Binnaz Abla

Oy kiyamam sana bende ayni dertten muzdaribim.sevvalda dahil hepsine gore benim iliskim cok iyi olacak duzelecekti ama brn tukendim iliski yoluna girmedi.bende son tarihler nisan mayis eger onlarda patlarsa bir daha da fal baktirmam ama bir kac kara listeye aldiklarim var gider onlarin duvarina guzelce bir yorum birakirim

Aşk sonuç falı çıkanlar olmuştu, ben de 1-2 ay önce attım. Çok tatlı bi kadın bence, iyi niyetli en azından. Falında dediklerinden yaşadıklarım oldu benim ama beğenmeyenler de vardı sanırım bi yorumları arat istersen.

kızlar gonca polata katina atmayı düşünüyorum. seçtiğimiz kartlardan mı bakıyor yoksa kendi açılım mı yapıyor ?

kızlar gonca polata katina atmayı düşünüyorum. seçtiğimiz kartlardan mı bakıyor yoksa kendi açılım mı yapıyor ?

ben imparotor acilimi göndermistim katinada, sora iliski acilimi secmeliydin dedi.. cünkü imparotorda daha cok kadinin düsünceleri fln mi öyle bisey cikiyomus.. o yüzden kendi de acilim yapmis kari taraf icin.. ztn kendi kartlarimla acilim yapiyorum diyenlerede pek inanmiyorum.. cünkü nesibeye attigmda demistim ona kendi acsin diye cünkü cok katina baktrdim belki dogru cikmaz dedim.. o da ben acarsam pek anlami kalmaz dedi.. ama suyla destekliyorum dengeliyo felan demisti.

peki sen beğendin mi falını göndermeye değer mi yani ? binnazda 1 fallık puanım var

Bende anlamiyorum iliski acilimi ile kelt haci arasi farki iliskideysrn iliski acilimi seciuorum bu sefer keske kelt secseydin daha cok detay gorurdum diyorlar ama bazi falcilarda kartlar igrenc olsada hisleri ile gayet guzel bakan var ay sunu sectin bunu secmedin diyen olmuyor

Vallami belkide de o eski sevval degildir

ya işte enerji meselesi olayı yine devrede şevvalin falları bana çıksa da her falında moralimi acayip bozan şeyler de söyler.. etrafımda gördüğüm olumsuz konuşup çıktığı da var, olumsuz bir duruma çok pembe yorum yaptığı da var tabi. ama bir kere çıkmadıysa bir daha atmamak daha mantıklı

peki sen beğendin mi falını göndermeye değer mi yani ? binnazda 1 fallık puanım var

canim ben begendim goncayi.. hani bikerelik baktirilabilir. goncayi merak ediyordum.. cünkü pembeci degil diye duymusdum.. söyledikleri dogruydu. sonu olumluya bagladi..yalniz sen iliski acilimi gönder ben orda bi hata yaptim iste.. ve zaten binnazda son puanini kullanicaksan.. elif, asenat, gonca, sezgi derim... sezginin anliiik ve gecmis yoorumu cok cok iyidi...ama onunda sanirim gelecegi cikmiyormus.

canlar sevval derken?..binnazdaki degilmi? hani gecenlerde burda baya övülüyordu..baktirmak gerekmi , selcuksassa... sana ciktimi canim ve kahve mi katina mi

Arkadaşlar yesilcingeneye katina attım çok beğendim, tutarlı ve güzeldi enerjimiz tuttu. Size bir şey sorucam.. Bugüne kadar iyi olanlardan sizin beğendiğiniz falcılardan baktırdıklarım hep nisan sonu mayıs başı bi şey olacak dedi .. Olumluydu yani. Yesilcingene de nisan sonu dedi sizce çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…