- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Oha cokmus
ben gecen pazar attim artik utaniorum atmaya cunku ne dicek her dakika
Sesli güldüm resmenGeçen pazar mı E yok artık canım bekle tabii ki M Motherofdragon de bi ara öyleydi, kimi çok sevse alt komşuya iner gibi fal atıyordunasıldı fal?
Canim sana ozelden yazayimGeçen pazar mı E yok artık canım bekle tabii ki M Motherofdragon de bi ara öyleydi, kimi çok beğense alt komşuya iner gibi fal atıyordunasıldı fal?
Sesli güldüm resmenne diyorsa doğrudur kızlar
Benim de sıralı tam liste;) bende gezideyim ve sesli guldum millet bakti ))alt komsum serkan ust komsum famaydi bir ara ))
Bana hulya demir harika ruya tabiri yapmisti ona ruya yorumuna cok giderdimBenim de sıralı tam liste;
Hüma
Hülya Demir
Elif Hanzade
Kemal Devrim
Fama
Edit: yeşilçingeneyi unuttum 2 haftada 5 tane falan atmıştım
) bende gezideyim ve sesli guldum millet bakti ))alt komsum serkan ust komsum famaydi bir ara ))
Hülya tam komşu teyze kıvamında zaten yalnız o da hızlıca duygusal bağ kuranlardan maalesef yoksa ilk falı muazzamdıBana hulya demir harika ruya tabiri yapmisti ona ruya yorumuna cok giderdim
Huma anda cok iyiydi hatta marttaki bu durumu tek goren o olmustu
Bunlar
Hahaha aynennn arada humaya cikiorum aylinden seker istiyorumOo süper apartmanmış tam ideal daireye kapak atmışsın
Valla sicak bir kadin ama kahve fali cikmadi cnm cokHülya tam komşu teyze kıvamında zaten yalnız o da hızlıca duygusal bağ kuranlardan maalesef yoksa ilk falı muazzamdı
Kemal devrim sizde de fos çıktı mı? Bana çok beyaz tablo çizmişti hiçbiri tutmadı.Bana hulya demir harika ruya tabiri yapmisti ona ruya yorumuna cok giderdim
Huma anda cok iyiydi hatta marttaki bu durumu tek goren o olmustu
Bunlar
Ben bic baktirmadim onaKemal devrim sizde de fos çıktı mı? Bana çok beyaz tablo çizmişti hiçbiri tutmadı.
Sorun degil
Kemal devrim en sevdiğim yorumculardandır aslında:) yani pembeci mi bilemiyorum benim durumlar biraz karışık ama anda ve yakın gelecekte çok iyi bana göreKemal devrim sizde de fos çıktı mı? Bana çok beyaz tablo çizmişti hiçbiri tutmadı.
Gelecek icin olumlu olanlar kimlerKızlar Merhaba bugün byv da kredim vardı kime atsam diye düşünüyordum forumda falcilar arasında bi araştırma yaptım byv Ediza deva ya kimsenin atmamis olduğunu gördüm ve kendimi kurban edip gönderdim tamamen nokta atışı yapmış bana serkan fama aylin sema nin hiç söylemedigi birseyi söyledi ki bunlarda zamanı tutturan sema oldu 1 hafta erken çıktı tesadüf olabilir serkan anda hiç iyi değildi tamamen fos arastimasini yaptım konunun ve dediği gb olmadığını öğrendim gelecek beklemede
Fama soru üzerinden yorum yapmıştı gelecek ondada beklemede
Aylinin falinin bir kısmı çıktı 2. Ye tekrar gönderdim o konu bitti dediysemde soru kısmında ısrarla bekle gör dedi umarım umut tacirim olmaz benim :)
Medyum su Yaman a su gönderdim azeri sanırım ama güzel yorumlamis fena değildi .. benm icin suan hepsi gelecek oldugu icin bisey diyemiyorum o yuzden... ediza deva dada gelecek için bişey diyemem olur olmaz diye 1 ay gb demis ama anda çok iyi durum tespiti yapmış bana enerji meselesi tabiki sadece bana iyi yorum yaptı diye paylaşmak istedim
3 4 kişi haricinde hepsi olumlu bende .. olumlu olmayanlar da zaten forumda memnun kalinmayanlar. hepsi olumlu ama suan durumlar karıştı her an hepsi patlayabilir hepside ısrarla olucak diyorlarGelecek icin olumlu olanlar kimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?