- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
canlar sevval derken?..binnazdaki degilmi? hani gecenlerde burda baya övülüyordu..baktirmak gerekmi , selcuksassa... sana ciktimi canim ve kahve mi katina mi
Canim serkandan falin gelince bana ozelden yazarmisin bildimi nasil diye yorumunu1 aydır ilk olumsuz falımı Şevval Erdal dan almış bulunuyorum an itibariyle
Canim serkandan falin gelince bana ozelden yazarmisin bildimi nasil diye yorumunu
Arkadaşlar yesilcingeneye katina attım çok beğendim, tutarlı ve güzeldi enerjimiz tuttu. Size bir şey sorucam.. Bugüne kadar iyi olanlardan sizin beğendiğiniz falcılardan baktırdıklarım hep nisan sonu mayıs başı bi şey olacak dedi .. Olumluydu yani. Yesilcingene de nisan sonu dedi sizce çıkar mı?
Canim serkandan falin gelince bana ozelden yazarmisin bildimi nasil diye yorumunu
Evet var garip seyler
Canim benim gelecege daha var ama anlik olaylar ve iletisim cikti zamanlariGelecek çıkmış mıydı şekercim sana?
Arkadaşlar yesilcingeneye katina attım çok beğendim, tutarlı ve güzeldi enerjimiz tuttu. Size bir şey sorucam.. Bugüne kadar iyi olanlardan sizin beğendiğiniz falcılardan baktırdıklarım hep nisan sonu mayıs başı bi şey olacak dedi .. Olumluydu yani. Yesilcingene de nisan sonu dedi sizce çıkar mı?
bende bugün jübilemi yapiyorumm.. beklemeye gecicem ama fama serkan'a aticam farkli hesabdan haha bakalim aynisini diceklermiecemi de jübileme alsamiii almasammi diye bütn gün düsünüyorum.. onun yorumlarindan biraz korkuyorum karar veremiyorum bi türlü
Canim serkandan falin gelince bana ozelden yazarmisin bildimi nasil diye yorumunu[/QUOTV
Vivian bunu diyiceğini tahmin ediyodum:)))
ahahahahaa ayyynen
Kizlar halimi anlarsiniz diye dusunuyorumahahahahaa ayyynen
Kizlar halimi anlarsiniz diye dusunuyorum) o derece artik fal atmak istemiyorum cunku harcadigim paranin haddi hesabi yok en azindan cikan cikmayan varmi takip edeyim ki icim rahatlasin diyorum
Canim benimYok canım, yanlış anlama sen de hoşumuza gittiğinden takılıyoruz biz de. Ayrıca ben de bi Serkan severim biliyorsun, güzel fallar hep çıksın dinimiz amin=)
Bencede.. Luna geri döönncheryy lunaa deme bana deme duyuyorsa eger gercekten donmesı lazımm =)
bana dedıklerı bu seneyı ıcerıyordu bakalımm heycanla beklıyorum
Jübile güzel karar ya destekliyorum en güzeli miss=) Ama ola ki jübileni bu isimlerle yaparsan yorumunu bekliyoruz tabi ki.
Oha cokmusSerkan'da 14 fal var, röhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?