Binnaz Abla

Benim de sıralı tam liste;
Hüma
Hülya Demir
Elif Hanzade
Kemal Devrim
Fama

Edit: yeşilçingeneyi unuttum 2 haftada 5 tane falan atmıştım
Bana hulya demir harika ruya tabiri yapmisti ona ruya yorumuna cok giderdim
Huma anda cok iyiydi hatta marttaki bu durumu tek goren o olmustu
Bunlar

Bana hulya demir harika ruya tabiri yapmisti ona ruya yorumuna cok giderdim
Huma anda cok iyiydi hatta marttaki bu durumu tek goren o olmustu
Bunlar
Kemal devrim sizde de fos çıktı mı? Bana çok beyaz tablo çizmişti hiçbiri tutmadı.

Kızlar Merhaba bugün byv da kredim vardı kime atsam diye düşünüyordum forumda falcilar arasında bi araştırma yaptım byv Ediza deva ya kimsenin atmamis olduğunu gördüm ve kendimi kurban edip gönderdim tamamen nokta atışı yapmış bana serkan fama aylin sema nin hiç söylemedigi birseyi söyledi ki bunlarda zamanı tutturan sema oldu 1 hafta erken çıktı tesadüf olabilir serkan anda hiç iyi değildi tamamen fos arastimasini yaptım konunun ve dediği gb olmadığını öğrendim gelecek beklemede
Fama soru üzerinden yorum yapmıştı gelecek ondada beklemede
Aylinin falinin bir kısmı çıktı 2. Ye tekrar gönderdim o konu bitti dediysemde soru kısmında ısrarla bekle gör dedi umarım umut tacirim olmaz benim :)
Medyum su Yaman a su gönderdim azeri sanırım ama güzel yorumlamis fena değildi .. benm icin suan hepsi gelecek oldugu icin bisey diyemiyorum o yuzden... ediza deva dada gelecek için bişey diyemem olur olmaz diye 1 ay gb demis ama anda çok iyi durum tespiti yapmış bana enerji meselesi tabiki sadece bana iyi yorum yaptı diye paylaşmak istedim

Gelecek icin olumlu olanlar kimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…