Binnaz Abla

canlar sevval derken?..binnazdaki degilmi? hani gecenlerde burda baya övülüyordu..baktirmak gerekmi , selcuksassa... sana ciktimi canim ve kahve mi katina mi

şevval erdal benim dediğim binnazda. övüldü mü görmedim ama seveni kadar sevmeyeni de çok tabi.. hiç kahve atmadım ben ona peşindeyim şimdi ama yok açmıyor kaç gündür sinir oldum. katina attım hep, bana ilk olayımla ilgili çok ciddi bir şeyi sadece hüma ve şevval bilmişti o zamanlar. dedikleri aynen çıkmıştı ama çıkmayanı da var tabi kesinlikle baktır diyemem canım herkese tutturan falcı yok çünkü

Canim serkandan falin gelince bana ozelden yazarmisin bildimi nasil diye yorumunu

bende bugün jübilemi yapiyorumm.. beklemeye gecicem ama fama serkan'a aticam farkli hesabdan haha bakalim aynisini diceklermi ecemi de jübileme alsamiii almasammi diye bütn gün düsünüyorum.. onun yorumlarindan biraz korkuyorum karar veremiyorum bi türlü

bana bütün tarihler patladi.. tekrar attim simdide tarihi uzattilar bence zamana pek takilma derim.. hem morelin bozulur o zamanda olmassa

Çingeneyi beğeniyorum ben de, söylediklerinden çıkanlar olmuştu. Bence tarihlere takılıp oturup bekliyor olmayın, oturup tarihleri beklemek de olayların gidişatını engelleyebiliyor enerji sıkışması olabiliyor. Umarım gönlünüze göre olur ama beklenti içine girmemek en doğrusu, tarihler tutmazsa üzülürsünüz.

Jübile güzel karar ya destekliyorum en güzeli miss=) Ama ola ki jübileni bu isimlerle yaparsan yorumunu bekliyoruz tabi ki.

Kizlar halimi anlarsiniz diye dusunuyorum ) o derece artik fal atmak istemiyorum cunku harcadigim paranin haddi hesabi yok en azindan cikan cikmayan varmi takip edeyim ki icim rahatlasin diyorum

Yok canım, yanlış anlama sen de hoşumuza gittiğinden takılıyoruz biz de. Ayrıca ben de bi Serkan severim biliyorsun, güzel fallar hep çıksın dinimiz amin=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…