlar bana Ağustos ayında hayatımın aşkıyla falan tanışacağımı söyledi ve erkek arkadaşımla tanıştık. Gerçi hayatımın aşkı mı yoksa kara büyüsü falan mı bilemeyeceğim artıkondan çok etkilenmiştim sonra ilişkinin başında baktırdım bana dedi ki; bence bu adamla zamanını tüketme senin için hiçbir zaman uğraşmayacak, ilişkiyi sahiplenmeyecek hatta yeni biri görüyorum ona şans ver dedi nitekim bir kısmı dediği gibi de oldu
Onu astro bende aceyip patladi
Kesinlikle canim patliyan falcilara bosuna parani kaptir maonun 2. astro bende de acayip patladı çok da umutlanmıştım hiçbiri çıkmadı. neyse kahveden de vazgeçtim o zaman ben bildiğimden şaşmıyım :)
Selam hayatimhadicanimsendee memnun kaldimi bilmis yani ..
@seka01 valla korkma canim baktir derim)
bende kapadim ama ecemin ask sonuc fali iyimis diye duydum cnm sen mi söylemistin bunu? eceme atmistim asinda katina olumsuzdu bide sansimi acaba diger falinda mi denesem diye düsündüm haha.. amaa ecemin yorumlari galiba herkese olumsuz gibii ?
kızlar gonca polata katina atmayı düşünüyorum. seçtiğimiz kartlardan mı bakıyor yoksa kendi açılım mı yapıyor ?
Evet var garip seylerBen yaklaşık 1 ay önce baktırmıştım canım, ağzımı açık bırakmıştı adam, bildiği detaylar falan kahveden görülecek gibi değil
peki sen beğendin mi falını göndermeye değer mi yani ? binnazda 1 fallık puanım varben imparotor acilimi göndermistim katinada, sora iliski acilimi secmeliydin dedi.. cünkü imparotorda daha cok kadinin düsünceleri fln mi öyle bisey cikiyomus.. o yüzden kendi de acilim yapmis kari taraf icin.. ztn kendi kartlarimla acilim yapiyorum diyenlerede pek inanmiyorum.. cünkü nesibeye attigmda demistim ona kendi acsin diye cünkü cok katina baktrdim belki dogru cikmaz dedim.. o da ben acarsam pek anlami kalmaz dedi.. ama suyla destekliyorum dengeliyo felan demisti.
Bende anlamiyorum iliski acilimi ile kelt haci arasi farki iliskideysrn iliski acilimi seciuorum bu sefer keske kelt secseydin daha cok detay gorurdum diyorlar ama bazi falcilarda kartlar igrenc olsada hisleri ile gayet guzel bakan var ay sunu sectin bunu secmedin diyen olmuyorben imparotor acilimi göndermistim katinada, sora iliski acilimi secmeliydin dedi.. cünkü imparotorda daha cok kadinin düsünceleri fln mi öyle bisey cikiyomus.. o yüzden kendi de acilim yapmis kari taraf icin.. ztn kendi kartlarimla acilim yapiyorum diyenlerede pek inanmiyorum.. cünkü nesibeye attigmda demistim ona kendi acsin diye cünkü cok katina baktrdim belki dogru cikmaz dedim.. o da ben acarsam pek anlami kalmaz dedi.. ama suyla destekliyorum dengeliyo felan demisti.
Vallami belkide de o eski sevval degildirşevvalin bana bütün falları çıktı kuzu
Vallami belkide de o eski sevval degildir
peki sen beğendin mi falını göndermeye değer mi yani ? binnazda 1 fallık puanım var
canlar sevval derken?..binnazdaki degilmi? hani gecenlerde burda baya övülüyordu..baktirmak gerekmi , selcuksassa... sana ciktimi canim ve kahve mi katina miya işte enerji meselesi olayı yine devredeşevvalin falları bana çıksa da her falında moralimi acayip bozan şeyler de söyler.. etrafımda gördüğüm olumsuz konuşup çıktığı da var, olumsuz bir duruma çok pembe yorum yaptığı da var tabi. ama bir kere çıkmadıysa bir daha atmamak daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?